B2B-marketingnieuws: B2B MarTech-uitgaven stijgen, meer merken gaan over op gepersonaliseerde inhoud, nieuwe multimedia-advertenties van Microsoft en de kracht van B2B-verhalen

Bron

2021 16 juli MarketingCharts Grafiek

2021 16 juli MarketingCharts Grafiek Twitter's Fleets-indeling verdwijnt, slechts enkele weken nadat de advertentietest is begonnen Twitter heeft de Fleets-functie verlaten die automatisch berichten in de indeling na 24 uur verwijderde, waarbij werd opgemerkt dat de indeling en de bijbehorende verticale advertenties op volledig scherm niet zo goed hadden gepresteerd als aanvankelijk beoogd, maakte het bedrijf onlangs bekend. MediaPost Digital zorgt voor een herstel van 10,4% van de wereldwijde advertentie-uitgaven De wereldwijde digitale advertentie-uitgaven zullen stijgen tot $ 311 miljard om in 2021 een groei van 15,6 procent te bereiken, volgens de onlangs vrijgegeven prognosegegevens van Dentsu, zo heeft het bedrijf onlangs aangekondigd. De uitgaven voor sociale advertenties zullen naar verwachting nog sneller stijgen met 23 procent, en videoadvertenties zullen volgens de prognosegegevens naar verwachting met 17 procent stijgen. The Drum Facebook lanceert nieuwe 'Creative Guidance Navigator' om marketingstatistieken en tips te bieden Facebook heeft een nieuwe minisite gelanceerd die interessant is voor digitale marketeers, waarin een verscheidenheid aan advertentiecampagne-opties van de sociale gigant wordt belicht, met praktijkvoorbeelden van hoeveel van de formats worden gebruikt door topmerken, maakte Facebook onlangs bekend. Sociale media vandaag Tekstmarketing in opkomst, 61,8% van de consumenten heeft gekozen voor berichten: onderzoek 78 procent van de consumenten zegt dat ze hun telefoon het vaakst gebruiken om te sms'en, en 61,8 procent heeft ervoor gekozen om het afgelopen jaar sms'jes van een bedrijf te ontvangen, terwijl 59,5 procent zei dat de belangrijkste reden waarom ze zich hebben afgemeld voor zakelijke teksten was voor het ontvangen van te veel teksten, volgens onlangs vrijgegeven onderzoeksgegevens. MediaPost Amerikaanse advertentie-uitgaven zullen naar verwachting dit jaar stijgen In de VS wordt in 2021 een stijging van 23,3 procent van de advertentie-uitgaven verwacht, waarbij ongeveer 57 procent van de totale Amerikaanse advertentie-uitgaven naar pure online kanalen gaat, volgens recent vrijgegeven prognosegegevens interessant voor online marketeers. Marketinggrafieken Gen Z en millennials zoeken verschillende stemmen in audio 58 procent van de millennials en ongeveer 48 procent van de demografische generatie Z zegt dat ze het afgelopen jaar actief hebben gezocht naar audio-inhoud van meer diverse makers, waarbij 40 procent van de twee demografische groepen zei dat ze meer vertrouwen hebben in podcasts dan traditionele nieuwsbronnen, volgens gegevens uit het Culture Next-rapport van Spotify. Campagne VS 2021 16 juli Statistieken Afbeelding IBM CMO kiest voor een 'volledig nieuwe benadering' van B2B-marketing Het vertellen van B2B-technologiemarketingverhalen en het creëren van relaties die waarde toevoegen, zijn de sleutels in een volledig nieuwe benadering van B2B-marketing, aldus Carla Piñyero Sublett, senior vice president en chief marketing officer bij IBM . Campagne Azië Microsoft introduceert multimedia-advertenties voor zoeken Microsoft heeft nieuwe responsieve machine-learning Bing-advertentie-opties voor zijn Microsoft Advertising-programma gelanceerd, die digitale marketeers meer keuzemogelijkheden voor multimedia-advertentie-indelingen bieden, zo heeft het bedrijf onlangs aangekondigd. MediaPost Augmented Reality-advertenties worden beter ontvangen dan andere digitale formaten Ongeveer 75 procent van de consumenten zegt dat ze eerder advertenties zullen opmerken die gebruikmaken van augmented reality (AR)-functies, waarbij 70 procent aangeeft in de toekomst meer AR-advertenties te willen zien — twee van verschillende statistieken die van belang zijn voor digitale marketeers in recent vrijgegeven onderzoeksgegevens. Adweek 2 op 3 B2B-marketeers om hun MarTech-uitgaven te verhogen 68 procent van de B2B-marketeers zegt dat ze van plan zijn het komende jaar meer uit te geven aan marketingtechnologie, waarbij meer dan een kwart van plan is hun martec-budgetten in dezelfde periode aanzienlijk te verhogen, volgens nieuw -onderzoeksgegevens vrijgeven. Marketinggrafieken AAN DE LICHTERKANT: 2021 16 juli Marketoonist Comic Een luchtige blik op de "marketingbijziendheid en merkkeuze" door marketeer Tom Fishburne – Marketoonist AT&T Fiber Drafts Kevin Garnett om plezier te maken met Slow Web Connections – Adweek TOPRANK MARKETING & KLANTEN IN HET NIEUWS:

  • Lane R. Ellis — Wat is trending: zomerse hoogtepunten — LinkedIn (klant)
  • Lee Odden – 10 online marketingtips om meer leads te verzamelen en te converteren – Trends in kleine bedrijven
  • TopRank Marketing – 4 SEO-factoren om te overwegen voordat u verouderde website-inhoud verwijdert – Content Marketing Institute
  • Lee Odden — GASTCOLUMN: Wat marketeers moeten leren over spraak en audio — Indian Television
  • TopRank Marketing – Zijn er lessen te leren van Love Islanders? Merkbeïnvloeding bevestigt zijn waarde in de B2B-ruimte — IBA International
  • Lee Odden – De 12 beste e-commercemarketingstrategieën die u in 2021 zou moeten proberen – eCommerce Fastlane
  • Lee Odden — Uw website — Een ander bedrijfsmiddel — WrightIMC

Bent u uw eigen top B2B-marketingnieuwsitem van de afgelopen week branchenieuws tegengekomen? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bedankt dat je bij ons bent gekomen voor het TopRank Marketing B2B-marketingnieuws van deze week, en kom volgende week vrijdag weer terug voor meer van de meest relevante B2B- en digitale marketingindustrie-nieuws van de week. In de tussentijd kun je ons volgen op @toprank op Twitter voor nog actueler dagelijks nieuws.

Het bericht B2B-marketingnieuws: B2B MarTech-uitgaven stijgen, meer merken gaan over op gepersonaliseerde inhoud, nieuwe multimedia-advertenties van Microsoft en de kracht van B2B-verhalen verscheen eerst op B2B-marketingblog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.