GoDaddy Studio en Pinterest zijn perfecte creatieve partners

Leestijd: 3 minuten

Bron

Pinterest-sjabloon in GoDaddy-studio

Als officiële Pinterest-partner in de creatieve specialiteit maakt GoDaddy Studio het voor kleine bedrijven en videomakers eenvoudiger dan ooit om het enorme potentieel van Pinterest voor marketing te benutten.

Met meer dan 450 miljoen maandelijkse gebruikers die 's werelds mooiste content delen en er inspiratie uit halen, loopt Pinterest voorop in de visuele communicatierevolutie.

Pinterest-sjablonen in GoDaddy Studio

Meer dan ooit zijn we tegenwoordig allemaal veel meer afgestemd op foto's en video's dan op woorden. De beeldgestuurde Pinterest-ervaring is een goudmijn voor kleine merken die visueel spreken. Maar liefst 84% van de wekelijkse Pinners gebruikt Pinterest om actief te beslissen welke producten en diensten ze willen kopen.

Als uw merk dit platform nog niet gebruikt… Waarom niet?

Dit is precies waar mensen naartoe gaan als ze op zoek zijn naar nieuwe producten en merken.

En als je al aan het pinnen bent, dan weet je hoe essentieel het is om content te plaatsen die heerlijk is om naar te kijken. Bland past gewoon niet in deze prachtige visuele jungle.

GoDaddy Studio heeft een passie voor het helpen van kleine bedrijven om op te vallen met stijlvolle, professionele visuele inhoud. Door deel te nemen aan het Pinterest Partner-programma, kunnen onze gebruikers nog meer uit hun inspanningen halen door de weg naar deze bloeiende markt, met zijn 450 miljoen potentiële klanten, te vereenvoudigen.

Pinterest-sjablonen in GoDaddy Studio

We maken het gemakkelijk om onmisbare inhoud te produceren in overeenstemming met de beste creatieve praktijken van Pinterest. Onze aanpasbare Pinterest-sjablonen zijn speciaal ontworpen voor dit platform, zodat je ze binnen enkele minuten kunt aanpassen

GoDaddy Studio en Pinterest hebben allebei creativiteit als kern, en onze missies sluiten prachtig op elkaar aan: iedereen de inspiratie geven om een leven te creëren waar ze van houden.

De krachtige combinatie van trendy graphics, eenvoudige ontwerptools en een gigantisch platform, geeft je alles wat je nodig hebt om content van wereldklasse te creëren en aan de wereld te presenteren.

Probeer GoDaddy Studio nu gratis uit en bouw aan de aanwezigheid van uw merk op Pinterest. Het is nog nooit zo gemakkelijk of de moeite waard geweest als op dit moment.

Eenvoudige stappen om te beginnen:

  • GoDaddy Studio downloaden op iOS of Android
  • Selecteer Pinterest in het snelstartmenu
  • Kies je sjabloon en begin met ontwerpen
  • Opslaan en delen op Pinterest

‍Voor maximale impact:

  • Sla uw merklogo en merkkleurenpalet op
  • Verzamel je favoriete afbeeldingen
  • Bewaar uw favoriete sjablonen en ontwerpen voor later gebruik

Probeer het nu uit en maak mooie, vast te pinnen berichten om uw merk te promoten!

Het bericht GoDaddy Studio en Pinterest zijn perfecte creatieve partners verscheen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.