B2B-marketingnieuws: LinkedIn koopt Jumprope, B2B Tech Buying Trends, YouTube SEO Study, Nielsen's Cookie Alternative, & record advertentie-inkomsten van Google

Leestijd: 4 minuten

Bron

2021 6 augustus LinkedIn-diagram

2021 6 augustus LinkedIn-diagram LinkedIn verwerft video-tutorial-app Jumprope omdat het zijn makerstools lijkt uit te breiden LinkedIn, eigendom van Microsoft (klant) heeft het bedrijf Jumprope, een app voor het maken van video-tutorials, overgenomen, met de reeks makerstools uit de acquisitieset om LinkedIn Learning en andere gebieden van de professioneel social media platform, maakte het bedrijf onlangs bekend. Social Media Vandaag bereikt Google-moeder Alphabet een recordomzet op kwartaalbasis, winst in advertentieboom Google en moederbedrijf Alphabet zagen in het tweede kwartaal van 2021 een bijzonder sterke stijging van 70 procent in advertentie-inkomsten, zo maakte het bedrijf onlangs bekend. Dat komt overeen met ongeveer $ 560 miljoen aan advertentie-inkomsten per dag gedurende het kwartaal, en een jaar-op-jaar stijging van 62 procent, een herstel van de enige omzetdaling van het bedrijf een jaar geleden als gevolg van de wereldwijde gezondheidscrisis. Reuters 3 op 4 B2B-marketeers plannen hybride evenementen – dit zijn hun waargenomen uitdagingen Het aanbieden van digitale evenementen en persoonlijke evenementen is de grootste uitdaging voor hybride evenementen waarmee B2B-marketeers worden geconfronteerd, gevolgd door logistieke obstakels en het overtuigen van deelnemers om naar fysieke evenementen te komen, volgens onlangs vrijgegeven onderzoeksgegevens die van belang zijn voor digitale marketeers. MarketingCharts LinkedIn voor B2B-marketeers: het is tijd om uw merk op te bouwen B2B-bedrijven kunnen profiteren van het opbouwen van een grotere naamsbekendheid, volgens onlangs vrijgegeven rapportgegevens van LinkedIn, waaruit ook bleek dat ongeveer 4 van de 5 Amerikaanse B2B-kopers zouden heroverwegen om bij een merk te kopen die ze eerder hadden afgewezen. Campagne US Nielsen onthult oplossing voor het meten van media zonder cookies Nielsen heeft informatie bekendgemaakt over zijn aanstaande alternatief voor het meten van browsercookies, met een nieuwe oplossing die machine learning-technieken combineert met beschikbare first-party data, zo heeft het bedrijf onlangs aangekondigd. AdAge Display & Video 360 krijgt nieuwe frequentie- en bereikstatistieken Google heeft onlangs een reeks nieuwe visuele overzichtsgegevens toegevoegd aan zijn Display & Video 360 enterprise-advertentie- en analyseplatform. verschillende kanalen. De nieuwe weergaven bieden realtime een glimp van het bereik — gedeeltelijk afgeleid van de loggegevens van DV360 — als het gaat om de prestaties van een campagne, en is ook ingesteld om het gemakkelijker te maken om de best presterende programmatische advertentiecampagnes te vinden. Zoekmachine Land 2021 6 augustus Statistieken Afbeelding Amazon's advertentiebedrijf boekt een groei van 87% Amazon zag de advertentie- en andere inkomsten op jaarbasis met 87 procent stijgen in het tweede kwartaal van 2021, waarmee het de $ 7,9 miljard overschreed, kondigde het bedrijf onlangs aan – wat een stijging betekent die de 77 procent overtreft die het registreerde tijdens het eerste kwartaal van het jaar. CNBC Twitter voegt nieuwe opties voor het delen van ruimten toe, nieuwe zoekhulpmiddelen om de ontdekking van ruimten te verbeteren Twitter heeft zijn Spaces-functie voor live audiogesprekken een reeks nieuwe betrokkenheids- en zoekfuncties gegeven die bedoeld zijn om de bekendheid van merkinhoud te vergroten, zo heeft het sociale mediaplatform onlangs aangekondigd. Social Media Today YouTube SEO-studie: inzichten en gegevens om u te helpen hoger te scoren Als 's werelds grootste videoplatform vertegenwoordigt YouTube van Google ook een belangrijke zoekbestemming, en SEMrush heeft onlangs onderzocht hoe kanaalgrootte en andere gegevensgestuurde factoren een rol spelen in zoekmachines optimalisatie (SEO) succes, in het onlangs uitgebrachte YouTube SEO-onderzoek van het bedrijf. SEMrush LinkedIn deelt nieuwe inzichten in belangrijke technologische kooptrends en de gevolgen van de pandemie 42 procent van de kopers van B2B-technologie zal waarschijnlijk de totale technologie-uitgaven verhogen of handhaven in vergelijking met pre-pandemische niveaus – een van de vele bevindingen die van belang zijn voor digitale marketeers bevat in recent vrijgegeven onderzoeksgegevens van LinkedIn. Sociale media vandaag AAN DE LICHTERKANT: 2021 6 augustus Marketoonist Comic Een luchtige blik op de "mediaplanning" door Marketoonist Tom Fishburne – Marketoonist Google's 'tijdkristallen' zouden de grootste wetenschappelijke prestatie van ons leven kunnen zijn – TNW TOPRANK MARKETING & KLANTEN IN HET NIEUWS:

  • TopRank Marketing — Analyse van de analist: een gids voor holistische analyses voor het bijhouden van de juiste statistieken — MarketingProfs
  • Joshua Nite — Wat is trending: Shake Things Up — LinkedIn (klant)

Heeft u uw eigen B2B-marketingnieuwsbericht gevonden van de afgelopen week branchenieuws? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deel te nemen aan het TopRank Marketing B2B-marketingnieuws van deze week, en we hopen dat je volgende week vrijdag terugkomt voor meer van het meest relevante B2B- en digitale marketingnieuws van de week. In de tussentijd kun je ons volgen op @toprank op Twitter voor nog actueler dagelijks nieuws.

Het bericht B2B-marketingnieuws: LinkedIn Buys Jumprope, B2B Tech Buying Trends, YouTube SEO Study, Nielsen's Cookie Alternative en Google's record advertentie-inkomsten verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.