B2B-marketingnieuws: gericht op B2B-kopers is een langetermijnlens, waar CMO's geld uitgeven, ABM-gebruik stijgt in B2B, Amerikaanse beïnvloedersuitgaven naar boven $ 3 miljard, en bezorgdheid over mediaprijsinflatie

Leestijd: 4 minuten

Bron

2021 juli 23 Sprout sociale grafiek

2021 juli 23 Sprout sociale grafiek Uitgaven voor influencer in de VS overtreffen $ 3 miljard in 2021 Een stijging van meer dan 33 procent van de uitgaven voor influencer marketing wordt verwacht voor 2021 – tot $ 3,69 miljard – recent gepubliceerde prognosegegevens laten zien, met een voorspelde stijging van 12,2 procent voor 2022 en 11,5% in 2023, klimmen tot $ 4,62 miljard, volgens de prognose. eMarketer Ehrenberg-Bass: 95% van de B2B-kopers zijn niet op de markt voor uw producten Maar liefst 95 procent van de bedrijven is momenteel niet op de markt voor de meeste diensten en goederen, maar niet in alle sectoren, volgens nieuw vrijgegeven gegevens van klant LinkedIn en zijn LinkedIn B2B Institute. Marketing Week onderzoekt de gegevens en interviewt Jann Martin Schwarz, wereldwijd hoofd van het LinkedIn B2B Institute, over het targeten van B2B-marketingdoelen op de lange termijn en meer. Marketingweek De grootste uitdagingen voor leadgeneratie van B2B-marketeers 45 procent van de B2B-marketeers vindt het creëren van gerichte en boeiende inhoud de moeilijkste uitdaging als het gaat om het genereren van leads, gevolgd door moeite met het verzamelen van kwaliteitsgegevens met 43 procent en het beheren en volgen van leads met 38 procent, volgens recent gepubliceerde B2B-marketingonderzoeksgegevens die van belang zijn voor digitale marketeers. MarketingProfs Accountgebaseerde marketing gestimuleerd door de pandemie 80 procent van de B2B-kopers is van plan na de pandemie meer online zaken te doen dan tijdens de pre-covid-tijd, terwijl 77 procent zegt dat aankopen complexer en uitdagender zijn geworden, met zes tot tien mensen die nu de mediane grootte van koopgroepen vormen, blijkt uit nieuw vrijgegeven enquêtegegevens. MarTech CMO's: budgetten, middelen zijn beperkt, digitale investeringen Populairst Digitale handel, marketingactiviteiten, merkstrategie en marketinganalyses zijn de belangrijkste investeringen van contentmarketingmedewerkers, volgens Gartner's laatste CMO Spend Survey, waaruit ook bleek dat meer dan 72 procent van de totale marketing budgetten zijn nu pure-play digitale kanalen. MediaPost Google lanceert nieuwe manier om video's voor zoeken te optimaliseren Google heeft met de nieuwste Google SeektoAction-wijziging gemakkelijker markeringen aangebracht voor video-inhoud die wordt gehost op de eigen sites van merken, waardoor niet-YouTube-videosegmentatie en hoofdstukken mogelijk zijn, zo heeft de zoekgigant onlangs aangekondigd. bètatest van de functie voor een breder publiek. Zoekmachine Journaal 2021 23 juli Statistieken Afbeelding Advertentiemarkt groeit met 35,2% In juni markeert de vierde opeenvolgende maand van expansie De Amerikaanse advertentie-economie heeft zich op jaarbasis fors blijven ontwikkelen, met een stijging van 35,2 procent van de advertentie-uitgaven in juni, wat neerkomt op de derde maand op rij van groei. – vrijgegeven advertentie-indexgegevens die van belang zijn voor digitale marketeers. Concepten voor Instagramverhalen van MediaPost zijn nu beschikbaar voor alle gebruikers Het maken van meer doordachte en gedetailleerde inhoud wordt waarschijnlijk gemakkelijker met de terugkeer van Instagram's optie om concepten voor Instagram-verhalen op te slaan – een functie die eerder was verwijderd, zo heeft het Facebook-platform onlangs aangekondigd. Sociale media YouTube begint vandaag automatisch hoofdstukken aan video's toe te voegen Optionele door kunstmatige intelligentie (AI) gegenereerde splitsing van videohoofdstukken is voor bepaalde in aanmerking komende video's op het YouTube-platform van Google gekomen, waarbij de optie standaard is ingeschakeld, in een poging om een meer nuttige gebruikerservaring te bieden , heeft YouTube onlangs aangekondigd. Search Engine Journal Wat maakt een merk best-in-class op sociale media Marketeers en consumenten hebben verschillende standpunten over de kwaliteiten die de beste ervaringen op sociale media vormen, waarbij 48 procent van de marketeers opmerkt dat ze de betrokkenheid van het publiek als het meest beschouwen belangrijke factor, terwijl 47 procent van de consumenten zei dat ze een sterke klantenservice als het belangrijkste element beschouwden, volgens onlangs vrijgegeven sociale media-enquêtes. MarketingProfs AAN DE LICHTERE KANT: 2021 juli 23 Marketoonist Comic Een luchtige blik op de "terug naar kantoor" door Marketoonist Tom Fishburne – Marketoonistische Italiaanse musea gebruiken AI-camera's om te bepalen of mensen van kunst houden – PetaPixel TOPRANK MARKETING & KLANTEN IN HET NIEUWS:

Heeft u uw eigen belangrijkste B2B-marketingnieuwsitem van de afgelopen week met branchenieuws gevonden? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deel te nemen aan het TopRank Marketing B2B-marketingnieuws van deze week, en we hopen dat je volgende week vrijdag weer terugkomt voor meer van het meest relevante B2B- en digitale marketingnieuws van de week. In de tussentijd kun je ons volgen op @toprank op Twitter voor nog actueler dagelijks nieuws.

Het bericht B2B-marketingnieuws: gericht op B2B-kopers neemt langetermijnlening, waar CMO's geld uitgeven, ABM-gebruik stijgt in B2B, Amerikaanse beïnvloedersuitgaven naar boven $ 3 miljard, en bezorgdheid over mediaprijsinflatie verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.