Maak kennis met onze Canva-integratie: ontwerp en deel onmiddellijk visuele inhoud

Bron

Maak kennis met onze Canva-integratie: ontwerp en deel onmiddellijk visuele inhoud

Als je je eigen bedrijf opbouwt of op sociale media werkt, is de kans groot dat je van Canva hebt gehoord. Het is het doe-het-zelf-ontwerpplatform dat de wereld stormenderhand heeft veroverd, met meer dan 50 miljoen mensen die het elke maand gebruiken om graphics en andere visuals te maken.

Vandaag delen we met veel plezier dat je Canva en Buffer nu samen kunt gebruiken om posts op sociale media te maken en te publiceren, zonder Buffer te hoeven verlaten. Je krijgt het beste van de ontwerpfuncties van Canva en het beste van de sociale publicatiefuncties van Buffer op één plek. Hoera!

Voordat ik inga op hoe de integratie werkt, wil ik graag wat meer vertellen over waarom we van Canva houden en waarom het logisch was om deze integratie toe te voegen.

Sneller geweldige inhoud delen

Bufferklanten gebruiken Canva al om afbeeldingen en afbeeldingen voor hun sociale kanalen te ontwerpen, waarbij ze profiteren van de meer dan 14.000 sociale postsjablonen die Canva biedt. Waarom zou u het niet sneller maken om die ontwerpen in Buffer te brengen? Met deze integratie hoef je geen afbeeldingen meer te downloaden van Canva en ze vervolgens te uploaden naar Buffer. Je kunt ze nu met slechts een paar klikken rechtstreeks aan een bericht in Buffer toevoegen.

Gebruiksvriendelijk en toegankelijk houden

De missie van Canva is om iedereen in staat te stellen te ontwerpen, ongeacht hoeveel daadwerkelijke ontwerpervaring je hebt. Als we met onze klanten praten, horen we vaak dat ze zowel Buffer als Canva graag gebruiken, omdat beide tools gebruiksvriendelijk, intuïtief en betaalbaar zijn. We zijn verheugd om deze tools samen te brengen om een gestroomlijnd proces te creëren voor iedereen, ongeacht je vaardigheidsniveau.

Groei en innovatie

Canva groeit snel en voegt veel ongelooflijke nieuwe functies toe aan zijn ontwerpplatform. We zijn verheugd om deze functies naar Buffer te brengen via deze nieuwe integratie.

Het creëren van inhoud is een van de moeilijkste en meest tijdrovende onderdelen van het leven van elke marketeer, vooral als je veel petten draagt terwijl je probeert je bedrijf te laten groeien. Canva is een levensredder voor het draaien van visuele inhoud zonder de hulp van een ontwerper. We kunnen niet blijer zijn om Canva aan Buffer toe te voegen.

Een nadere blik op de nieuwe Canva-integratie van Buffer

Canva is beschikbaar voor alle abonnementen, inclusief ons gratis abonnement, en het is supereenvoudig om aan de slag te gaan. Als je geen Canva-account hebt, moet je er eerst een maken op Canva.com. Als je een Canva-account hebt, moet je ervoor zorgen dat je bent ingelogd terwijl je Buffer gebruikt.

Een nieuw Canva-ontwerp maken in Buffer
De nieuwe Canva-integratie is ingebouwd in de publicatie-ervaring in Buffer. Wanneer je de Buffersamensteller opent om een nieuw bericht te maken en de knop Afbeelding toevoegen gebruikt, zie je nu een nieuw vervolgkeuzemenu met de optie om een afbeelding uit Canva toe te voegen. Als u deze optie selecteert, wordt de Canva-editor geopend, waar u uw afbeelding kunt maken en deze rechtstreeks aan Buffer kunt toevoegen.

Maak kennis met onze Canva-integratie: ontwerp en deel onmiddellijk visuele inhoud

Buffer detecteert automatisch de juiste afbeeldingsafmetingen voor u, op basis van het kanaal dat u in de opsteller hebt geselecteerd.

Dit zijn standaard maten:

 • Facebook: 940 x 788
 • Instagram-bericht: 1080 x 1080
 • Instagram-verhaal: 1080 x 1920
 • Twitter: 1600 x 900
 • LinkedIn: 1200 x 627
 • Pinterest: 1000 x 1500

Als je een bericht maakt voor meerdere sociale platforms tegelijk, bijvoorbeeld Instagram en Twitter, zijn de afmetingen van de afbeelding standaard een vierkant van 1080 x 1080. Dit is het meest compatibele formaat voor alle sociale platforms.

Een bestaand Canva-ontwerp importeren in Buffer
Als je al bestaande ontwerpen in je Canva-bibliotheek hebt, kun je die ook aan Buffer toevoegen. De eerste keer dat u de integratie gebruikt, moet u klikken op Mappen in het menu aan de linkerkant en vervolgens op Al uw ontwerpen . Dit zal het aan het menu toevoegen voor toekomstig gebruik.

Maak kennis met onze Canva-integratie: ontwerp en deel onmiddellijk visuele inhoud

Voor meer informatie over het instellen, kunt u onze helpcentrumgids lezen.

Tips en bronnen voor ontwerpen met Canva

Een van de beste dingen van Canva is dat het gemakkelijk is op te pakken en meteen te gebruiken. Je hebt geen formele ontwerpopleiding nodig; het is gemaakt voor niet-ontwerpers. Dat gezegd hebbende, als je hulp nodig hebt om aan de slag te gaan, biedt Canva uitstekende tutorials in hun ontwerpschool .

Ze bieden ook cursussen specifiek over het maken van sociale media-inhoud. Beheersing van sociale media is populair, met al meer dan 140.000 studenten.

Andere bronnen

 • 11 eenvoudige ontwerptips om uw afbeeldingen op sociale media te verbeteren – Buffer
 • 9 grafische ontwerptips voor sociale media (van WERKELIJKE grafisch ontwerpers) – DesignPickle
 • 7 fouten bij het ontwerpen van sociale media die alle marketeers moeten vermijden We zouden graag uw feedback!

  Canva is vandaag beschikbaar voor alle Buffer-abonnementen en we willen graag weten wat je ervan vindt. Deel je mening met ons op social media en vergeet niet @buffer te taggen!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.