5 eenvoudige manieren om winkelkosten te verlagen en uw marketingbudget te verhogen

Bron

Coffeeshop in industriële stijl met menu weergegeven

Het bezitten of beheren van een bedrijf vereist veel inspanning – en geld. Je bent verantwoordelijk voor verkoop, marketing, boekhouding, HR, juridische zaken en operations, terwijl je probeert een budget te behouden. Terwijl u werkt aan het verlagen van de winkelkosten, kan het een uitdaging zijn om extra geld te verzamelen om een marketingbudget te ondersteunen. Er zijn elders middelen nodig, maar u moet de verkoop stimuleren.

Het is net als met borden draaien of jongleren, of welke andere op balans gebaseerde metafoor je maar kunt bedenken. Je moet alles tegelijk in evenwicht brengen zonder ze los te laten.

En daarbij goedkope ondersteuning.

Door gebruik te maken van de gratis of goedkope tools die beschikbaar zijn voor eigenaren van kleine bedrijven, kunt u uw bedrijf effectiever en efficiënter beheren en geld vrijmaken dat kan worden toegewezen waar het het meest nodig is.

5 manieren om winkelkosten te verlagen en uw marketingbudget te verhogen

Weet je niet waar je moet beginnen? Hier zijn een paar manieren waarop u geld kunt vrijmaken en uzelf kunt leren, zodat u geld kunt besparen op uw winkelkosten:

Laten we beginnen!

1. Gebruik gratis zakelijke mentoren mentor

Heb je ooit gehoord van SCORE Mentoren ? SCORE is het grootste netwerk van mentoren voor kleine bedrijven in de Verenigde Staten. SCORE heeft meer dan 11 miljoen mensen geholpen en heeft meer dan 10.000 deskundige vrijwillige mentoren bij de hand.

U kunt bij vrijwel alles gratis hulp krijgen, inclusief technologie, juridische kwesties, personeelszaken, bedrijfsvoering, strategie en planning, belastingen, boekhouding en meer.

Aangezien SCORE specifiek gericht is op kleine bedrijven, is hun kennis bijzonder waardevol.

SCORE is een geweldige bron voor wanneer u een probleem moet oplossen of voor doorlopend mentorschap om uw bedrijf te laten groeien. Het opbouwen van een relatie met een externe mentor kan je veel inzicht en een klankbord geven voor toekomstige ideeën – helemaal gratis!

Gerelateerd: 14 mentorkwaliteiten die het goede van het grote scheiden

2. Verlaag de verwerkingskosten voor creditcards

Stapel creditcards die op een tafel rusten

Een van de plaatsen waar u zeker geld kunt besparen, zijn de verwerkingskosten voor creditcards. Verwerkingskosten voor verkopers zijn niet gereguleerd en bevatten vaak verborgen kosten, prijsvallen en kunnen in een opwelling veranderen.

Weet u wat u betaalt per creditcardtransactie? Sterker nog, wanneer heb je voor het laatst naar je verklaring gekeken? Creditcardmaatschappijen houden ervan om valse vergoedingen toe te voegen die gemakkelijk te missen zijn, wat minder winst voor u betekent.

Een manier om lage transactiekosten te garanderen, is door een tool genaamd Swipe te gebruiken . Swipe is een service die de verwerkingskosten van creditcards in de gaten houdt en het laagste tarief beveiligt zonder dat u van apparatuur of verkooppuntapparatuur hoeft te wisselen. Ook controleert de dienst uw afschriften op tariefwijzigingen en verdachte tarieven.

Swipe is ideaal voor kleine bedrijven, die het grootste doelwit zijn voor dubieuze kosten voor creditcardverwerking. Het is niet duur en duurt slechts een paar minuten om op te zetten.

Noot van de redactie: GoDaddy Payments is er – en met lage transactiekosten. Er zijn geen langetermijncontracten, geen abonnementskosten, geen maandelijkse minima of verborgen kosten. Alle gangbare creditcards en betaalpassen worden geaccepteerd, inclusief Visa, Mastercard, American Express en Discover voor een lage transactiekost van 2,9% + 30 cent per transactie.

3. Woon gratis lessen bij

In plaats van te betalen om iets kleins uit te besteden, kunt u leren het zelf te doen. Er zijn veel manieren om gratis online te leren.

Om te beginnen kun je binnenlopen en een gratis Grow With Google-webinar van een uur volgen, gehost door ondergetekende! U kunt leren over zaken als Google Ads, Google Mijn Bedrijf, het maken van een effectieve website, online verkopen met Shopify, het gebruik van Google Analytics en nog veel meer. Deze webinars zijn altijd gratis en gericht op eigenaren en managers van kleine bedrijven.

Als je geen marketinghulp nodig hebt, kun je gemakkelijk lessen vinden voor andere onderwerpen zoals leiderschap, boekhouding, boekhouding, zaken, planning en meer van Constant Contact , Eventbrite , SCORE en meer.

4. Leer meer over marketing op YouTube

Etalage in een kledingwinkel voor detailhandel Als je niet weet hoe je iets moet doen, waar kijk je dan als eerste? Grote kans dat het YouTube is. YouTube is een geweldige plek om te leren als je weet waar je moet zoeken. Er zijn verschillende geweldige videomakers die video's maken die specifiek bedoeld zijn om eigenaren van kleine bedrijven te helpen hun winkelkosten te verlagen, problemen op te lossen en meer te besparen voor marketing zonder dat ze geld hoeven uit te besteden en uit te geven.

Als u op zoek bent naar marketinghulp en hoe u uw marketingbudget kunt verhogen, is het Bigger Better Biz- kanaal een goede plek om te beginnen. Daar kunt u diepgaande informatie vinden met eigenaren van kleine bedrijven zoals u over hoe u uw aanwezigheid op het web kunt optimaliseren om uw bedrijf het beste te vertegenwoordigen en klanten aan te trekken. Je kunt ook video's vinden over e-mailmarketing, webdesign, sociale media, recensies en meer.

5. Gebruik gratis Google- en SEO-tools

Als u een gezondheidsdiagnose probeert te krijgen, gaat u meestal naar een arts, maar in dit geval heeft u een groot aantal geweldige diagnostische hulpmiddelen voor uw bedrijf gratis beschikbaar. Als u wilt weten of u een effectieve website heeft of waarnaar klanten op zoek zijn, kunt u dat allemaal zelf ontdekken.

De eerste tool die u moet bekijken, is Google's Test Your Site Speed . Dit is een eenvoudige website die u vertelt hoe snel uw site laadt op verschillende apparaten. Een snelle site is essentieel in 2021! De site vertelt u wat u kunt doen om uw site te optimaliseren om deze sneller en klantvriendelijker te maken.

Een andere geweldige tool zijn de consumenteninzichten van Google van Think With Google . Hun consumenteninzichten geven u een kijkje in de zoekgegevens van de detailhandel voor meer dan 55.000 producten. Hier kunt u concurrerende producten vergelijken en de lokale vraag naar merken ontdekken. Dit is een schat aan informatie die je kunt verkennen en het is helemaal gratis.

De laatste gratis tool is Ubersuggest , voor bloggen en SEO. Deze tool kan relevante trefwoorden voor uw blog en SEO vinden om ervoor te zorgen dat u perfect bent geoptimaliseerd, en toont u het zoekvolume voor elk woord en artikelen die voor elk van hen een rangorde hebben.

Gerelateerd: 10 eenvoudige SEO-tactieken voor kleine bedrijven die u zelf kunt doen

Verlaag de winkelkosten en win bij marketing

Je denkt misschien dat iemand betalen om je te helpen met bepaalde problemen de enige manier is om ze aan te pakken, maar dat is niet zo. U kunt de detailhandelskosten verlagen, zodat u uw marketingbudget helemaal zelf kunt verhogen. Bekijk dan zeker eerst SCORE mentoren of een van de vele gratis lessen of webinars. Je zult er misschien versteld van staan hoeveel gratis ondersteuning er is voor kleine bedrijven.

Door gebruik te maken van gratis en goedkope tools en ondersteuning, kunt u geld voor uw kleine bedrijf besparen dat vervolgens opnieuw kan worden toegewezen aan het marketingbudget waar dit het meest nodig is.

Het bericht 5 eenvoudige manieren om winkelkosten te verlagen en je marketingbudget te verhogen verscheen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.