Hoe non-profitorganisaties te ondersteunen met Ecwid E-commerce

Leestijd: 3 minuten

Bron

In de nieuwste aflevering van de Ecwid Ecommerce Show vliegt onze podcasthost Rich solo om Alex Schupp van Denver Crowd , een bureau voor digitale marketing en websiteontwikkeling, te interviewen.

De laatste keer dat Alex bij onze show was, vertelde hij hoe Denver Crowd een sportkledingwinkel hielp om de omzet te laten groeien van $ 1.000 per jaar naar $ 1.000 per dag. Luister naar onze eerste podcast met Alex om meer te weten te komen over zijn aanvankelijke succes.

Vandaag deelt Alex nog vier succesverhalen met hetzelfde doel: non-profitorganisaties ondersteunen met e-commerce.

Alle non-profitorganisaties moeten fondsen werven en contact maken met mensen om succesvol te zijn. In deze aflevering ontdek je hoe je je bedrijf kunt laten groeien terwijl je mensen helpt mensen te helpen.

Fondsenwerving, het inzamelen van donaties, bewustmaking en communicatie met de gemeenschap zijn algemene behoeften voor alle non-profitorganisaties. Deze weerspiegelen de kernfuncties van Ecwid, waardoor het voor een Ecwid-winkeleigenaar gemakkelijk is om non-profitorganisaties te bereiken en hun mogelijkheden te helpen verbeteren door hun eigen ervaring en kennis toe te passen.

Alex en zijn team bij Denver Crowd zijn een goed voorbeeld van een e-commerce/non-profit partnerschap in actie. In deze nieuwe aflevering geeft Alex vier voorbeelden van verschillende non-profit partnerschappen, elk met zijn eigen unieke voordelen en uitdagingen. Leer hieronder wat meer over elk en luister naar het hele verhaal.

Stadsgroentenmarkt

Voedselwoestijnen zijn een veelvoorkomend probleem voor stedelijke gebieden. City Greens Market komt tegemoet aan de behoeften van deze wijk in Saint Louis.

Hun oorspronkelijke oplossing voor de problemen van COVID-19-beperkingen was niet effectief. Maar door over te stappen op Ecwid E-commerce, stroomlijnden ze hun activiteiten en voegden ze mogelijkheden toe voor hun service.

Ecwid maakte het gemakkelijk om hun bestaande voorraadgegevens over te dragen en zorgde voor een verbeterde winkelervaring door meerdere zoekmogelijkheden te bieden.

City Greens heeft verschillende gedifferentieerde prijzen voor leden en niet-leden. Ecwid E-commerce hielp hen deze complicatie te beheren door kortingscodes te gebruiken, waardoor de prijzen op de site nauwkeurig konden weergeven wat geschikt was voor elke individuele shopper.

Het platform hielp hen ook bij het plannen en stroomlijnen van transacties in de winkel.

Redemption Road Fitness

Redemption Road Fitness is een unieke organisatie, bestaande uit CrossFit-enthousiastelingen die gedetineerden helpen met mentale en fysieke revalidatie. Redemption Road helpt gedetineerden hun mindset te veranderen, wat recidive vermindert.

Ze hadden een uniek probleem met de vervulling van items die werden verkocht voor fondsenwerving. Een uitdaging was dat de items op verzoek werden gemaakt door gevangenen in één faciliteit. Ecwi bood een e-mailoplossing om dropshipping te vergemakkelijken.

Veteranen tot boeren

De non-profit Veterans to Farmers verandert de beschermers van onze natie in leveranciers. Het is een gratis service voor veteranen in de Verenigde Staten. Ze leren veteranen alles wat ze moeten weten om boer te worden, van landbeheer tot marketing.

Ecwid Ecommerce hielp bij het distribueren van merchandise voor fondsenwerving en hielp de gemeenschap van supporters, dienstverleners en deelnemers verbonden te blijven. Het vereenvoudigde ook het donatieproces voor degenen die doorlopende ondersteuning wilden bieden.

Ecwid's e-mailmarketingintegratie stroomlijnde doorlopende berichten aan supporters.

Bailey openluchtrecreatiegebied

Bailey Outdoor Recreation Area (BORA) in Colorado gebruikt de recreatieruimte van een school om de ervaring van gezondheidsbewuste stadsbewoners te verbeteren.

BORA had aanvankelijk problemen met het innen van vergoedingen van gebruikers en problemen met het geldbeheer.

Door het incassoproces online te verplaatsen en meerdere betalingsmethoden met Ecwid te bieden, verbeterden ze hun vermogen om financiering te beheren en te behouden.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.