Met The Hub kunt u echter de tijd terugkrijgen die u normaal besteedt aan het bijwerken van de sites van klanten. Veel tijd. Onze leden melden dat ze gemiddeld drie uur per maand besparen voor elke klantwebsite die ze onderhouden. Laten we eens kijken hoe de Hub dit kan doen met bulkupdates

Leestijd: 3 minuten

Tijd voor bulkupdates

Tijd is geld: het is het gezegde dat we allemaal wel eens hebben gehoord. Als webdesigners en -ontwikkelaars geldt: hoe meer tijd u bespaart op updates op de websites van uw klant, hoe meer tijd u aan andere taken kunt besteden. Met bulkupdates van The Hub van GoDaddy Pro kun je die tijd terugkrijgen.

Updates kosten tijd en niet iedereen is er fan van

Updates op de sites van een klant zijn een groot probleem. Niet iedereen is er een fan van vanwege de tijd die ze verbruiken. Het is vervelend om in te loggen en de update van elke site te beheren. Ervoor zorgen dat elke site met succes wordt bijgewerkt zonder te breken, is niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. En als ze niet worden uitgevoerd, kunnen ze een veiligheidsrisico vormen voor de sites van uw klant.

Met The Hub kunt u echter de tijd terugkrijgen die u normaal besteedt aan het bijwerken van de sites van klanten. Veel tijd. Onze leden melden dat ze gemiddeld drie uur per maand besparen voor elke klantwebsite die ze onderhouden. Laten we eens kijken hoe de Hub dit kan doen met bulkupdates.

Hoe The Hub u tijd bespaart met bulkupdates

Wanneer u zich aanmeldt bij The Hub, ziet u de S ieten sectie op uw zijbalk. Klik daar om de beveiliging, prestaties en updates van uw sites te controleren en wat aandacht nodig heeft.

Op het overzichtsscherm kunt u alle plug-ins bijwerken. We raden u aan een back-up van uw sites te maken voor het geval er iets onverwachts gebeurt.

Bulkupdates Stap 1:

De volgende stap is om deze updates uit te voeren. Selecteer gewoon alles, druk op U pdate en presto – uw updates worden uitgevoerd en u begint wat tijd te besparen.

Bulkupdate stap 2

De Hub voert uw updates uit en laat u zien dat ze bezig zijn. Zodra ze klaar zijn, ziet u dat het scherm Updates up-to-date is. En u kunt wat tijd terugkrijgen die normaal gesproken zou worden besteed aan het bijwerken van elke afzonderlijke site.

Bulkupdates Stap 3:

Waar we aan werken

Net als het populaire Pro Sites-platform heeft The Hub veel geweldige functies om uw bedrijf te helpen. Om meer te weten te komen over de functies die de Hub momenteel heeft, kun je deze handige roadmap bekijken .

Nu is het tijd om terug te gaan naar de dingen waar je goed in bent

Je updates zijn klaar en je sites zijn in de lucht. Het enige dat je misschien nog moet doen, is bedenken wat je gaat doen met de tijd die je hebt herwonnen. Nu heb je meer tijd om te doen waar je goed in bent, geweldige websites te bouwen en ervoor te zorgen dat tijd geld is. De Hub van GoDaddy Pro is gratis om mee te doen. Als u tijd wilt besparen, is dit iets voor u.

Het bericht Hubtricks: bulkupdates verscheen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.