Haal het meeste uit e-mailmarketing met TargetBay

Bron

In de laatste aflevering van de Ecwid E-commerce Show interviewen gastheren Jesse en Rich Pon Pandian Paulswamy, mede-oprichter van TargetBay . TargeBay is e-commerce e-mailmarketingsoftware die is gemaakt om e-mailmarketing eenvoudiger te maken.

Pon geeft een overzicht van TargetBay-tools voor bedrijfseigenaren en deelt tips en trucs voor het uitvoeren van e-mailcampagnes – van groeiende e-maillijsten tot het gebruik van recensies om uw organische verkeer te vergroten.

Onderwerpen van discussie zijn onder meer:

 • TargetBay gebruiken om automatiseringstools te starten, beoordelingsverzoeken te initiëren en promotie te maken.
 • Het belang van het verzamelen van recensies, niet alleen voor sociaal bewijs, maar ook voor organische groei in Google Zoeken en Google Shopping.
 • Recensies herbestemmen voor promotie en inhoud.
 • Afbeeldingen en productgebruiksshots als krachtige middelen voor marketing.
 • Organisch verzamelen van e-maillijsten, maar ook met pop-ups op locatie en in combinatie met verkoop.
 • Coupons gebruiken als een manier om abonnementen op uw e-maillijst te stimuleren.
 • Onderwijs voor abonnement attractie.
 • Uw lijsten beheren en segmenteren op interactieniveau.
 • Automatische trigger-e-mails instellen, zoals e-mail voor het verlaten van de winkelwagen.
 • Beoordelingen en e-mailinteracties gebruiken om gehumaniseerde, voor de situatie geschikte, geautomatiseerde reacties te ontwikkelen.
 • Het belang van cookies om in contact te blijven met elke potentiële klant.
 • En meer!

Hoogtepunten:

 • "Wanneer de Google-crawler de productpagina's bereikt voor het indexeren van uw productinhoud, laten we deze de inhoud van productrecensies indexeren, wat betekent dat u het SEO-sap uit de recensies haalt. Het is erg tijdrovend om inhoud te maken, maar met recensies , krijgt u gratis waardevolle inhoud van uw klanten."
 • "Als een foto van een klantrecensie binnenkomt, kan die foto als afbeeldingengalerij op uw productpagina worden getoond. Kopers die het product willen kopen, willen het product in gebruik zien. Dus wanneer u de foto ziet van andere klanten die de product, dat is echt een krachtig statement."
 • "Ik heb met veel eigenaren van kleine bedrijven gewerkt. De meesten van hen hebben geen budget om een bureau of een e-mailmarketeer in huis te nemen. Toen we dit product wilden ontwikkelen, besloten we om de processen voor het maken van e-mail minder tijdrovend en leuker. Dus begonnen we met 250 kant-en-klare e-mailsjablonen."
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.