Google seo cursus

Leestijd: 2 minuten

ZelfRanken.nl voor optimalisatie hulp

Google seo cursus

Zien is zelf kunnen

Met een beetje hulp van onze Google SEO cursussen gaat het je lukken

Optimalisatie Google

Een site (laten) bouwen zegt niet dat deze vindbaar in Google wordt. Er is seo voor nodig, voluit noemen we dit zoekmachine optimalisatie. Door Google te geven wat het wilt, gaat ze sites hoger laten ranken.

Google optimalisaties zijn zowel zichtbaar als moeilijker te spotten. Bij de zichtbare optimalisaties is dit een verrijking voor je bezoekers. Het heeft grootse toegevoegde waarde.

Google Seo Cursus

Cursus Google SEO

Laten we even logisch nadenken. Google is een website die haar bezoekers naar andere sites stuurt. Zullen deze Google bezoekers blij zijn als ze worden verwezen naar ‘troep’? Nee natuurlijk niet. De Google bezoekers willen op een knappe site belanden die grote overeenkomst toont van de gebruikte zoekterm. Wij Googlend publiek vereisen kwaliteit. Dit is precies waar de cursussen Google seo over gaan.

Video cursussen

Stel je voor dat je iemand moet uitleggen hoe die veters moet strikken. Om dat te beschrijven en vertellen is vrijwel niet te doen, je laat het zien voor duidelijkheid. Zo gaat dit ook met de Google seo cursus. We laten zien en geven duidelijke uitleg over wat je ziet. Je hoeft het alleen maar na te doen in je eigen site(s) en je bent klaar.

Ranken in Google

Dit is zo grappig, er zijn mensen die denken dat websites die hoog in Google ranken geluk hebben. Maar nee, geluk heeft niks te maken met een uitmuntende zichtbaarheid in de zoekmachine. Google is een geavanceerd stukje techniek dat met algoritmes werkt. Al zijn deze geheim, er zijn grote delen bekend bij seo-experts en die maken hier handig gebruik van.

hoog in google

Hoog in Google

Zelfranken.nl helpt je mee om daar te komen. De meest belangrijke seo-onderdelen leggen we aan je uit. Je hoeft ook niet afgestudeerd te zijn om te begrijpen hoe je jou site hoog in Google kan krijgen. Eigenlijk is het merendeel heel simpel. En als er technieken zijn die meer ervaring benodigen, ook dan wordt het in Jip en Janneke taal uitgelegd zodat iedereen het kan begrijpen. Al doende ga je merken dat jouw site steeds beter en beter wordt, en dit niet in speciaal voor Google maar hoofdzakelijk voor je bezoekers. Want voor hun maak je juist iets moois.

De moeite waard

Vrijwel iedereen is online. De aantal online verkopen, zoeken van diensten, en al dat men nodig heeft wordt vanaf het internet verkregen. Al dit groeit elk jaar opnieuw. Ook dit jaar zal er meer online worden verkocht dan het vorige. Dit houdt in dat de concurrentie ook steeds meer toeneemt. Dat is niet heel erg er is genoeg markt aandeel om voor iedereen interessant te zijn. Zorg alleen dat jouw site goed zichtbaar in Google staat. Hier komen de meeste bezoekers vanuit.

Terug lezen?

Geef een reactie

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.