Onlangs heeft Afternic nieuwe naamservers uitgerold die een “Koop het nu”-landingspagina of BIN-landingspagina zullen weergeven wanneer domeinen ze gebruiken. Het voordeel van het hebben van een BIN-bestemmingspagina is de impulsaankoop, die dat gemakkelijke pad voor aankoop biedt.

Leestijd: 2 minuten

Bron

meerdere computerschermen op bureau

Onlangs heeft Afternic nieuwe naamservers uitgerold die een “Koop het nu”-landingspagina of BIN-landingspagina zullen weergeven wanneer domeinen ze gebruiken. Het voordeel van het hebben van een BIN-bestemmingspagina is de impulsaankoop, die dat gemakkelijke pad voor aankoop biedt.

Afternic biedt ook leadgenererende bestemmingspagina’s die tot de recente uitrol sterk werden aanbevolen. Deze zijn succesvol verlopen door het contact dat binnen 24 uur door de Afternic makelaars wordt gelegd.

Nu beide hier zijn, is de vraag, welke Afternic nameserver is geschikt voor u?

De BIN-bestemmingspagina’s geven, zoals gezegd, gemakkelijke toegang tot een potentiële koper om de kans te grijpen en de deal te sluiten. Als je nadenkt over impulsaankopen, begrijp je misschien dat veel hiervan nog een budget hebben. Voor domeinen die worden vermeld voor minder dan $ 1.200, raden we aan om naar de BIN-bestemmingspagina te verwijzen op basis van het idee dat er minder onderhandelingen over deze domeinen zouden plaatsvinden.

Met de lead-genererende bestemmingspagina’s zijn de domeinen die te koop zijn boven de $ 5.000 de beste domeinen om hier naar te verwijzen.

Het spraak-naar-spraakcontact met de Afternic-makelaars biedt de mogelijkheid om de potentiële koper te informeren over de werkelijke waarde van het domein en de potentiële kenniskloof te overbruggen om de deal te sluiten.

Door aanbiedingsopties bij Afternic zijn er aanvullende tools zoals bodemprijzen die kunnen helpen bij het vorderen van onderhandelingen die de makelaars kunnen gebruiken tijdens deze contacten met potentiële kopers.

Hoe zit het met de domeinen tussen $ 1.200 en $ 5.000?

Dat hangt meer af van uw prijsstrategie. Het heeft aangetoond dat gebruikers die de tijd nemen om afzonderlijke prijsdomeinen te bepalen, meer baat hebben bij de bestemmingspagina ‘Nu kopen’, omdat hun prijzen doorgaans meer in lijn zijn met de marktwaarde, terwijl gebruikers die een meer algemene benadering van prijzen hanteren, profiteren van de makelaars die contact opnemen.

Wat je prijzen of strategie ook zijn, misschien is het tijd om de Afternic nameservers op een nieuwe manier te proberen.

Het bericht Welke Afternic nameserver past bij jou? verscheen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.