Websites + marketing: genereer meer verkeer naar uw site met sociale advertenties

Bron

Luchtfoto van een uitwisseling met auto's

In de digitale wereld van vandaag is sociale media de sleutel tot het succes van kleine bedrijven. Maar als u niet zeker weet hoe u uw producten op sociale media kunt laten zien, zijn we er om u te helpen. Onze alles-in-één sitebuilder, Websites + Marketing , biedt nu de mogelijkheid om rechtstreeks sociale advertentiecampagnes te maken die op Facebook en Instagram kunnen worden uitgevoerd vanaf het alles-in-één platform. Hiermee kunnen Websites + Marketing- gebruikers nu meer verkeer naar hun sites leiden met deze nieuwe mogelijkheid om sociale advertenties te maken, uit te voeren en te volgen – allemaal vanaf het sociale dashboard.

Social media is een van de belangrijkste tools in de toolbox van een kleine ondernemer.

Naast een sociale aanwezigheid en regelmatige berichten, moeten eigenaren van kleine bedrijven ook reclame maken voor hun producten op sociale media om maximale zichtbaarheid bij potentiële klanten te krijgen.

Het maken en analyseren van campagnes kan echter overweldigend en tijdrovend zijn voor eigenaren van kleine bedrijven, vooral wanneer uw passie bij uw kleine bedrijf ligt en geen deskundige digitale marketeer wordt. Laten we eens nader bekijken hoe sociale advertenties ervoor kunnen zorgen dat uw bedrijf opvalt.

Genereer meer verkeer naar uw site met advertenties op Facebook en daarbuiten

Voordat we aan de slag gaan, heb je een Websites + Marketing- account nodig. Log vervolgens in op uw GoDaddy-account en selecteer uw Websites + Marketing-site. Selecteer op uw dashboard Marketing > Digitale advertenties . Koppel daar uw Facebook-pagina aan de Websites + Marketing Hub.

Kies het type campagne

Screenshot van websites + marketingdoel van sociale advertentie

Nadat u uw account heeft gekoppeld, kunt u kiezen of u een campagne wilt voeren om verkeer naar een specifieke pagina te leiden of om de bekendheid van uw merk te vergroten. Er is een handige gids om u te helpen kiezen als u het niet zeker weet. U kunt ook kiezen of u deze advertentie op Facebook, Instagram of beide wilt weergeven.

Screenshot van websites + marketing de inhoud van uw advertentie aanpassen

Pas uw advertentiecampagne aan

Nadat u het doel en de targeting van uw campagne heeft gekozen, kunt u nu de inhoud van uw advertentie aanpassen door de advertentietitel, advertentiebeschrijving, een call-to-action en een bijbehorende link op te geven. U kunt bijvoorbeeld in uw call-to-action-knop naar een specifieke productpagina linken waarnaar u verkeer wilt genereren.

Verwissel de afbeelding in de advertentie eenvoudig met een andere uit de uitgebreide stockfotobibliotheek van GoDaddy, een die u hebt gemaakt met de contentmaker van GoDaddy, of een geheel nieuwe.

Screenshot van websites + marketing kies de doelgroep voor uw advertentie

De uitvoering van de advertentie kan verder worden afgestemd op een specifiek geslacht, leeftijdscategorie en geografie, gericht op een nationaal publiek of op mensen die in een bepaald gebied, stad of postcode wonen.

Ten slotte kunt u de duur en de besteding van de advertentie kiezen, uw betaalmethode selecteren en de advertentie starten!

Screenshot van websites + marketing selecteren advertentiebereik

Volg uw resultaten

Onze nieuwe functionaliteit voor sociale advertenties maakt het voor u ook gemakkelijker dan ooit om bij te houden hoe goed uw advertentie presteert. U kunt bijhouden hoe vaak uw advertentie is gezien, de klikfrequentie en de kosten per klik voor elke advertentiecampagne. U kunt ook uw eerdere advertentieprestaties volgen, zodat u precies kunt zien hoe goed elke advertentie heeft gepresteerd en toekomstige advertentie-uitvoeringen kunt optimaliseren om uw kosten te minimaliseren en tegelijkertijd uw statistieken te verbeteren.

Onze geheel nieuwe tool voor digitale advertenties is nu beschikbaar voor Premium- en E-commerce-tier Websites + Marketing- klanten in alle markten.

Het bericht Websites + marketing: genereer meer verkeer naar uw site met sociale advertenties verscheen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.