Hoe het toevoegen van e-commerce uw bedrijf toekomstbestendig maakt

Bron

Nu steeds meer mensen over de hele wereld online winkelen, blijft de e-commerce-industrie haar duurzaamheid bewijzen en haar kracht om de toekomst van het bedrijfsleven vorm te geven. Het baant zich snel zijn weg om de leidende manier van verkopen te worden, vooral nadat de COVID-19-pandemie meer mensen dwong om voor de meeste van hun goederen op online winkelen te vertrouwen.

In feite wordt verwacht dat de wereldwijde e-commerceverkoop in 2021 wereldwijd $ 4,9 biljoen zal bereiken en naar verwachting in 2024 bijna $ 6,4 biljoen zal bereiken.

Als gevolg hiervan heeft de groei en uitbreiding van e-commerce bijgedragen aan een permanente verandering in het winkelgedrag van klanten. Hoewel sommige shoppers genieten van de mogelijkheid om persoonlijk in een fysieke winkel te winkelen, is het naïef om te denken dat de brede acceptatie van e-commerce en het gemak en de veiligheid ervan gewoon zal verdwijnen.

En als leverancier van digitale diensten betekent dit dat er nooit een beter moment is geweest om samen te werken met Ecwid om een e-commerceplatform te lanceren en aan de eisen van uw klanten te voldoen – zowel huidige als toekomstige.

Naast de mogelijkheden voor inkomsten en het bedienen van uw klanten, helpt het aanbieden van e-commercediensten uw bedrijf toekomstbestendig te maken, aangezien wereldwijde trends de retail- en e-commercesector blijven vormgeven en hervormen, en de manier veranderen waarop velen online kopen of verkopen.

Hoe? Blijf lezen om een paar manieren te leren waarop e-commerce u kan helpen uw bedrijf toekomstbestendig te maken en u te helpen begrijpen hoe de toekomst van online handel eruit zal zien.

Abonnementsdiensten

Een van de snelst groeiende segmenten van e-commerce zijn op abonnementen gebaseerde goederen en diensten. In feite wordt verwacht dat de abonnementseconomie tegen 2025 zal groeien tot $ 1,5 biljoen . Het businessmodel voor abonnementen blijft zichzelf presenteren als een drijvende kracht voor de e-commercewereld van de toekomst.

Aangezien de vraag van klanten naar op abonnementen gebaseerde artikelen en diensten blijft toenemen, helpt de mogelijkheid om op abonnementen gebaseerde verkoop aan uw huidige en toekomstige verkopers via een e-commerceplatform aan te bieden, u in deze betrouwbare, terugkerende inkomstenstroom te krijgen.

E-commerceplatforms zoals Ecwid kunnen verkopers gemakkelijk de mogelijkheid bieden om over te schakelen naar terugkerende facturering wanneer ze maar willen. Voor een gevestigde verkoper hoeft er niet veel te veranderen om op de abonnementstrein te springen.

Deze nieuwe manier van zakendoen helpt uw verkopers niet alleen om hun verkoop te optimaliseren en klanten meer betaalbare prijzen te bieden, maar het helpt hen ook om de stijgende kosten voor klantenwerving tegen te gaan. Aangezien de kosten van digitale advertenties blijven stijgen, wordt het behouden van klanten een prioriteit voor veel verkopers. Dit is precies waar het bij het abonnementsmodel om draait, omdat het loyale klanten aanmoedigt om zich te abonneren en te blijven – wat solide, voortdurende inkomsten voor uw verkopers en u betekent.

Mobiel winkelen

Mobiel winkelen blijft snel de meeste traditionele winkelmethoden overtreffen. Er wordt bijvoorbeeld voorspeld dat winkelen via mobiele apparaten zoals smartphones in 2022 goed zal zijn voor meer dan $ 175 miljard aan detailhandelsverkopen – een enorme hoeveelheid inkomsten die verkopers zonder online winkel of aanwezigheid gewoon zullen missen. Zelfs nu nog stoten winkels en retailers die geen mobiele toegang of een mobielvriendelijk ontwerp hebben potentiële klanten af en lopen ze aanzienlijke inkomsten mis.

Deze toenemende voorkeur heeft ertoe geleid dat veel ondernemers op zoek zijn naar manieren om hun klanten een betrouwbare en gemakkelijke mobiele winkelervaring te bieden. Verkopers kunnen niet langer alleen vertrouwen op desktopoptimalisatie, maar hebben dringend behoefte aan manieren om hun sites ook vanaf een mobiel apparaat toegankelijk te maken.

Als Ecwid-partner kom je hier binnen. Het lanceren van een e-commerceplatform dat het proces van het maken van een online winkel vereenvoudigt en stroomlijnt – een met mobielvriendelijke instellingen en ingebakken ontwerpen – zorgt ervoor dat je bedrijf voorop blijft lopen op het gebied van zaken en is aantrekkelijk voor potentiële handelaren.

Mobiele e-commerce kan de klanten van uw verkopers niet alleen een geoptimaliseerde, gemakkelijk te navigeren en gemakkelijk toegankelijke website bieden, maar biedt hen ook een betalings- en afrekenervaring die net zo veilig is alsof de klant vanaf een desktop winkelt apparaat. Allemaal met minimale inspanning van u of uw verkopers.

Sociale media en sociale handel

Als je actief bent op sociale media, heb je waarschijnlijk al gemerkt dat het nieuwe gedeelte aan Instagram is toegevoegd, waar gebruikers duizenden merken en producten kunnen bekijken vanuit het winkelgedeelte van de app.

De populariteit van sociale media blijft exponentieel groeien en daarmee is ook de sociale handel toegenomen, het gebruik van sociale-mediaplatforms om bedrijven te promoten en producten rechtstreeks aan klanten te verkopen via het sociale-mediaplatform.

Alleen al dit jaar is social commerce in de VS gegroeid tot een omzet van meer dan $ 36 miljard , waardoor het een onmiskenbaar populaire manier van winkelen is.

Voor een e-commerceprovider zoals jij geeft de samenwerking met Ecwid je verkopers de mogelijkheid om vanaf dag één probleemloos te adverteren en hun producten op de markt te brengen op sociale mediaplatforms zoals Facebook en Instagram. Dat betekent dat uw platform en de winkels van uw verkopers in staat zullen zijn om klanten via internet te bereiken en mee te gaan in deze groeiende trend naarmate sociale-mediakanalen zich blijven ontwikkelen.

Begin vandaag

Bij Ecwid geloven we dat de toekomst van commercie ligt in het vermogen om alles van overal te kopen en verkopen, en het is duidelijk dat dat ook is wat klanten en handelaren willen. Hoe en waar klanten winkelen is snel veranderd, en door de e-commerceruimte en de mogelijkheden ervan te negeren, lopen bedrijven van elke omvang – inclusief die van u – het risico in de toekomst de concurrentie te verliezen. Klik hier voor meer informatie over samenwerken met Ecwid en laat ons in de opmerkingen weten hoe e-commerce uw winkelen of uw bedrijf de afgelopen jaren heeft veranderd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.