Hub-updates van juli 2021: changelog en releases

Leestijd: 2 minuten

Bron

Hub-updates van juli 2021

We hebben de Hub van GoDaddy Pro gebouwd om workflows te stroomlijnen en tijd te besparen bij taken die normaal gesproken een werkdag opslokken.

Maar we zijn nog niet klaar.

Hub-updates van juli 2021

U kunt onze voortgang hier volgen, aangezien we regelmatig onze updates voor dit platform publiceren, op maat gemaakt voor webontwerpers en -ontwikkelaars.

Tags beheren

Maak nieuwe tags en geef ze een naam, wijzig hun kleuren en bewerk of verwijder bestaande tags. Pas tags toe op uw websites in The Hub om het scannen van uw lijst met websites te vergemakkelijken.

Als u bijvoorbeeld sites tagt met Development, kunt u zien wat er nog moet worden gelanceerd. Een Live-tag kan duiden op voltooide websites. Misschien wilt u zelfs een persoonlijke tag om uw eigen sites te onderscheiden van die van klanten.

Als u tags wilt beheren, gaat u naar Sites en selecteert u vervolgens in het menu rechtsboven met drie stippen de optie Tags beheren . Vanaf hier kunt u met uw bestaande tags werken of op Nieuwe tag maken klikken om helemaal opnieuw te beginnen.

Hub-updates van juli 2021 Tagbeheer is een van je Hub-updates van juli 2021. Je logo en bedrijfsnaam toevoegen

Wanneer je The Hub nu voor het eerst instelt, kun je je bedrijfsnaam invoeren en een logo toevoegen. Deze branding kan worden toegevoegd aan toekomstige communicatietools die voor The Hub zijn gepland.

Ontwikkeling van grote functies

Onze technici hebben lange uren gewerkt om u een aantal geweldige functies te bieden, die naar verwachting zeer binnenkort zullen worden vrijgegeven:

  • Betalingen en facturering – In eerste instantie uitgerold voor gebruikers in de VS, gevolgd door alle gebruikers, kunt u met deze functie klanten factureren en hun betalingen rechtstreeks van The Hub ontvangen.
  • Beheer van plug-ins en thema's – Handel acties zoals het installeren, verwijderen en bijwerken van enkele of meerdere plug-ins of thema's rechtstreeks vanuit The Hub af. U kunt plug-ins en thema's toevoegen via verschillende methoden, waaronder de WordPress-repository, online opslag en handmatig geüploade .ZIP-bestanden.

De Hub-updates van juli 2021: changelog en releases verschenen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.