B2B-marketingnieuws: B2B-advertentie-uitgaven sissen, Salesforce Slack Buy Complete, C-Suite Marketing-enquête en clubhuis open voor iedereen

Leestijd: 4 minuten

Bron

2021 juli 30 Vraag Gen Reportl Grafiek

2021 juli 30 Vraag Gen Reportl Grafiek B2B-advertentie-uitgaven in de VS zullen in 2023 $ 30 miljard overschrijden, bijna de helft van de dollars gaat naar digitaal Alleen al in de VS zullen de uitgaven voor B2B-advertenties in 2023 de $ 30 miljard overschrijden, waarbij bijna de helft naar digitaal gaat, terwijl de uitgaven voor display-advertenties naar verwachting zullen stijgen overtreffen die van zoekadvertenties tegen 2023 – twee van verschillende inzichten die van belang zijn voor digitale marketeers in nieuw vrijgegeven prognosegegevens. The Drum Salesforce voltooit de overname van Slack ter waarde van 27,7 miljard dollar Salesforce heeft de laatste hand gelegd aan de overname van het zakelijke communicatieplatform Slack ter waarde van 27,7 miljard dollar, met de nu officiële aankoop om Salesforce's dataplatform Customer 360 te combineren met Slack, zo heeft Salesforce onlangs aangekondigd. Venture Beat Zenith: online video leidt in 2021 wereldwijde groei van advertentie-uitgaven, met +26%; Digital krijgt 58% aandeel in totaal De meest robuuste groei van 2021 in wereldwijde digitale advertentie-uitgaven zal komen van online video, met een stijging van ongeveer 26 procent tot $ 63 miljard, volgens recent vrijgegeven prognosegegevens. De totale groei van de advertentie-uitgaven zal naar verwachting 6,9 procent bedragen in 2022 en 5,6 procent in 2023, blijkt ook uit de prognosegegevens. MediaPost Twitter publiceert gestage stijgingen in gebruikers en inkomsten voor het tweede kwartaal, met een goede groei in advertentie-uitgaven Twitter zag een stijging van 11 procent in het aantal te verdienen dagelijkse actieve gebruikers (mDAU) vergeleken met vorig jaar, een stijging van ongeveer 7 miljoen gebruikers sinds het eerste kwartaal van 2021, terwijl het ook een stijging van 69 procent van de internationale inkomsten registreerde, kondigde Twitter onlangs aan. Social Media Today C-Suite-enquête: de top 5 tekortkomingen van marketingorganisaties 84 procent van de senior managementmanagers zegt dat ze nauw, regelmatig of in toenemende mate samenwerken met marketingteams, terwijl 52 procent opmerkt dat interim- of fractionele marketingleiders nieuwe denkwijzen, ideeën brengen , en innovaties voor marketingafdelingen, volgens recent vrijgegeven onderzoeksgegevens. MarketingProfs Clubhouse is nu uit bèta en open voor iedereen Na een jaar van beperkte toegang tot de wachtlijst en als vervolg op de release van de Android-versie van mei, heeft de op audio-oproep gebaseerde communicatie-app Clubhouse zijn digitale deuren geopend voor het publiek, vergezeld van een bijgewerkt logo, maakte het bedrijf onlangs bekend. TechCrunch 2021 30 juli Statistieken Afbeelding Consumenten willen controle, geen advertentieblokkering, in online advertenties 80 procent van de consumenten zegt dat ze online advertenties niet vertrouwen, en 74 procent geeft aan deze te haten, terwijl 67 procent van de demografische generatie Z zei dat online advertenties een belangrijk doel dienen: twee van verschillende bevindingen die van belang zijn voor online marketeers in recent vrijgegeven onderzoeksgegevens. AdAge Google laat nu zien waarom het een specifiek zoekresultaat heeft gerangschikt Een nieuwe lijst met factoren waarmee Google rekening houdt voor individuele zoekresultaten is door de zoekgigant gelanceerd, waarbij enkele van de belangrijkste gebieden worden benadrukt waarnaar bedrijven kunnen kijken om hun zoekrangschikking te verbeteren, Google onlangs aangekondigd. Search Engine Land 2021 VS, wereldwijde consensus over herzieningen van Zenith-advertenties De wereldwijde en Amerikaanse prognoses voor advertentie-uitgaven voor 2021 zijn recentelijk sterker geworden, met een voorspelde groei van de wereldwijde advertentie-uitgaven van 13,1 procent en een groei in de VS van 14,6 procent, elk herzien tot een hoger niveau dan eerdere voorspellingen , volgens gezamenlijke voorspellingsgegevens van Dentsu, GroupM, Magna en Zenith. MediaPost wat B2B-kopers willen van leverancierswebsites Als het gaat om B2B-kopers die inzicht zoeken bij online verkopers, zijn de drie belangrijkste criteria die van invloed zijn op aankoopbeslissingen: gemakkelijke toegang tot de website tot relevante inhoud, prijsstelling en concurrentie-informatie, en site-inhoud die direct expertise over branchebehoeften laat zien — een van de vele bevindingen die van belang zijn voor digitale marketeers in het onlangs uitgebrachte onderzoek naar B2B-kopers. MarketingProfs AAN DE LICHTERE KANT: 2021 30 juli Marketoonist Comic Een luchtige blik op de "de personalisatie-privacyparadox" door Marketoonist Tom Fishburne – Marketoonist The Internet Rotting – The Atlantic TOPRANK MARKETING & KLANTEN IN HET NIEUWS:

  • Joshua Nite — Wat is trending: Shake Things Up — LinkedIn (klant)
  • TopRank Marketing — Hoe u winnende verkoopbevorderende inhoud maakt — Content Marketing Institute
  • Lee Odden — 8 binge-waardige public relations-podcasts — OnePitch
  • Lee Odden — 5 dingen die u moet weten over SEO voor zoekmachineoptimalisatie — Wow Digital
  • TopRank Marketing – 101 Top Minnesota Social Media-bedrijven en startups van 2021 – BestStartup.us Bent u uw eigen top B2B-marketingnieuwsitem van de afgelopen week branchenieuws tegengekomen? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bedankt dat je bij ons bent gekomen voor het TopRank Marketing B2B-marketingnieuws van deze week, en we hopen dat je volgende week vrijdag terugkomt voor meer van het meest relevante B2B- en digitale marketingnieuws van de week. In de tussentijd kun je ons volgen op @toprank op Twitter voor nog actueler dagelijks nieuws.

    Het bericht B2B-marketingnieuws: B2B-advertentie-uitgaven sissen, Salesforce Slack Buy Complete, C-Suite-marketingenquête en clubhuis opent voor iedereen verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.