Break Free B2B-marketing: Ramon Ray van Smart Hustle Media over het succes van kleine bedrijven en groot denken

Leestijd: 5 minuten

Bron

Ramon Ray-afbeelding

Ramon Ray-afbeelding Hoe kunnen kleine bedrijven samenwerken met grote klanten en krachtige partnerschappen vormen die goede dingen mogelijk maken? Voor ons derde seizoen van Break Free B2B Marketing-video-interviews laten we gesprekken zien met toonaangevende B2B-beïnvloeders en onderzoeken we de kwesties waar elke materiedeskundige invloed op heeft in hun gespecialiseerde branche. 2020 was een moeilijk jaar voor ondernemers, en 2021 was niet helemaal de terugkeer naar normaal die velen zich hadden voorgesteld. In 2020 daalden de winsten, nam de stress toe en iedereen vroeg zich af hoe ze het komende jaar niet alleen zouden overleven, maar ook zouden gedijen. Deze zorgen waren reëler voor eigenaren van kleine bedrijven dan voor wie dan ook. Als u een klein bedrijf heeft, krijgt u immers niet dezelfde bescherming of opties die grotere bedrijven zouden kunnen hebben. Je moet slim, flexibel en meedogenloos zijn in het nastreven van je doelen. Niemand begrijpt deze strijd beter dan Ramon Ray , oprichter van Smart Hustle Media. In feite heeft hij zijn persoonlijke succes opgebouwd rond zijn deskundige vermogen om de behoeften van kleine bedrijven te voorspellen en te promoten en hen te helpen hun merk naar een hoger niveau te tillen. Hij is keynote spreker, ondernemer, bestsellerauteur en de volgende gast in onze Break Free B2B Marketing video-interviewserie. In de energieke en vermakelijke twaalfde en laatste aflevering van ons derde seizoen ging Ramon zitten met onze contentmarketingmanager Nick Nelson om een fascinerende reeks onderwerpen te verkennen over hoe kleine en grote bedrijven samen groot kunnen denken. Ramon vertelde ook hoe B2B-beïnvloeders grote merken een gezicht, een stem, geloofwaardigheid en warmte geven, en waarom het belangrijk is om wendbaar, slank en creatief wendbaar te zijn. Bekijk de video hieronder of luister naar de podcast om Ramon's unieke inzicht te horen over groot denken, vertrouwen opbouwen en prestaties van kleine bedrijven in 2021 en daarna. Break Free B2B-interview met Ramon Ray Als u geïnteresseerd bent in een bepaald deel van onze discussie, vindt u hieronder een kort algemeen overzicht, evenals enkele fragmenten die ons opvielen.

 • :40 – Inleiding tot Ramon Ray
 • 2:08 – Waar staat het nu voor kleine bedrijven na de uitdagingen van 2020?
 • 4:16 – Interessante manieren waarop kleine bedrijven zich aanpassen
 • 5:17 – "Een zorgvuldige naald inrijgen"
 • 9:10 – Wat kunnen grotere bedrijven leren van het succes van kleine?
 • 10:47 – Virtuele evenementen uitvoeren en bijwonen
 • 11:55 – Kunnen grote bedrijven de energie van 'scrappy start-up' terugwinnen die het MKB bezit?
 • 13:50 – Kleine bedrijven moeten zich niet in een hokje stoppen met kleine klanten
 • 16:51 – Nieuwe technologische innovaties voor kleine bedrijven?
 • 18:08 – Ramon's boek, CEO van beroemdheden
 • 20:30 – Hoe u uw niche kunt uitstippelen als influencer
 • 24:28 – Hoe kom je in contact met Ramon

Ramon: Waar ik zie dat dingen de toekomst zijn, ik hoop dat het helder is, maar het is een soort storm op een schip. Sommigen hebben hun leven verloren. 10, 20, 30 of 100 personen. Nu, de 70 van ons die hier zijn, moeten verder en nieuwe levens opbouwen. Zo zie ik het een beetje: de anderen niet vergeten, maar je bouwt verder en gaat verder. Ik hoop dat al degenen die luisteren, de grootste afhaalmaaltijd die ik heb gevonden, precies dat is. We zeggen steeds het nieuwe normaal. Maar dat is wat ik hoop dat iedereen zich realiseert: dit is een gloednieuw spel. Het is gloednieuw en we gaan nooit meer terug. Marktwerking is anders. Adverteren is anders, en ik denk dat we hebben geleerd dat het wel goed komt. [bctt tweet=""Degenen die zo niche, smal, eerlijk, geloofwaardig en authentiek kunnen zijn voor hun publiek, zullen winnen." — Ramon Ray @ramonray #BreakFreeB2B" gebruikersnaam="toprank"] Nick: Ja, dat is een geweldig perspectief. Weet je – blijf trouw aan jezelf en wees moedig op dat vlak – maar doe niet aan gimmick. Je weet dat het daar niet de tijd voor is. Als u het heeft over enkele van de successen en de manier waarop deze uitdagingen in de sector van het kleinbedrijf worden overwonnen, wat ziet u dan als belangrijke ontwikkelingen en dingen waar zelfs grotere bedrijven van kunnen leren? Ramon: Ik denk dat snelheid het belangrijkste is. Ik had mijn Survive and Thrive Summit – en ik sprak met de CEO van School of Rock en vele anderen, maar het is er maar een die in me opkomt om me te vertellen hoe ze in staat waren om op een dubbeltje te draaien. Mensen waren gewend om een winkel binnen te komen. Oh, we hebben nog leraren. We hebben nog studenten. Ze willen nog steeds trainen om als het ware rocksterren te worden. Laten we iPads opzetten en virtueel maken. Het klinkt "duh", maar voor een groter bedrijf kost dat tijd en nadenken. Mijn punt is dat ik denk dat de grootste les die ik aan deze grotere merken kan leren, is dat wij kleine bedrijven, op een dubbeltje, dit ding achter me laat. Nick en ik zullen erom lachen en zeggen: zie dalende aandelenkoersen als voorbeeld. En we blijven in beweging. Je kunt je daar niet door laten gijzelen, is wat ik probeer te zeggen. Ik denk dat het belangrijkste wat kleine bedrijven kunnen doen, is wendbaar zijn. [bctt tweet=""Ik denk dat het belangrijkste wat kleine bedrijven kunnen doen, is lenig zijn." — Ramon Ray @ramonray #BreakFreeB2B" username="toprank"] Houd de TopRank Marketing Blog in de gaten en abonneer je op ons YouTube-kanaal voor meer interviews, waaronder die in onze nieuwe Inside B2B Influencer-serie . Bekijk ook afleveringen van seizoen 1 en seizoen 2 . Breng uw B2B-marketing naar nieuwe hoogten door al onze vorige seizoen 3 afleveringen van Break Free B2B Marketing te bekijken:

 • Aflevering 1: Kevin L. Jackson, GC GlobalNet De toekomst van cloudcomputing
 • Aflevering 2: Tim Crawford, AVOA – Het nieuwe normaal
 • Aflevering 3: Oliver Christie, PertexaHealthTech – De toekomst van kunstmatige intelligentie
 • Aflevering 4: Liam McIvor Martin, Time Doctor – Trends in werken op afstand
 • Aflevering 5: Sarah Barnes-Humphrey, SHIPZ – De toekomst van de toeleveringsketen
 • Aflevering 6: Eric Vanberburg, TCDI — Het veranderende cyberbeveiligingslandschap
 • Aflevering 7: Nicole Brady, SAHM-recensies – Het belang van empathie
 • Aflevering 8: Tamara McCleary, Thulium – Visioenen van de toekomst
 • Aflevering 9: Dez Blanchfield, Sociaall Inc. – Deelnemen aan het gesprek
 • Aflevering 10: Keith Townsend, de CTO-adviseur – Waarde brengen door wrijving
 • Aflevering 11: Minda Harts, The Memo – Moedige gesprekken voeren

Het bericht Break Free B2B Marketing: Ramon Ray van Smart Hustle Media over succes in kleine bedrijven en groot denken verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.