E-mailsjablonen: Feedback vragen is cruciaal voor bedrijven. Tussen het goede en het slechte vertrouwen we op feedback om te weten wat goed ging en wat verbetering zou kunnen gebruiken

Leestijd: 2 minuten

Bron

Feedback is cruciaal voor bedrijven. Tussen het goede en het slechte vertrouwen we op feedback om te weten wat goed ging en wat verbetering zou kunnen gebruiken. Soms kan het vragen om feedback een ongemakkelijk gesprek zijn of je weet niet hoe je het moet vragen. Daarom hebben we deze gratis sjablonen gemaakt om je het gedoe en de tijd te besparen.

Gebruik deze gratis e-mailsjablonen om feedback te vragen

Wanneer je om feedback vraagt, zorg er dan voor dat je gedetailleerde feedback krijgt in plaats van de generieke, “Oh ja, het was goed, bedankt, we vinden het leuk”, of, “Het werkt voor nu.” Het is een goed idee om ervoor te zorgen dat ze zich op hun gemak voelen om je feedback te geven en ervoor te zorgen dat je bereid bent om het te accepteren – of het nu goed of slecht is.

Algemene e-mail om feedback te vragen

Hoi,

Ik hoop dat je geniet van de nieuwe website; het ziet er zeker geweldig uit.

Ik wilde gewoon wat feedback krijgen. Dit helpt me om me te laten weten wat ik goed heb gedaan voor de website of eventuele opmerkingen over verbeteringen die u heeft.

Ik heb je een enquête gegeven om in te vullen. Hopelijk kunt u zo uitgebreid mogelijk antwoorden.

Ik sta open voor alle feedback of zorgen die je hebt!

Nogmaals bedankt en als ik nog iets voor je kan doen, laat het me dan weten.

Het beste,

E-mailsjabloon voor het aanvragen van een beoordeling

Hoi,

Ik hoop dat je geniet van de lancering van je nieuwe website. Het was een genoegen om er samen met jou aan te mogen werken.

Ik wilde contact opnemen met een enquête om feedback te krijgen over mijn diensten tijdens het ontwikkelingsproces van de website. Als het niet te veel gevraagd is om even de tijd te nemen om de enquête in te vullen, zou ik dat op prijs stellen. Ik hoopte ook dat je me een recensie zou kunnen geven die ik op mijn eigen website zou kunnen gebruiken.

Zie de bijgevoegde enquête. Ik sta open voor alle feedback die je me geeft, omdat dit me helpt mijn diensten beter te verbeteren.

Het beste,

E-mailsjabloon voor een veeleisende klant

Hoi,

Hoe gaat het met de nieuwe website? Ik vertrouw erop dat alles naar wens is.

Ik raak alleen de basis aan om te zien of je nog iets nodig hebt. Als je tijd hebt, hoopte ik dat je een feedbackformulier zou kunnen invullen. Dit helpt me om te zien wat we goed deden en wat verbeterd moet worden met mijn diensten.

Ik neem alle feedback open en serieus. Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact met mij op en we kunnen een telefoontje organiseren om eventuele problemen op te lossen.

Het beste,

Verdere tips

Zorg ervoor dat u bij het opzetten van uw feedbackformulieren directe vragen stelt en klanten de mogelijkheid geeft om gedetailleerde antwoorden te geven. Dit zal je helpen de feedback te krijgen die je nodig hebt en het gedoe van verdere verduidelijking of ongemakkelijke gesprekken om meer details over hun antwoorden te krijgen, te voorkomen.

Het bericht verscheen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.