GoDaddy Studio — Maak opvallende afbeeldingen voor uw merk

Leestijd: 6 minuten

Bron

In ons streven om alledaagse ondernemers te helpen online te groeien, biedt GoDaddy al de beste producten in hun klasse voor het opzetten en optimaliseren van uw website, domein, SEO, e-mail, online winkel en blog. Vandaag zijn we verheugd om aan te kondigen dat het creëren van visuele inhoud de nieuwste mogelijkheid is die we hebben ontgrendeld, waardoor al onze klanten hun online aanwezigheid kunnen uitbreiden en meer kunnen gaan verkopen. Dat klopt – GoDaddy Studio (voorheen bekend als Over) is nu beschikbaar voor alle GoDaddy-klanten, wat zeker de moeite waard is om enthousiast over te worden.

Waarom vraag je dat? Nou, om te beginnen is het gratis. Vanaf 6 juli wordt GoDaddy Studio zonder extra kosten toegevoegd aan je Websites + Marketing-dashboard. Je krijgt ook de mobiele app gratis, met onbeperkte toegang tot de volledige suite van professionele content en tools.

Wat nog belangrijker is, dit is uw beste kans om de kracht van design te benutten om uw branding-, marketing- en verkoopinspanningen een boost te geven.

Sjabloonopties in GoDaddy Studio Het is geen geheim dat opvallende visuele inhoud niet onderhandelbaar is op de sociale mediamarkt. Maar uw merk onderscheiden van de massa is niet eenvoudig, en niet iedereen kan zich een professionele ontwerper veroorloven om dat mogelijk te maken.

GoDaddy Studio is er om dit probleem op te lossen, waardoor het snel en eenvoudig is om verbluffende visuele inhoud te maken – op internet of mobiel, voor online of print.

Zie het als de eigen ontwerpstudio van uw merk en u bent de creatief directeur.

Het geheim van het gebruiksgemak van GoDaddy Studio is een enorme, steeds groter wordende verzameling professioneel ontworpen en samengestelde sjablonen. Deze doen al het zware ontwerp voor u, zodat u zich kunt concentreren op het leuke gedeelte.

Kies gewoon een sjabloon die het beste bij uw behoeften past en pas deze aan met uw eigen kopie, afbeeldingen en kleuren – allemaal met één tik op de knop. Creëer een fris, professioneel ontwerp in minuten, niet in uren.

We hebben duizenden gebruiksvriendelijke sjablonen voor zowat elk denkbaar doel:

Dit zijn enkele veelvoorkomende toepassingen voor GoDaddy Studio, maar de lijst strekt zich uit tot vrijwel elke vorm van visuele communicatie.

Als u bijvoorbeeld een biologische foodtruck met een "retro street"-stijl bezit, een logo, een nieuw menu-ontwerp, aangepaste servetten, stickers voor de dozen, een poster voor de boerenmarkt, een Facebook-advertentie, miniaturen voor je receptvideo's en een Instagram-verhaal voor je Taco Tuesday-special … GoDaddy heeft je gedekt.

GoDaddy Studio heeft alles wat je merk nodig heeft om zijn netwerk zo breed mogelijk uit te spreiden.

bewerken in GoDaddy Studio Als je meer zelfvertrouwen hebt in de ontwerparena of een heel specifiek idee hebt van wat je wilt, haal dan de zijwieltjes van de fiets en creëer je unieke project vanaf een blanco canvas.

Honderden lettertypen, duizenden afbeeldingen en een miljoen royaltyvrije foto's en video's zouden voldoende basismateriaal moeten zijn om aan de slag te gaan. Of gebruik gewoon je eigen.

Onze volledige reeks professionele beeldbewerkingstools – inclusief fotofilters, maskeertools en overvloeimodi – bieden eindeloze artistieke mogelijkheden. Je kunt zelfs achtergronden verwijderen met een enkele klik, waardoor de weg vrij wordt voor een digitale collage of gestileerde productfoto's die je online catalogus en shoppable berichten laten knallen.

Een ander groot voordeel dat GoDaddy Studio kleine bedrijven biedt, is de mogelijkheid om een duidelijke visuele identiteit te creëren.

Stelt u zich eens voor hoe uw nieuwe merk eruit zal zien met zijn eigen logo, lettertypen, kleurenpaletten en aangepaste afbeeldingen.

Met GoDaddy Studio kun je alle elementen ontdekken, verzamelen en toepassen die je online aanwezigheid uniek en uniform maken. Professioneel en consequent opdagen is de nummer 1 regel in het spel opgemerkt worden.

Er goed uitzien online is het voordeel dat uw onderneming nodig heeft om het naar een hoger niveau te tillen. Met GoDaddy Studio is het makkelijker dan je dacht om er beter uit te zien dan je had gedacht. Probeer het nu uit en zie hoe leuk ontwerpen kan zijn als het zo eenvoudig is.

Wat is GoDaddy Studio?

Het is een web- en mobiele app (voorheen bekend als Over) waarmee gewone ondernemers prachtige visuele inhoud kunnen maken door sjablonen aan te passen of helemaal opnieuw te maken met eenvoudige ontwerptools. Deze visuele inhoud kan zijn voor sociale media, uw website, online marketing of activa om uw merk op te bouwen en uw kleine bedrijf op de markt te brengen.

Wat zijn enkele van de verschillende soorten activa die ik kan maken?

Hoewel verre van volledig, zijn dit enkele van de meest voorkomende toepassingen voor GoDaddy Studio:

 • Merkvideo's voor sociale media en websites
 • Instagram/Facebook-berichten en covers
 • Social media advertenties
 • Google-advertentie/banners
 • Website-/blogkoppen
 • Logo-ontwerpen
 • IGTV-berichten en covers
 • Pinterest-berichten
 • YouTube-thumbnails, kanaalbanners en communityposts
 • Flyers/posters — digitaal of gedrukt
 • Promoties — zoals uitverkoop, evenementen en wedstrijden
 • Visitekaartjes
 • Citaten
 • Achtergrond wallpapers
 • Verjaardags-/feestkaarten
 • Aankondigingen
 • Uitnodigingen

Is dit voor desktop of mobiel?

Beide! GoDaddy Studio is beschikbaar in iOS-, Android- en desktopwebbrowsers. In webbrowsers heb je toegang via je GoDaddy Websites + Marketing-dashboard , onder Marketing > Content Creator . Als je het op je mobiele telefoon wilt gebruiken, moet je eerst de GoDaddy Studio-app downloaden via de App Store of Google Play en vervolgens inloggen met je GoDaddy-gegevens.

Als je verbinding maakt via je GoDaddy-account, kun je je creaties ook rechtstreeks vanuit je Websites + Marketing-dashboard op sociale media delen. Elke afbeelding die u met GoDaddy Studio bewerkt of maakt, wordt automatisch weergegeven in uw Websites + Marketing-afbeeldingsbibliotheek.

Met andere woorden, u kunt beide platforms gebruiken om visuele inhoud voor uw website te ontwerpen (logo, productfoto's, paginakoppen, promo's, blogafbeeldingen, enz.) of uw sociale pagina's (IG-verhalen, Facebook-advertenties, productcarrousels, Etsy-covers, YouTube-thumbnails, enz.).

Uw ontwerpen worden gedeeld en toegankelijk op beide platforms.

Gerelateerd: Hoe u de sociale media van uw bedrijf kunt laten groeien Wie komt in aanmerking voor toegang tot GoDaddy Studio?

GoDaddy Studio is gratis beschikbaar voor alle bestaande en toekomstige GoDaddy-klanten. Betaalde Websites + Marketing-accounts hebben een pro-account, met onbeperkte toegang tot alle tools en inhoud.

Klanten met gratis accounts hebben toegang tot een beperktere selectie. Als u op elk moment upgradet, worden alle premiumfuncties ontgrendeld. GoDaddy Studio is wereldwijd beschikbaar in 12 talen.

Wat als ik al een Over-account en een GoDaddy Websites + Marketing-account heb?

We raden je aan je Over-abonnement op te zeggen, aangezien dit nu automatisch wordt opgenomen in je GoDaddy Websites + Marketing-account. Vergeet niet om eerst je bestaande projecten op te slaan, aangezien we op dit moment geen bestaande Over-account kunnen overzetten naar je GoDaddy-account. We hopen dit in de toekomst te kunnen aanbieden.

Hoe gebruik ik GoDaddy Studio?

Deze inleidende instructievideo laat je zien hoe het werkt als je GoDaddy Studio voor het eerst gebruikt.

Heb ik ontwerpvaardigheden nodig om GoDaddy Studio te gebruiken?

Helemaal niet! GoDaddy Studio is ontworpen met de niet-ontwerper in gedachten. Als u vloeiender bent in ontwerpen, is het nog eenvoudiger. Onze intuïtieve tools en uitgebreide bibliotheken met afbeeldingen, lettertypen, foto's en video's kunnen vrijwel elk visueel idee tot leven brengen.

Kun je ontwerpen met meerdere pagina's maken in GoDaddy Studio?

Absoluut. Pages – geweldig voor verhalen en carrousels – is momenteel alleen beschikbaar in de mobiele app (iOS en Android), maar deze functie zal zeer binnenkort beschikbaar zijn op desktopversies.

Hoe begin ik?

Begin met het zoeken naar uw specifieke sjabloon (bijv. "Black Friday" of "Bakery" of "YouTube-thumbnail"), selecteer er een die het beste bij u past en pas het ontwerp vervolgens aan uw merk aan. Als u klaar bent, exporteert u het item voor later gebruik of plaatst u het rechtstreeks op sociale media via uw Websites + Marketing-dashboard. Gedaan!

Wat is er niet beschikbaar?

Een aantal functies in Over zijn momenteel niet beschikbaar voor GoDaddy-gebruikers. Waaronder:

 • Over Teams: Over's samenwerkingsproduct voor teams om samen te werken aan creatieve projecten.
 • Accountoverdrachten: we kunnen op dit moment geen bestaand Over-account overzetten naar je GoDaddy-account. We hopen dit in de toekomst te kunnen aanbieden.

Ga voor meer informatie naar www.godaddy.com/studio .

Het bericht GoDaddy Studio — Maak opvallende afbeeldingen voor uw merk verscheen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.