Lees het en oogst: 10 beste nieuwe marketingboeken om van te genieten op #NationalBookLoversDay

Leestijd: 6 minuten

Bron

Kleurrijke starburst patroon afbeelding voor National Book Lovers Day.

Kleurrijke starburst patroon afbeelding voor National Book Lovers Day. Op zoek naar inspiratie en nieuw inzicht om nieuw B2B-marketingsucces te smeden op weg naar 2022? Vandaag is het Nationale Dag van de Boekenliefhebber, en om deze gelegenheid te vieren bekijken we 10 komende of recent gepubliceerde boeken die een scala aan fascinerende tactieken, tips, casestudy's en ander inzicht bieden van enkele van de beste zakelijke marketeers in de branche. en materiedeskundigen. Laten we de pagina omslaan en meteen beginnen met #NationalBookLoversDay. 1 — RE:Think Innovation: hoe 's werelds meest productieve innovators met geweldige ideeën komen die buitengewone resultaten opleveren Carla Johnson Leap Advisor, Demand Spring Carla Johnson-boek Carla's nieuwe boek, " RE:Think Innovation: How the World's Most Prolific Innovators Come Up with Great Ideas that deliver Extraordinary Results ", biedt een schat aan inzichten die B2B-marketeers zeker zullen inspireren. Carla deelde ook enkele van haar voorspellingen voor contentmarketing in onze jaarlijkse " Top B2B-marketeers delen hun voorspellingen voor contentmarketing voor 2021 ". 2 — Content Inc., tweede editie: start een content-first business, bouw een enorm publiek op en word radicaal succesvol (met weinig tot geen geld) Joe Pulizzi Oprichter, The Tilt Joe Pulizzi-boek Joe heeft onlangs een volledig bijgewerkte en uitgebreide editie uitgebracht van " Content Inc., Second Edition: Start a Content-First Business, Build a Massive Audience and Word Radially Succesvol (with Little to No Money) ", met een fascinerende reeks nieuwe inzichten voor succes met contentmarketing. Joe nam de tijd om enkele van zijn beste tips uit het boek met onze lezers te delen, in " 10 manieren om inkomsten te genereren door middel van contentmarketing door Joe Pulizzi ", een fantastische bron voor B2B-contentmarketeers die meer willen weten over de onderzochte concepten in de nieuwste editie van dit krachtige boek. 3 — De digitale spil: geheimen van online marketing Eric Schwartzman Digital Marketing Consultant, Schwartzman & Associates Eric Schwartzman Boek Eric gaat dieper in op verschillende online marketingstrategieën in " The Digital Pivot: Secrets of Online Marketing ", inclusief succesverhalen en een blik op hoe marketing een succesvol digitaal bedrijf kan stimuleren. In zijn PR Tech Wednesdays-video-interview voegde Eric zich bij onze CEO en oprichter Lee Odden om enkele van de nuances en fijne kneepjes van B2B-influencermarketing te bespreken, in " B2B Influencer Marketing Deep Dive met Lee Odden, CEO van Top Rank Marketing ." 4 — Cumulatief voordeel: hoe u momentum opbouwt voor uw ideeën, zaken en leven tegen alle verwachtingen in Mark W. Schaefer Chief Operating Officer, B Squared Media Mark Schäfer Boek Mark's " Cumulatief voordeel: hoe u momentum kunt opbouwen voor uw ideeën, zaken en leven tegen alle verwachtingen in " verkent een scala aan ideeën voor marketingmotivatie, samen met hoe u kunt profiteren van onzekere zaken en nog veel meer. Mark deelde ook zijn mening over het gebruik van nieuwe sociale-mediakanalen in onze " Hoe B2B-marketingbeïnvloeders succes vinden op nieuwe sociale kanalen ". 5 — Winfluence: Influencer-marketing herkaderen om uw merk te ontsteken Jason Falls Senior Influence Strategist, Cornett Jason Falls Boek Met zijn " Winfluence: Reframing Influencer Marketing to Ignite Your Brand " gaat Jason dieper in op influencer marketing, met het oog op hoe het bedrijven en merken kan helpen slagen. Jason voegde zich bij onze CEO Lee Odden voor een blik op B2B influencer marketing in een podcast, met enkele van de beste inzichten die worden behandeld in onze " The State of B2B Influence Marketing – Top 10 Insights voor 2021 ". 6 — The Experience Maker Dan Gingiss Chief Experience Officer, The Experience Maker Dan Gingiss-boek Met een voorwoord van Ann Handley van MarketingProfs, zal de aanstaande uitgave van Dan's nieuwste boek, " The Experience Maker ", zeker een behulpzame, goed onderbouwde en onderhoudende kijk bieden op hoe marketeers meer dan ooit nodig hebben om gedenkwaardige ervaringen op te bouwen. Het boek zal naar verwachting op 14 september 2021 worden uitgebracht. Dan heeft een selectie van zijn gedachten over B2B influencer marketing gegeven in ons " B2B Influencer Marketing Advice van 9 Top B2B Influencers ". 7 — I'll Be Back Shep Hyken Chief Amazement Officer, Shepard-presentaties Shep Hyken Boek Shep's nieuwste kijk op marketing en het proces van geweldige klanten, " I'll Be Back ", wordt op 21 september 2021 uitgebracht en zal ongetwijfeld boordevol handige tools, tactieken en strategieën staan die B2B-marketeers kunnen raken. naar nieuwe niveaus in 2022 en daarna. Shep deelde enkele van zijn robuuste marketinginzichten met ons in " Hoe kunnen marketeers sterkere klantbindingen creëren? Focus op gemak, volgens Shep Hyken .” 8 — Mensgerichte communicatie: een businesscase tegen digitale vervuiling Ethan Beute Chief Evangelist, BombBomb Stephen Pacinelli Chief Marketing Officer, BombBomb Ethan Beute Boek Met hun aanstaande " Human-Centered Communication: A Business Case Against Digital Pollution ", gepland voor release op 12 oktober 2021, verkennen Ethan en Stephen het vaak over het hoofd geziene fenomeen van digitale vervuiling, samen met tactieken om de online ruis van vandaag te doorbreken om aandacht te trekken — inzicht waar B2B-marketeers op tal van gebieden hun voordeel mee kunnen doen. 9 — The Long Game: hoe een langetermijndenker te zijn in een kortetermijnwereld Dorie Clark Executive Education Faculty, Fuqua School of Business, Duke University Dorie Clark Boek Dorie, die ook werd uitgeroepen tot een van de " 50 invloedrijke vrouwen in B2B-marketing die rockten ", op onze jaarlijkse lijst, zal " The Long Game: How to Be a Long-Term Thinker in a Short-Term World " uitbrengen op 21 september 2021 – een verkenning van het bereiken van grote doelen door in de loop van de tijd kleine dingen te doen en andere strategieën die B2B-marketeers kunnen gebruiken. 10 – Vind je rode draad: maak je grote ideeën onweerstaanbaar Tamsen Webster Oprichter en hoofdberichtenstrateeg, vind de rode draad Tamsen Webster Boek In Tamsens nieuwste boek, " Find Your Red Thread: Make Your Big Ideas Irresistible ", wordt het proces van het onweerstaanbaar maken van zelfs de grootste ideeën vanuit meerdere invalshoeken onderzocht, die elk kunnen worden toegepast door B2B-marketeers die verbinding willen maken met harten en geesten in nieuwe en sterkere manieren. Tamsen deelde ook een deel van haar marketinginzichten met ons in " CMWorld Interview: How Tamsen Webster Drives Irresistible Change in Marketing ." Inzichten voor het omdraaien van pagina's voor B2B-marketeers via GIPHY We hopen dat je hebt genoten van onze preview van aankomende en recent gepubliceerde boeken van deze toonaangevende marketing- en zakelijke auteurs, en dat ze je helpen inspireren op deze Nationale Dag van de Boekenliefhebber en het komende jaar. Op zoek naar meer boeken om je B2B-marketing en aanverwante vaardigheden te verbeteren? Bekijk deze andere artikelen die we hebben gepubliceerd:

  • 10 SEO-boeken voor B2B-marketeers
  • Brian Solis over Lifescale – Hoe u een creatiever, productiever en gelukkiger leven kunt leiden en uw marketing kunt verbeteren
  • Hoe u de krachtigste marketingkracht ter wereld kunt aanboren – Fanocracy
  • De toekomst (en heden) van marketing: samenwerking, technologie en innovatie Het bouwen van bekroonde digitale ervaringen met elementen zoals die in de boeken die we hier hebben besproken, kost veel tijd, middelen en moeite. Daarom kiezen veel van 's werelds beste B2B-merken ervoor om samen te werken met een toonaangevend B2B-marketingbureau. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom al meer dan 20 jaar merken van LinkedIn en 3M tot Dell en Adobe ervoor kiezen om met TopRank Marketing samen te werken.

    Het bericht Lees het en oogst: 10 beste nieuwe marketingboeken om van te genieten op #NationalBookLoversDay verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.