Dagenlang sociale content — Plan vooruit voor augustus met GoDaddy Studio-sjablonen

Leestijd: 7 minuten

Bron

Man springt van betonnen richel

Houd uw inhoud relevant en actueel door speciale dagen te identificeren die kansen creëren voor uw merk om deel te nemen aan het gesprek – of gewoon te vieren waar u en uw klanten het meest om geven. Laten we vooruit plannen voor augustus en kijken wat je kunt maken met GoDaddy Studio- sjablonen.

Augustus is een en al school en sport, als de zomervakantie voorbij is en het academisch jaar van start gaat. Er is ook iets geruststellends om weer in een soort routine te komen – of het nu gaat om het plannen van een Labor Day-weekend, om je kinderen klaar te maken voor hun terugkeer naar school, of om uit te kijken naar het college football-seizoen.

Als je in de reisindustrie zit – misschien heb je een pension, een toeristische attractie of bezit je bijvoorbeeld een zomerkamp voor kinderen – overweeg dan om speciale aanbiedingen te plannen voor het komende Labor Day-weekend. Vroegboekkortingen, nieuwe aanbiedingen, speciale acties – denk aan al die mensen die tijdens de lockdown thuis vastzaten en nu wanhopig weer op reis willen gaan.

Ze hebben je nodig. Je hebt klanten nodig. Het is een win-win.

Als je in de detailhandel, auto-, restaurant-, eten en drinken- of gezondheidssector werkt, is terug naar school een belangrijk moment om je klantenbestand te herinneren aan je belang en relevantie in hun leven (en, als een gelukkig gevolg, om te verkopen meer van wat je doet).

Meestal eindigend rond Labor Day, dit is wanneer schoolbenodigdheden, nieuwe schoolkleding, maaltijdbereiding voor lunches en naschoolse opvang in de gedachten zijn van ouders met jongere kinderen. Het is ook geen slecht moment om de gezinsauto een onderhoudsbeurt te geven.

Het gaat echter niet alleen om de ouders – dit is ook het moment om na te denken over speciale aanbiedingen voor leraren en de leerlingen zelf (de ouderen met portemonnee), en hoe zij het nieuwe schooljaar bekijken.

Op wie je je ook richt, het draait allemaal om een frisse start, een nieuwe look en een nieuwe houding, dus alles wat je kunt bieden dat aansluit bij die mentaliteit is een goed idee.

Het universiteitsvoetbalseizoen begint meestal eind augustus, dus nu is het tijd om je te richten op al die voetbalfans die vorig jaar hun teams niet konden steunen vanwege COVID-19.

Elke week in de herfst komen fans samen om hun favoriete teams aan te moedigen vanuit huis, in restaurants of bars, of door naar de live wedstrijden te gaan. Sportbars, restaurants, eet- en drinkgelegenheden, detailhandel, mode, sportartikelen en zelfs merken voor buitenuitrusting kunnen hier allemaal aan boord komen.

Gerelateerd: Nationale kalenderdagen gebruiken om uw reisbedrijf te promoten

Nationale en religieuze feestdagen

Er zijn twee belangrijke religieuze feestdagen in augustus die je misschien wilt erkennen als je je gemeenschap dient.

Als eerste is er het islamitische nieuwjaar, ook wel bekend als Awal Muharram of Hijri-nieuwjaar. Gevierd op 9 en 10 augustus, ligt de nadruk vooral op reflectie, herinnering en dankbaarheid – dus denk na over hoe u deze dankbaarheid ook aan uw klanten kunt doorgeven. Restaurants en markten zijn deze feestdagen laat open, dus misschien is dat ook iets om te overwegen voor uw fysieke winkel?

GoDaddy Studio-sjabloon Gelukkig islamitisch nieuwjaar afbeelding

Eind augustus is Janmashtami, een jaarlijks hindoefestival op 30 augustus dat de geboorte van Krishna viert. Dit is een tijd van viering die u in uw eigen bedrijf kunt brengen, of het nu een speciaal evenement is, of gewoon een eenvoudige erkenning op uw merkmateriaal.

GoDaddy Studio-sjabloon met informatie over Krishna Janmashtami

Sport en amusement

Naast het universiteitsvoetbalseizoen betekent augustus ook het US Open-tennistoernooi , dat plaatsvindt van 30 augustus tot 12 september. Dus, poets je backhand, stof je tenniswit af en, als je in de sportruimte bent, sport clubindustrie of zelfs een bar of restaurant, haal het meeste uit dit iconische sportevenement met een aantal geweldige merkcampagnes.

GoDaddy Studio-sjabloon met 40% korting op de uitverkoopafbeelding

GoDaddy Studio-sjabloonvrouw op tennisbaan met tennisracket

Bewustzijn maanden en dagen

Er zijn deze maand een aantal echt belangrijke bewustmakingsdagen die de moeite waard zijn om onder de aandacht te brengen bij je fans en klanten. National Black Business Month is in augustus en dit is een goed moment om zwarte bedrijven en ondernemers in uw ruimte te promoten.

GoDaddy Studio-sjabloon kleine winkelverzameling van lokale eetgelegenheden in zwarte handen

Dan is 12 augustus Internationale Jongerendag, waar ondernemers onder de 30 jaar in de schijnwerpers staan. Veel industrieën kunnen hier aan boord komen: denk aan mode, muziek, onderwijs, sport en eten en drinken. Kortom, alles wat een jongere doelgroep aanspreekt, of elk bedrijf dat eigendom is van een jong iemand, is hier uw go-to.

GoDaddy Studio-sjabloon voor internationale jongerendag

GoDaddy Studio-sjabloon voor internationale jongerendagadvertentie voor gratis drankje bij pizza

De volgende is Women's Equality Day op 26 augustus, waar de focus ligt op vrouwelijke ondernemers en vrouwen achter de schermen. Dit is een geweldige kans om bedrijven die eigendom zijn van vrouwen die u kent, onder de aandacht te brengen en uw steun te bieden – of om uw eigen claxon te gebruiken als u er zelf een bent.

GoDaddy Studio-sjabloon ter ere van de dag van de gelijkheid van vrouwen

GoDaddy Studio-sjabloonadvertentie voor vrouwen in leiderschapsevenement

Voor iedereen in de gezondheids-, wellness- of fitnessruimte is augustus de Nationale Welzijnsmaand, wat een geweldige kans is om educatieve inhoud te delen waar jij misschien de autoriteit op bent. Als u zich in de medische wereld bevindt, hoe zit het dan met het voorlichten van uw consumenten over nieuwe gezondheids- en welzijnstrends?

En je doet aan fitness of eten, hoe zit het met de voordelen van fitness voor de geestelijke gezondheid, of welke voedingsmiddelen en dranken zijn het gezondst (en die je kunt verkopen)? Je zou ook kunnen denken aan het samenstellen van pakketten met producten die passen bij het wellness-idee of, als je een sportschool bent, een kickstart-fitnessprogramma dat met korting wordt verkocht.

GoDaddy Studio-sjabloonadvertenties voor de nationale wellnessmaand

Trending maanden en dagen

Naast officiële feestdagen en bewustmakingsmaanden zijn er leuke en trendy dagen die alle lagen van de bevolking vieren, van huisdieren tot boeken tot spookachtig bijgeloof.

Internationale Kattendag

Het internet houdt van katten en wij ook (wie houdt er niet van een goede kattenmeme?). Internationale Kattendag is op 8 augustus, dus als je in de ruimte voor huisdieren, dierenartsen of kattenoppas bent, of als je een persoonlijke blog hebt en van deze harige katten houdt, maak dan gebruik van deze perfecte kans.

GoDaddy Studio-sjabloon  viert kattendag

Nationale Dag van de Boekenliefhebber

Bibliofielen hebben ook reden om enthousiast te worden, want National Book Lovers Day vindt plaats op 9 augustus. Als je een auteur bent, een bibliotheek runt of in de uitgeverij werkt, is het tijd om een groot lied te maken en te dansen over de verhalen die je verkoopt .

Iedereen in de educatieve ruimte kan echt aan boord, dus scholen, kinderdagverblijven en hogescholen kunnen ook meedoen. Vergeet niet om uw publiek erbij te betrekken, of het nu gaat om het vragen van hun favoriete titel, het aanbieden van verleidelijke weggeefacties of het gebruiken van uw beste literaire citaten om hen te inspireren.

GoDaddy Studio-sjablonen voor Dag van Boekliefhebbers

GoDaddy Studio-sjabloon viert nationale dag voor boekenliefhebbers Ayanda Mbuzi

Wereld Mode Dag

We hebben de afgelopen 18 maanden het grootste deel van de afgelopen 18 maanden in joggingbroeken doorgebracht, maar met Wereldmodedag 21 augustus kunnen we high fashion opnieuw in de schijnwerpers zetten. Bovendien gaan mensen nu meer naar buiten, en het is tijd om gezien te worden, zodat wat je draagt weer wat zendtijd kan krijgen.

Als je in de mode-industrie zit, is dit natuurlijk JOUW tijd, maar persoonlijke blogs kunnen ook aan boord komen en hun toplooks, beste tips of seizoenstrends posten.

GoDaddy Studio-sjabloon krijgt 30% korting bij het afrekenen voor World Fashion Day

GoDaddy Studio-sjablonen voor wereldmodedag

Nationale Hondendag

Wie wil de beste vriend van de mens niet vieren? Nationale Hondendag, op 26 augustus, is de dag om het te doen. Dus als je in een branche bent die met dieren te maken heeft – denk aan huisdieren, veterinaire klinieken, hondenuitlaat- of -oppasdiensten of hondenverzorging – dan is dit je kans om onze harige vrienden te erkennen die je in het bedrijfsleven houden.

Leukste hondenwedstrijden, selfies van baasjes, hondenkortingen – alles mag, zolang het luchtig is en te maken heeft met uw bedrijf.

GoDaddy Studio-sjabloon met hond voor een mobiel hondentrimbedrijf

Vrijdag de 13e

Met zijn onheilspellende reputatie kan vrijdag de 13e een leuke dag zijn om de pechdag te herkennen –
of je het nu een Halloween-achtige draai geeft als je een kostuumverhuurwinkel bent, of het op zijn kop zet met een "geluks"-thema als je een casino- of gaming-outfit bent.

Daarnaast zou je het geluksthema echt kunnen toepassen op elk bedrijf en elke branche: misschien voeg je klavertje vier en hoefijzers toe aan je wekelijkse nieuwsbrief, of houd je een gelukstrekking die wordt aangekondigd op vrijdag de 13e, de "ongelukkige" dag van de jaar.

GoDaddy Studio-sjabloon voor freaky friday happy hour

GoDaddy Studio-sjabloon voor Friday the 13th-verkoop

Werk uw ontwerpen en promo's dienovereenkomstig bij

Als je een bericht plaatst over een speciaal thema met betrekking tot een van de bovenstaande evenementen, is het gemakkelijk en effectief om je merkidentiteit tijdelijk bij te werken voor maximale impact.

Afhankelijk van de duur van de feestdag die je viert, kun je dit een dag, een week of een maand doen.

Uw sjablonen gereed en toegankelijk hebben in een tool als GoDaddy Studio is een supereenvoudige manier om het ontwerpproces snel en ongecompliceerd te houden. Als het zo gemakkelijk is gemaakt, kan het maken van uw inhoud tijdens de maand augustus letterlijk uren uit uw dag besparen – misschien kunt u zelfs zelf op vakantie gaan!

Maak prachtige visuele content voor de maand augustus met behulp van de sjablonen die hier worden weergegeven en meer met GoDaddy Studio . Probeer het nu gratis uit.

Het bericht Dagenlang sociale content — Plan vooruit voor augustus met GoDaddy Studio-sjablonen verscheen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.