Met de toegenomen belangstelling en betrokkenheid bij cryptocurrencies in de afgelopen jaren, is de behoefte aan veilige en veilige uitwisselingen om crypto-aankopen mogelijk te maken, belangrijker geworden

Bron

Met de toegenomen belangstelling en betrokkenheid bij cryptocurrencies in de afgelopen jaren, is de behoefte aan veilige en veilige uitwisselingen om crypto-aankopen mogelijk te maken, belangrijker geworden.

Coinbase is momenteel een van de meest populaire cryptocurrency-uitwisselingsplatforms wereldwijd.

Coinbase werd in 2012 opgericht in San Francisco en is nu actief in 32 landen, bedient meer dan 12 miljoen klanten en faciliteert de uitwisseling van meer dan 40 miljard dollar in digitale valuta.

In 2013 was Coinbase het best gefinancierde Bitcoin-bedrijf en de grootste cryptocurrency-uitwisseling van het land geworden. Kraken en Coinbase zijn beide uitstekende koop- en verkoopplatforms voor Bitcoins; het is echter bedoeld voor beleggers met verschillende niveaus van ervaring met digitale activa.

Coinbase is een van de meest gebruiksvriendelijke beurzen voor het kopen van Bitcoin en andere cryptocurrencies. De technologieën in cryptocurrency evolueren voortdurend; zelfs met kennis die is opgedaan tijdens het gebruik van een SaaS- platform voor Bitcoin-enthousiastelingen, kan men de nieuwe SaaS- producten niet negeren.

Kosten

Coinbase brengt kosten in rekening variërend van 1,49% tot 3,99%, afhankelijk van de betalingswijze, waarbij creditcardbetalingen de hoogste kosten in rekening brengen.

Coinbase rekent lagere kosten dan vergelijkbare concurrenten, zoals Coinmama of CEX.

Met Coinbase kunnen klanten Bitcoin, Ethereum, Litecoin en verschillende andere cryptocurrencies kopen, en er worden er regelmatig meer geïntroduceerd. Bovendien beheert Coinbase de Coinbase Pro-uitwisseling, die is gericht op meer ervaren handelaren.

Klantenservice

Coinbase biedt klantenservice via e-mail, een Knowledge Base en een pagina met veelgestelde vragen.

De wachttijd van de klantenservice kan echter variëren vanwege de enorme populariteit van de service in de afgelopen maanden. De responstijden liggen doorgaans tussen de 24 en 72 uur.

Transactiebeperkingen

Transactiebeperkingen verschillen per land, betaalmethode en verificatieniveau. Uw transacties zijn toegankelijk via een link op de limietenpagina van de rekening. Bovendien kunnen gebruikers met Coinbase hogere transactielimieten aanvragen, maar deze applicaties zijn over het algemeen niet relevant voor creditcardtransacties.

Om verhoogde transactielimieten aan te vragen, moet u uw identificatie laten verifiëren. Volledig geverifieerde ingezetenen van de VS kunnen transacties uitvoeren tot $ 40.000 per week, terwijl volledig geverifieerde Europese klanten op elk moment een maximaal saldo van $ 25.000 kunnen hebben. Gebruikers hebben toegang tot hun rekeningen om hun transactielimieten te bekijken.

Kenmerken van Coinbase

Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van deze crypto-handelssite:

Accepteert alleen vertrouwde cryptocurrencies

Coinbase wordt vaak gebruikt als toegangspoort tot de markt voor cryptocurrency. Hiermee kunt u Bitcoin, Litecoin, Ether en Bitcoin Cash kopen. Deze vier cryptocurrencies zijn de enige die momenteel beschikbaar zijn voor aankoop via Coinbase.

Eenvoudig te gebruiken interface

Coinbase heeft een zeer gebruiksvriendelijke lay-out, waardoor het een uitstekende tool is voor individuen die net zijn begonnen met cryptocurrency. Het overzichtelijke ontwerp maakt het gemakkelijk om te navigeren en alle benodigde tools zijn binnen handbereik.

Twijfel je nog over de efficiëntie van dit platform? Bekijk relevante educatieve video’s over Coinbase op Youtube. Vanwege de nuances van het platform, moet u ervoor zorgen dat u naar materiaal kijkt dat uw vragen beantwoordt. Je kunt dit verifiëren door elke YouTube-videominiatuur te bekijken om te beoordelen of de inhoud relevant is.

Als u op zoek bent naar een goed gereguleerde en gerenommeerde uitwisseling van digitale activa met veel waardevolle functies, dan is Coinbase het perfecte platform.

Coinbase biedt alleen cryptocurrencies aan die gegarandeerd valuta’s of grondstoffen zijn en accepteert geen tokens die in de toekomst effecten of aandelen kunnen zijn. Ze voegen dus zelden nieuwe munten toe. Dit is nog een reden dat Coinbase wordt beschouwd als een veilig en gerenommeerd platform.

Het bericht Coinbase Review: de ultieme gids voor ‘s werelds toonaangevende cryptocurrency-uitwisseling verscheen eerst op HubsAdda .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.