Digitale diamanten: 5 veelzijdige tactieken om uw B2B-marketing duidelijk en toegewijd te maken deze zomer

Bron

Een diamant opzij een laptop afbeelding.

Een diamant opzij een laptop afbeelding. Hoe is succesvolle B2B-marketing als een meesterjuwelier die werkt met diamanten van de digitale marketingvariant? Diamanten zijn voor altijd, zoals de James Bond-film uit 1971 en de titelsong beroemd werden, en met de wereldwijde archiefkracht van het web, zullen uw B2B-marketinginspanningen waarschijnlijk ook standhouden – dus waarom zou u er niet naar streven ze echt gedenkwaardig te maken? Net als diamanten is B2B-marketing een veelzijdige onderneming. Laten we vijf blijvende tactieken onderzoeken die u kunnen helpen duidelijkheid te krijgen over B2B-contentmarketing en uw eigen digitale marketingdiamanten te creëren. 1 — Bereik duidelijkheid over contentmarketing via GIPHY Breng diamantachtige duidelijkheid in uw B2B-contentmarketing door de kern van het primaire doel van uw inspanning te identificeren en erop te focussen. Hoewel het verleidelijk kan zijn om af te dwalen naar de perifere elementen van het onderwerp in kwestie, zal het scherp zijn op het doel van uw inhoud en het leveren van een duidelijk antwoord door uw marketingcreaties te laten schitteren met diamantachtige schittering . Een deel van het verschaffen van duidelijkheid over contentmarketing is weten wat uw publiek hoopt te leren van wat u in huis heeft, en dit soort kennis kan van een aantal plaatsen komen. Een van de beste bronnen voor het vinden van de hoofdonderwerpen waarover uw publiek informatie zoekt, zijn de tools en services die de vragen tonen die mensen online stellen. Enkele van de tools voor vraagonderzoek waar B2B-marketeers van kunnen profiteren, zijn onder meer:

 • Beantwoord het publiek
 • Verhaalbasis
 • SEMrush's Topic Research Competitive Research Tool
 • Ahrefs
 • Google Search Console
 • KeywordTool.io
 • Vraaganalyse van BuzzSumo Analyze

Andere vaak ongebruikte bronnen om erachter te komen waar uw publiek naar op zoek is, zijn onder meer:

 • Direct vragen met peilingen, enquêtes, focusgroepen en vragenlijsten
 • Tikken op zoekintentie vanuit gesproken zoekopdrachten en chatbots
 • Online formulierquery's, serverlogbestanden en e-mailvragen

U kunt meer te weten komen over elk van deze tools en tactieken in mijn " 10 slimme onderzoekstools voor vragen voor B2B-marketeers ", en u kunt ook ingaan op andere relevante vragen in de volgende nuttige artikelen:

 • 9 vragen om te stellen bij het inhuren van een B2B influencer marketingbureau
 • B2B influencer-marketingstrategie: 5 vragen om eerst te stellen
 • Veelgestelde vragen over projectbeheer: de belangrijkste vragen die B2B-marketeers stellen over projecten en processen
 • 4 vragen om productievere marketingvergaderingen te stimuleren

Duidelijkheid in B2B-contentmarketing kan helpen om uw inspanningen een diamanten beoordeling te geven, dus neem de tijd om onderzoek te doen en volledig te begrijpen wat u probeert te bereiken met schriftelijke, visuele of audiomarketinginspanningen. [bctt tweet=""Als u zich richt op het doel van uw inhoud en een duidelijk antwoord geeft door deze te leveren, zullen uw marketingcreaties schitteren met diamantachtige schittering." — Lane R. Ellis @lanerellis" username="toprank"] 2 — Haal een voorsprong met een marathon van toewijding via GIPHY In de huidige B2B-marketingwereld is meer dan een beetje toewijding nodig om een stap verder te komen als het gaat om het maken van de beste digitale diamanten van inhoud. De langere verkoopcycli van B2B-marketing betekenen dat je toewijding en toewijding nodig hebt om het soort succes op lange termijn te bereiken dat bedrijven buiten het B2C-domein aandrijft. Je hoeft niet per se Batman of Robin te zijn om boeiende en gedenkwaardige B2B-content te maken, maar je hebt wel commitment nodig. B2B-marketing lijkt meer op een marathon dan op een sprint, en ik heb de overeenkomsten tussen marathonlopen en marketing onderzocht in " 26.2 B2B Marathon Marketing Lessons ", samen met het belang van een goed tempo als je bezig bent voor de lange marketing halen, in " 5 uitbetalingen B2B-marketeers winnen van Precision Pacing ." [bctt tweet=""De langere verkoopcycli van B2B-marketing betekenen dat je toewijding en toewijding nodig hebt om het soort langetermijnsucces te bereiken dat bedrijven buiten het B2C-domein aandrijft." — Lane R. Ellis @lanerellis" username="toprank"] 3 — Het vinden van verborgen juweeltjes kan soms de sleutel zijn via GIPHY Niet alles wat blinkt is goud, maar wat net onder de oppervlakte verborgen is, zijn vaak edelstenen die uw B2B-marketingcontent digitaal kunnen sieren, als u weet waar en wanneer u moet kijken. Hoewel er geen handige schatkaarten worden aangeboden, kunnen B2B-marketeers een aantal tactieken gebruiken om de verborgen juweeltjes te ontdekken die uw inhoud zullen onderscheiden. Je eigen onderzoek en onderzoek doen kan vaak de beste manier zijn om verder te gaan dan wat iedereen doet, waardoor je veel verder kunt gaan dan dezelfde paar tactieken en technieken die vaak in de eeuwigheid worden herhaald in al te vergelijkbare handleidingen en lijsten. Het creëren van origineel B2B-onderzoek dat zowel geloofwaardig als impactvol is, is de focus van onze CEO Lee Odden 's inzichtelijke " Hoe originele B2B-onderzoeksinhoud te optimaliseren voor geloofwaardigheid en impact ." [bctt tweet=""Merken die ervaringsgerichte inhoud co-creëren met relevante experts en beïnvloeders kunnen het vertrouwen van de industrie opbouwen, het merkvertrouwen vergroten, een effectievere digitale klantervaring creëren en de bedrijfsgroei stimuleren." — Lee Odden @LeeOdden" username="toprank"] 4 — Van de moeilijkste stof een zachtere reis maken via GIPHY Diamanten zijn beroemd en onverzettelijk inflexibel, maar dat betekent niet dat de marketingreis die u uw publiek aanbiedt niet aangenaam kan zijn. Sommige B2B-industrieën hebben mogelijk beruchte obstakels met veel wrijving, en slimme marketeers zullen deze uitdagingen omzetten in kansen. Door het publiek te helpen soepel door lastige hotspots te navigeren, biedt de beste B2B-contentmarketing het soort soepel zeilen dat concurrenten niet gemakkelijk kunnen evenaren. Het vereenvoudigen van de B2B-klantreis is essentieel in 2021 en zal in 2022 hoogstwaarschijnlijk nog belangrijker worden, aangezien toenemende concurrentie en een instroom van meer B2C-achtige tactieken betekenen dat je diamanten moet serveren en niet alleen meer wegwerp digitaal stof. Deze bronnen bieden een frisse kijk op de reis van het B2B-publiek en gebruiken storytelling om de weg te effenen:

 • 6 B2B Content Marketing Summertime Sizzlers om de betrokkenheid van het publiek te vergroten
 • Miri Rodriguez van Microsoft over hoe B2B-marketeers empathie omarmen voor betere verhalen van klanten
 • Hophead Marketing: wat B2B-marketeers kunnen leren van de ambachtelijke bierindustrie
 • Creëer een geweldige publiekservaring door te vertragen met deze tips van Ann Handley

[bctt tweet=""Merken willen zaken doen met mensen die veel empathie tonen." — Miri Rodriguez @MiriRod #B2BMX" username="toprank"] 5 — Pas op voor bedriegers in hun zoektocht naar authenticiteit via GIPHY Als het te mooi lijkt om waar te zijn, is het verstandig om op uw hoede te zijn en extra maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat de informatie en antwoorden die u geeft echt nuttig zijn en de laatste juiste informatie bevatten. Authenticiteit in B2B-marketing is een onderwerp dat ons nauw aan het hart ligt bij TopRank Marketing, en daarom hebben we verschillende benaderingen ontwikkeld die marketeers kunnen gebruiken om de meest oprechte en menselijke connecties te bereiken. Een selectie van enkele van onze recente inspanningen die het belang van authenticiteit in B2B-marketing benadrukken, zijn onder meer:

 • Inside Influence 12: Paul Dobson van Citrix over The Secret Sauce of B2B Influence: Authenticity
 • The Real Thing: 5 manieren waarop authenticiteit levendige B2B-marketing inspireert
 • Authenticiteit en geweldige B2B-contentmarketing gaan hand in hand
 • 10 tips van experts om betere B2B-inhoud te creëren met authentieke invloed
 • 5 tips voor het vinden van uw authentieke marketingidentiteit
 • Op zoek naar vertrouwen: hoe authentieke inhoud de klantervaring stimuleert

[bctt tweet=""Een deel van het voordeel van het werken met influencers is dat ze een andere kijk hebben op wat er in de wereld gebeurt en wat er met je bedrijf gebeurt." — Paul Dobson @svengelsk" username="toprank"] Digital Marketing Diamonds Last Forever & A Day via GIPHY We hopen dat deze vijf tips voor het bereiken van duidelijkheid voor B2B-contentmarketing door een voorsprong te nemen met toewijding, verborgen juweeltjes te vinden, een zachtere publieksreis te maken en op te letten voor bedriegers, u zullen helpen bij het creëren van uw eigen digitale marketingdiamanten. Het creëren van bekroonde digitale ervaringen en het vertellen van verhalen kost veel tijd, middelen en moeite. Daarom kiezen veel van 's werelds beste B2B-merken ervoor om samen te werken met een toonaangevend B2B-marketingbureau. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom al meer dan 20 jaar merken van LinkedIn en 3M tot Dell en Adobe ervoor kiezen om met TopRank Marketing samen te werken.

Het bericht Digitale diamanten: 5 veelzijdige tactieken om uw B2B-marketing duidelijk en toegewijd te maken Deze zomer verscheen eerst op B2B-marketingblog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.