Hoe u uw Facebook-advertenties en Google Shopping kunt automatiseren

Leestijd: 2 minuten

Bron

In onze nieuwste podcast praten we met Ricardo Lasa, CEO van Kliken en een geautomatiseerde Google Shopping en Facebook Ads goeroe. Als je hersenkraker krijgt wanneer je de uitdrukking 'online advertenties' hoort, is deze aflevering iets voor jou.

Kliken biedt geautomatiseerde Facebook-advertenties en Google Shopping vanuit uw Ecwid Control Panel.

Ricardo deelt wat er gaat komen voor Google Shopping en Facebook Ads, en hoe u zich nu kunt voorbereiden op de toekomst.

Onderwerpen van discussie zijn onder meer:

 • Waarom een aanwezigheid op meerdere platforms (en multi-Google) nodig is.
 • Inzichten uit analyse van multi-platform dataverzameling.
 • Hoe Kliken onboarding stroomlijnt en contentcreatie en doorlopend onderhoud toevoegt voor een complete advertentiecampagne.
 • AI gebruiken om besluitvorming over prijzen, voorraad en bundeling te stimuleren.
 • AI gebruiken om suggestieve verkopen bij het afrekenen te verbeteren.
 • Organische aanwezigheid opbouwen op meerdere sites.
 • Nieuwe manieren om na te denken over productplaatsing en promotie.
 • Advertentiecampagnes testen met simulaties.
 • Hoe AI uw merchandising en logistiek kan verbeteren.
 • Wat een éénklikscampagne is.
 • Hoe advertentiebudget te optimaliseren op basis van AI-analyse.
 • Kliken's integratie met Google Mijn Bedrijf tools.

Luister naar deze aflevering om van AI je bondgenoot te maken. Je klanten zullen er dol op zijn.

Hoogtepunten:

 • "Een van onze waardeproposities is dat de feeds worden goedgekeurd voor Google Shopping en Facebook-advertenties. Er zijn veel verschillende regels. Als u bijvoorbeeld kleding verkoopt of auto-onderdelen en andere dingen verkoopt. probeert te gaan op Google Shopping of Facebook, ons platform kijkt naar de inventaris en zegt dat je dit moet veranderen, of dat je dat moet veranderen, enzovoort."
 • "Het andere stuk dat we op de markt brengen, heet Store AI. In plaats van naar je voorraad te kijken als alle beschikbare producten, kijkt het en zegt: 'Dit zijn de producten die heel goed verkopen.' Of dit zijn de producten die veel aandacht krijgen, maar niet helemaal verkopen. Of deze producten krijgen niet eens verkeer. Dan kunt u met ons platform al deze producten met één klik in een campagne plaatsen. Bijvoorbeeld: Ik kan alleen mijn topverkopers in een campagne stoppen."
 • "Wat zijn one-click-campagnes? We identificeren het segment en dan zegt de verkoper: 'Oké, ik wil er reclame voor maken.' We laten ze precies de producten zien en hoe het eruit komt te zien. Dan kiezen ze hoeveel ze per maand willen uitgeven en gaan gewoon verder. Bovendien hebben we eigenlijk twee stappen teruggebracht van het bouwen van een campagne. Nu is het gewoon letterlijk één pagina en 'Selecteer'. Je keurt het gewoon goed."
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.