Waarom is het nu het perfecte moment om e-commerce aan te bieden Elke dag worden er steeds meer zaken online gedaan en steeds meer mensen gaan online om meer te kopen van wat ze vroeger persoonlijk in fysieke winkels kregen

Leestijd: 3 minuten

Bron

Elke dag worden er steeds meer zaken online gedaan en steeds meer mensen gaan online om meer te kopen van wat ze vroeger persoonlijk in fysieke winkels kregen. De COVID-19-pandemie heeft deze groei in e-commerce een boost gegeven, aangezien veel mensen over de hele wereld gedwongen werden hun manier van winkelen te veranderen.

Met deze sterke wereldwijde groei van e-commerce is het geen verrassing dat veel mensen denken dat het nu een goed moment is om online te gaan verkopen. En met al deze verkopers die nieuwe online winkels willen creëren om hun goederen en diensten te verkopen, is er nooit een beter moment geweest om een e-commerceplatform te lanceren.

Laten we een paar redenen bekijken waarom het een goed moment is om e-commercediensten aan de massa aan te bieden.

Mensen houden (en geven er vaak de voorkeur aan) online winkelen

Zelfs voordat de COVID-19-pandemie wortel schoot in de wereld, is e-commerce jaar na jaar in populariteit toegenomen, dankzij het gemak en de verscheidenheid aan online winkelaanbiedingen. De aanwezigheid van de pandemie heeft deze populariteit alleen maar vergroot – vanwege inspanningen om zich tegen het virus te beschermen, hadden mensen geen andere keuze dan dingen die ze nodig hadden online te krijgen.

De sectoren huis en tuin, voeding en kruidenierswaren, en sport en buitenshuis ervaren bijvoorbeeld een enorme toename van de verkoop van e-commerce wereldwijd, omdat meer mensen het grootste deel van hun tijd thuis doorbrengen vanwege het virus. En nu ze meer tijd thuis doorbrengen, hebben veel klanten hun winkelgewoonten permanent veranderd om meer online gericht te zijn.

Het winkelgedrag is permanent veranderd

Dit alles onderstreept dat e-commerce niet alleen hier is om te blijven, maar ook om te groeien. Klanten zijn gewend geraakt aan het op dezelfde dag ophalen en thuisbezorgen van bijna elk denkbaar product, evenals de mogelijkheid om rond te shoppen en diensten en prijzen te vergelijken tussen verschillende retailers en verkopers. E-commerce zal in dit decennium en daarna de voorkeursvorm van winkelen zijn.

En naarmate meer verkopers online gaan om een groter deel van de markt te veroveren, hebben ze een solide e-commerceplatform nodig waarop ze kunnen rekenen om hun klanten te bereiken en tevreden te stellen.

Het is gemakkelijker dan ooit om online te verkopen

De vooruitgang in en de beschikbaarheid van technologie heeft het gemakkelijker dan ooit gemaakt om een online winkel te lanceren en te runnen. Met het online e-commerceplatform van Ecwid kunnen handelaren bijvoorbeeld toegang krijgen tot een directe site en hun producten en diensten letterlijk binnen enkele minuten online gaan verkopen zonder enige ontwikkelaar of andere technische kennis of expertise.

Het platform van Ecwid kan ook eenvoudig worden geïntegreerd met een groot aantal andere technologieplatforms en serviceproviders, waaronder betalingsgateways, sitebouwers, POS-systemen, logistiek en vervoerders, en meer. Met al deze integraties kunnen verkopers hun online winkelervaring zo geavanceerd maken als ze willen.

En als Ecwid Partner verkoop je het Ecwid platform gewoon door of white label. Geen downtime van de website, geen serveronderhoud, geen eindeloze updates – geen gedoe, geen gedoe!

Nu is het tijd om te beginnen

Met deze dingen in gedachten – het gemak voor verkopers om een online winkel te starten, de permanente verandering in het winkelgedrag van klanten en de toename van de populariteit van e-commerce – is er echt nooit een beter moment geweest om een e-commerceplatform te lanceren. Bekijk meer informatie over wat samenwerken met Ecwid voor uw bedrijf kan betekenen en begin vandaag nog. En laat ons in de reacties weten wat uw ervaring met e-commerce is geweest!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.