GoDaddy Payments — Nu beschikbaar met online betaallinks en virtuele terminal

Leestijd: 3 minuten

Bron

Vrouw die laptop opent

GoDaddy heeft onlangs de lancering aangekondigd van een nieuwe betalingsmogelijkheid voor onze Websites + Marketing E-commerce en Managed Word Press Woo Commerce-klanten, die een veilige betalingsverwerkingsmogelijkheid bieden voor online winkels met GoDaddy Payments .

En nu breiden we de mogelijkheden van GoDaddy Payments uit om eigenaren van kleine bedrijven in staat te stellen online en op afstand betalingen te doen met Pay Links en Virtual Terminal – allemaal zonder dat een website of een online winkel nodig is.

Nieuwe betalingsmogelijkheden met GoDaddy Payments

Wanneer u zich aanmeldt voor GoDaddy Payments, heeft u nu twee manieren om alle belangrijke debet- en creditcards te accepteren: Online Pay Links en Virtual Terminal, met binnenkort een point-of-sale-apparaat voor persoonlijke betalingen.

Een betaallink maken met GoDaddy Payments Online betaallinks

Met Online Pay Links kunt u binnen enkele minuten online betalingen accepteren, zonder dat u een website nodig heeft.

Met deze nieuwe functie kunnen bedrijfseigenaren binnen enkele minuten een betalingslink maken en deze met hun klanten delen waar ze ook zaken doen: sociale media, sms, e-mail en meer. Deze links leiden klanten naar een beveiligde afrekenpagina om hun betaling te voltooien.

Hoewel u geen vrijstaande website nodig heeft om Pay Links te gebruiken, kunt u deze wel aanpassen aan uw merk. Met Pay Links kunt u uw productafbeelding, bedrijfsmerk en logo toevoegen aan uw afrekenpagina.

De prijs voor deze service is een standaardtarief van 2,9% + $ 0,30 per transactie. Er zijn geen opstartkosten of langlopende contracten.

Virtuele terminal in GoDaddy Payments Virtuele terminal

Met Virtual Terminal kunt u snel en veilig telefonisch of op afstand betalen met uw computer, smartphone of tablet.

Bedrijfseigenaren kunnen Virtual Terminal in een webbrowser openen en handmatig de betalingsgegevens van een klant invoeren om een betaling te verwerken, zowel telefonisch als op afstand.

Virtuele Terminal-transacties worden geprijsd tegen een standaardtarief van 3,3% + $ 0,15 per transactie, zonder opstartkosten of langetermijncontracten.

Snelle en veilige betalingen met GoDaddy Payments

Van het instellen tot het voltooien van een transactie, GoDaddy Payments is snel, gemakkelijk en veilig. Het maken van een account is eenvoudig, verificatie duurt enkele minuten en u kunt meteen betalingen aannemen.

Zodra u een transactie heeft voltooid, wordt het geld de volgende werkdag op uw bankrekening gestort. En GoDaddy Payments maakt gebruik van geavanceerde online encryptie en handhaaft de strengste nalevingsnormen voor de betaalkaartindustrie (PCI), zodat jij en je klanten beschermd blijven.

Als je ooit hulp nodig hebt met GoDaddy Payments, kun je ons bekroonde klantenserviceteam 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Klantenondersteuningsmedewerkers zijn hier om uw vragen te beantwoorden, ondersteuning te bieden en u te helpen snel betaald te worden met GoDaddy Payments.

klaar om te beginnen? Meld u aan voor GoDaddy Payments en begin snel en veilig betaald te worden.

Het bericht GoDaddy Payments — Nu beschikbaar met online betaallinks en virtuele terminal verscheen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.