6 tijdloze SEO-tips die contentmarketeers nu kunnen doen Inhoud is de zoektocht naar onderzoek begon in de eerste plaatsLeren over hoe je klanten nieuwe websites kunt laten bezoeken

Leestijd: 4 minuten

Bron

Tijdloze SEO-tips

Tijdloze SEO-tips

Inhoud is de zoektocht naar onderzoek begon in de eerste plaats.

Leren over hoe je klanten nieuwe websites kunt laten bezoeken, is waar mijn opleiding tot zoekmachineoptimalisatie begon. In die reis van voordat er een Google was tot vandaag, zijn er veel dingen veranderd. Wat hetzelfde is gebleven, is de mogelijkheid om zaken te laten groeien door klanten te verbinden met inhoud door het beste antwoord te zijn en die klanten te inspireren om actie te ondernemen. De beste SEO-professionals blijven op de hoogte van wat er actueel is, experimenteren altijd en evalueren wat werkt voor onderwerpen in een bepaalde branche voor de websites en inhoud waarvoor ze klanten aantrekken. Tegelijkertijd is het beste SEO-advies niet veel waard als het niet wordt uitgevoerd. Dat is de reden waarom veel marketeers met langdurige SEO-ervaring de fundamenten benadrukken.

Als inhoud kan worden gevonden in de zoekresultaten, kan deze worden geoptimaliseerd voor betere prestaties.

Met meer dan 200 miljoen zoekresultaten voor de term “zoekmachineoptimalisatie” op Google, is er geen gebrek aan advies voor marketeers, copywriters, ontwerpers, webontwikkelaars, programmeurs en creatievelingen. SEO is zeker een teamsport. In de geest van eenvoud met het doel van eenvoudige implementatie, zijn hier 6 tijdloze tips voor contentmarketeers om hun zoekzichtbaarheid te verbeteren: Vermijd overmatig gebruik van voornaamwoorden zoals “it”, “they” en “them” ten gunste van meer beschrijvende trefwoordzinnen waar Google zoekt ze: in paginatitels, bestandsnamen, tekstlinks tussen pagina’s, afbeelding alt-tekst en in body-copy. Feiten vertellen, verhalen verkopen : ontdek waarom klanten inhoud kopen die is geoptimaliseerd voor zoekwoorden en die verhalen vertelt over hoe en waarom uw producten de problemen van klanten oplossen. Inhoud met probleemoplossing nodigt natuurlijk uit tot het soort informatiestructuur dat kan voldoen aan de intentie van de klant wanneer ze op zoek zijn naar oplossingen. Google is toegewijd aan het creëren van een geweldige gebruikerservaring bij het zoeken, dus alles wat contentmarketeers kunnen doen om onderwerpspecifieke informatie te leveren die voldoet aan wat mensen zoeken, zal waarschijnlijk worden beloond met een betere plaatsing in de zoekresultaten. Links zijn als elektriciteit : “Verlicht” de inhoud van uw website om zo nuttig en boeiend te zijn dat het de moeite waard is om naar te linken door anderen die bronnen verzamelen en delen. Om het voor anderen gemakkelijker te maken om uw linkwaardige inhoud te kennen, promoot deze door deze te delen met branche-influencers (beter nog, nodig ze uit om u te helpen deze te maken), op sociale netwerken, via bloggen, byline-artikelen in branchepublicaties, via gastberichten op branche- en associatiewebsites en door digitaal actief te zijn in de branche waarin u werkt. Wees het beste antwoord: Creëer en promoot uitgebreide en opmerkelijke informatiebronnen over onderwerpen die interessant zijn voor potentiële klanten en relevant zijn voor uw bedrijf. Streef ernaar om “het beste antwoord te zijn” voor wat klanten zoeken door inhoud te maken die diepgaand en boeiend is en die tot diepere doorkliks naar uw site leidt. Ontwikkel inhoud op basis van onderwerpclusters en probeer eventuele vragen van kopers over die onderwerpen te beantwoorden, rekening houdend met het gebruik van een indexpagina en kruislinks tussen pagina’s. Krijg deskundig SEO-advies : laat uw website controleren door een SEO-professional ( ja, we doen audits ) om te zorgen voor trefwoordtargeting in inhoud, technische vriendelijkheid van uw website om te worden gecrawld en de gezondheid van links tussen pagina’s en inkomende links van andere actueel relevante websites. De audit zal hiaten blootleggen en geprioriteerde kansen bieden waarop u uw inspanningen kunt richten om de zichtbaarheid van de zoekresultaten en de marketingprestaties van uw inhoud te verbeteren. Altijd optimaliseren : Optimalisatie van inhoud, inclusief tekst op webpagina’s, video’s, audio, afbeeldingen of een combinatie voor een betere vindbaarheid van de zoekresultaten, is een continu proces. Zoekmachineoptimalisatie is geen project of een op zichzelf staande gebeurtenis. SEO is een voortdurende inspanning om zoekwoordgeoptimaliseerde inhoud te creëren en te promoten die het beste antwoord kan zijn voor wat klanten zoeken. Het is ook het proces van het monitoren van prestaties door middel van analyses en het maken van verfijningen met regelmatige tussenpozen. Er zijn talloze lange lijsten met best practices voor SEO die u kunt en moet volgen. Er zijn ook enkele basisprincipes die deel kunnen uitmaken van de activiteiten en het proces van contentmarketing, die voor de meeste organisaties heel goed te doen zijn. De zichtbaarheid van zoekmachines aan het toeval overlaten is niet iets dat de meeste bedrijven zich kunnen veroorloven om mee te gokken, aangezien de concurrentie om klanten via digitale kanalen blijft toenemen. Zoekmachines zijn een betrouwbare bron voor klanten in alle stadia van het kooptraject en bieden merken de mogelijkheid om nuttig te zijn op het moment dat kopers hulp het meest nodig hebben.

Het bericht 6 tijdloze SEO-tips die contentmarketeers nu kunnen doen verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.