E-mailsjablonen: bedankt e-mails Bedankt zeggen is een geweldige manier om de waardering van uw klanten te tonen. Soms is het werken met klanten misschien niet altijd zo gemakkelijk, maar ze kunnen bedanken is iets dat kan helpen bij het opbouwen en onderhouden van de relatie

Bron

“Bedankt” zeggen is een geweldige manier om de waardering van uw klanten te tonen. Soms is het werken met klanten misschien niet altijd zo gemakkelijk, maar ze kunnen bedanken is iets dat kan helpen bij het opbouwen en onderhouden van de relatie.

Het kan ervoor zorgen dat ze weten dat ze de juiste keuze hebben gemaakt door voor jou te kiezen.

Hier zijn enkele van de verschillende scenario’s waarin u klanten een bedankbriefje kunt sturen:

 • Inhoud over inhoud verzenden voor hun website
 • Erkenning voor hun bedrijf of ondersteuning
 • Na de aankoop of upgrade van een product
 • Bepaalde mijlpalen bereiken met hun project
 • Wanneer ze feedback of een recensie geven Gebruik deze gratis e-mailsjablonen om je klanten te bedankenDit zijn slechts enkele van de manieren waarop we klanten kunnen bedanken. Stel je voor dat je in een winkel bent en de medewerker bedankt je voor je bedrijf – het bouwt een relatie of loyaliteit op. Met deze e-mailsjablonen kunt u klanten laten zien dat u ze waardeert en dezelfde loyaliteit helpen opbouwen.

  E-mail om hen te bedanken voor het verzenden van website-inhoud

  Hoi,

  Bedankt voor het verzenden van de inhoud die nodig is om uw website te helpen bouwen! Zoals u weet, is het bouwen van geweldige websites geen gemakkelijke taak zonder dat klanten zoals uzelf inhoud kunnen leveren.

  Zoals ze zeggen, teamwork laat de droom werken. Door snel inhoud te krijgen, kunnen we uw website afmaken in de tijdlijn die we hebben besproken.

  Ik zal u blijven updaten naarmate we vorderen met het project, maar nogmaals, bedankt voor uw hulp bij het verkrijgen van de vereiste inhoud. We waarderen het echt.

  Het beste,

  E-mail hen bedanken voor hun bedrijf

  Hoi,

  Ik hoop dat het goed met je gaat en dat je geniet van je nieuwe website; het ziet er zeker fantastisch uit.

  Ik wilde u alleen maar bedanken voor uw zaken en voortdurende steun. Zonder geweldige klanten zoals jij zou ik geen geweldige websites kunnen bouwen.

  Ik ben er trots op dat ik resultaten kan leveren en ik hoop dat ik dat voor u en uw bedrijf heb gedaan.

  Nogmaals, bedankt en ik hoop door te gaan met het leveren van de meest succesvolle projecten tijdens onze zakelijke samenwerking.

  Het beste,

  E-mail een klant bedanken voor hun aankoop of upgrade

  Hoi,

  Bedankt voor uw aankoop. Wij streven ernaar om het beste aan onze klanten te leveren.

  Binnenkort implementeren we jouw aankoop, zodat jij je onderscheidt van de rest. Mocht u in de tussentijd vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

  We hopen dat u snel klaar bent om uw nieuwe product op uw website te zien.

  Bedankt,

  E-mail voor een klant die een mijlpaal of voltooid project bereikt

  Hoi,

  Gefeliciteerd! We zitten in de laatste fase. We willen u bedanken voor uw snelle reactie en het geven van feedback om de voortgang van uw project voort te zetten.

  De volgende fase van het project is ervoor zorgen dat u tevreden bent met het eindproduct voordat we uw site live gaan! We nemen binnenkort contact met u op om deze oproep op te zetten om de website af te ronden.

  Nogmaals bedankt,

  E-mail een klant bedanken voor hun feedback

  Hoi,

  Ik wilde alleen maar contact met u opnemen en u bedanken voor het verstrekken van uw feedback. Ik waardeer het dat je tijd vrijmaakt in je drukke schema. Zoals u weet, is feedback cruciaal om te leren, te groeien en wijzigingen aan te brengen om onze services te verbeteren.

  Ik kijk ernaar uit om uw feedback in toekomstige services te kunnen implementeren. Als u aanvullende feedback wilt geven, neem dan gerust contact met ons op.

  Nogmaals bedankt voor uw feedback.

  Het beste,

  Opmerking: voor meer tips over feedback hebben we deze handige e-mailsjabloon voor het vragen om feedback.

  Verdere tips

  Onthoud dat als je klanten bedankt, niet bang moet zijn om persoonlijk te worden, maar niet te overdrijven – anders kan het verkeerd overkomen. Probeer de e-mailsjablonen hierboven te volgen om ze kort en to the point te houden.

  In staat zijn om klanten te laten zien dat ze ertoe doen, en dat u ze waardeert, kan helpen bij het verzekeren van hun terugkeer of zelfs een verwijzing naar een andere klant. Een eenvoudig gebaar zoals ‘dank u’ zeggen kan immers al een heel eind komen.

  Het bericht verscheen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.