B2B-marketingnieuws: B2B-uitgaven voor digitale advertenties stijgen, Zoom Buys Five9, B2B CMO-trends, uitgaven voor influencer-marketing stijgen met 33% en merken sluiten zich aan bij Discord

Bron

2021 13 augustus Forrester Grafiek

2021 13 augustus Forrester Grafiek B2B Amerikaanse digitale advertentie-uitgavenprognose voor 2021-2023 De uitgaven voor digitale advertenties in de VS zullen naar verwachting bijna verdrievoudigen ten opzichte van 2018, tot ongeveer $ 14,57 miljard in 2023, en $ 5,09 miljard zal naar verwachting worden besteed aan display-advertenties in 2021 – een stijging van 32,6% ten opzichte van 2020, volgens nieuw vrijgegeven prognosegegevens. MarketingProfs Zoom start overname van Five9 met $ 14,7 miljard Zoom heeft ingestemd met de aankoop van Five9, met de toevoeging van $ 14,7 miljard van het contact center as a service (CCaaS)-bedrijf dat klaar staat om Zoom's zakelijke aanbod te vergroten, zo kondigden de bedrijven onlangs aan. Demand Gen Report Spotify koppelt Nielsen-demo's aan publieksmeting op podcasts Spotify heeft een nieuwe tool voor het meten van podcasts uitgebracht die gebruikmaakt van demografische gegevens van het publiek van Nielsen, in een uitgebreide samenwerking die podcastmarketeers aanvullende inzichten zal bieden via de Megaphone-advertentie-eenheid van Spotify, zo heeft het bedrijf onlangs aangekondigd. . Campagne VS Google beperkt advertentietargeting van jongeren onder de 18 Geslacht en interesses zullen samengaan met leeftijd, aangezien enkele van de advertentietargetingfactoren die Google kan blokkeren als onderdeel van zijn nieuwste advertentiebeperkingsbeleid, met aanvullende wijzigingen voor het YouTube-eigendom van het bedrijf, de zoekfunctie en reclamegigant onlangs aangekondigd. Reuters Influencer Marketing Uitgavenprognose groeit met een derde dit jaar Influencer marketinguitgaven zullen naar verwachting $ 4,62 miljard bedragen in de VS in 2023, en 2021 zal naar verwachting $ 3,69 miljard aan uitgaven opleveren, volgens recent vrijgegeven influencer marketingprognosegegevens die van belang zijn voor digitaal marketeers. Marketinggrafieken YouTube test nieuwe inzichten rond 'Evergreen'-video's in Studio Analytics YouTube van Google heeft aangekondigd dat het een nieuwe optie test die een gedetailleerde nieuwe kijk geeft op hoe de prestaties van oudere video-inhoud in de loop van de tijd zijn veranderd, naast andere wijzigingen die YouTube onlangs heeft aangekondigd. Sociale media vandaag 2021 13 augustus Statistieken Afbeelding E-mail staat op de tweede plaats als klantondersteuningskanaal, zo blijkt uit onderzoek dat 23 procent van de Amerikaanse klantenondersteuningsprofessionals zei dat e-mail hun drukste kanaal was, dat door ongeveer 77 procent werd gebruikt, en achter alleen telefonische communicatie stond — een van de vele statistieken die van belang zijn voor online marketeers in recent gepubliceerde onderzoeksgegevens. MediaPost Hoe Discord merken als Jack in the Box, Chipotle en AllSaints verleidt Online communicatieportaal Discord heeft een groei doorgemaakt die een toenemend aantal merken heeft aangetrokken, en met een recente waardering van $ 7 miljard en meer dan 150 miljoen gebruikers, kunnen meer B2B-merken om te gaan experimenteren met Discord in marketinginspanningen. AdAge Twitter lanceert updates 'Agency Playbook' om marketeers te begeleiden bij tweet-advertenties Best Practices Twitter heeft een nieuw bureau-playbook uitgerold met een verscheidenheid aan casestudy's en andere voorbeelden voor marketeers die de verschillende advertentie-indelingen van het sociale-mediaplatform willen gebruiken, heeft Twitter onlangs aangekondigd . Sociale media vandaag B2B CMO's brengen nieuwe wegen naar groei in kaart na Covid [SURVEY] 56 procent van de besluitvormers van B2B-marketing zei dat ze het verbeteren van de klantervaring (CX) zien als hun belangrijkste focus voor de bedrijfsstrategie in de komende twee jaar – een van talrijke inzichten die van belang zijn voor digitale marketeers in de onlangs vrijgegeven Forrester-rapportgegevens. Forrester AAN DE LICHTE KANT: 2021 13 augustus Marketoonist Comic Een luchtige blik op de "zee van gelijkheid" door Marketoonist Tom Fishburne – Marketoonist De Commodore Amiga krijgt een miniversie – Kotaku Stuurt smiley-emoji's? Ze betekenen nu verschillende dingen voor verschillende mensen – Wall Street Journal TOPRANK MARKETING & KLANTEN IN HET NIEUWS:

  • Lee Odden — Wat is trending: engageren en verbinden — LinkedIn (klant)
  • Lee Odden — 99 marketingcitaten om grootsheid te inspireren — LinkedIn (klant)

Bent u uw eigen B2B-marketingnieuwsitem van de afgelopen week branchenieuws tegengekomen? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deel te nemen aan het TopRank Marketing B2B-marketingnieuws van deze week, en we hopen dat je volgende week vrijdag terugkomt voor meer van het meest relevante B2B- en digitale marketingnieuws van de week. In de tussentijd kun je ons volgen op @toprank op Twitter voor nog actueler dagelijks nieuws.

Het bericht B2B-marketingnieuws: B2B-uitgaven voor digitale advertenties stijgen, zoom koopt Five9, B2B CMO-trends, uitgaven voor influencermarketing stijgen met 33% en merken worden lid van Discord verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.