Hoe u uw vakantiemarketing en digitale PR innovatief en nieuwswaardig kunt maken – Ep. 236 via @sejournal, @brentcsutoras

Bron

Iedereen kan digitale PR doen, maar er is een beetje finesse en strategie voor nodig om het met succes te doen. In deze aflevering van de Search Engine Journal Show praat Mark Rofe, eigenaar van ChristmasTrees.co.uk en verschillende andere ondernemingen, samen met Loren Baker over zijn innovatieve en nieuwswaardige personal branding, linkbuilding en digitale PR-succes. Mark is in de loop der jaren betrokken geweest bij een aantal avontuurlijke en opmerkelijke projecten, waaronder het lanceren van een billboard om een datum te vinden, DateMark.co.uk, en het online verkopen van kerstbomen tijdens de pandemie. Hij deelt hoe hij op zijn ideeën komt en hoe hij SEO en PR kan gebruiken om […]

Het bericht Hoe u uw vakantiemarketing en digitale PR innovatief en nieuwswaardig maakt [Podcast] verscheen eerst op Search Engine Journal .

Dit bericht is gepost in seo. Bookmark de link.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.