4 verborgen blogtips waarvan niemand wil dat je het weet

Leestijd: 2 minuten

Bron

Bloggen is een hit of miss onder mensen. Sommige mensen genieten van de sensatie van het typen van woorden voor de kennis van mensen, terwijl sommige mensen denken dat het een complete verspilling van tijd en geld is. Nou, elk voor zich, maar net als de verborgen trucs achter 22Bets Online sportweddenschappen , moet je weten dat er een paar verborgen trucs en tips zijn die niet elke succesvolle blogger wil dat je weet.

Dit is echter waar we ingrijpen en u helpen. We hebben een lijst opgesteld met enkele van de meest verbazingwekkende maar onderschatte blogtips die je waarschijnlijk niet kende.

1. Begin met het leren van afbeeldingen en ontwerpen

Gewoon stukjes na stukjes geschreven tekst eruit duwen, zal nooit goed in je voordeel uitpakken. Wat u in plaats daarvan moet doen, is letten op opkomende strategieën die steeds meer bloggers gebruiken. Als je kijkt naar succesvolle bloggers van tien jaar geleden en nu, zul je je realiseren dat ze zich hebben bijgeschoold. En een van de belangrijkste vaardigheden om te bezitten en over na te denken, kent basisontwerp en grafische afbeeldingen . Dit kan je helpen je blog naar een hoger niveau te tillen en zelfs de kans om gezien te worden te vergroten.

2. Geef prioriteit aan de koppen

Het publiek heeft nu een maximale aandachtsspanne van minder dan 3 seconden. Dit betekent dat als je de aandacht van je lezers niet binnen 3 seconden kunt trekken, de kans groot is dat je ze niet op je blog kunt laten klikken. Dit is waar pakkende koppen in het spel komen. Door uw tijd te investeren in het samenstellen van een pakkende kop, bepaalt u of uw blog klikken en meldingen krijgt.

3. Hyperlinks openen in nieuwe vensters

Hoewel vrij subtiel, kan dit een enorme impact hebben op uw blogklikken. De meeste gebruikers haten het wanneer ze op een hyperlink klikken en deze in hetzelfde venster wordt geopend, waardoor ze terug moeten klikken om terug te gaan naar het vorige menu. Dit is waar je je spel moet opvoeren. Dit is een heel eenvoudige blogtruc, maar zorgt ervoor dat uw lezers meer tijd op uw website doorbrengen in plaats van erop te klikken.

Lees ook – Hoe vind je een pakkende blognamen die zullen helpen?

4. Bied waarde!

De meeste mensen gaan bloggen met het perspectief om geld te verdienen en bloggen gewoon omwille van het. Dit is echter waar u moet stoppen. U wilt bloggen om waarde te bieden aan de lezers. Als de lezers hun unieke waardepropositie niet in de blog vinden, is de kans groot dat ze terugklikken voordat je het door hebt. Het vullen van zoekwoorden is niet de enige oplossing. In plaats daarvan moet je waarde bieden die lezers in hun leven kunnen implementeren.

Soms moet je met bloggen je authentieke zelf naar voren brengen. Als je lezers goed aansluiten op je blog, is de kans groot dat ze terugkerende doelgroepen worden. Maar om dat vertrouwen en gemeenschapsgevoel op te bouwen, moet je de dingen op de juiste manier doen. En deze verborgen trucs kunnen je effectief helpen om dat en nog veel meer te bereiken zonder verdere complicaties. Wees gewoon uniek met je aanpak.

Het bericht 4 verborgen blogtips die niemand wil dat je weet verscheen eerst op HubsAdda.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.