Break Free B2B Marketing Seizoen 3 Afsluiting: Nieuwe horizonten ontwikkelen met 12 industriële beïnvloeders

B2B Marketing Seizoen

Bron

Break Free B2B Marketing Seizoen 3 Rasterafbeelding

Break Free B2B Marketing Seizoen 3 Rasterafbeelding Wat kunnen we leren over het loskomen van hetzelfde oude ding van enkele van de beste materiedeskundigen in B2B-marketing? Een robuust en opwindend derde seizoen van de Break Free B2B Marketing-video- en podcastserie van TopRank Marketing is nu afgerond, en als we naar de totaliteit van de krachtige afleveringen kijken, is het duidelijk dat het opschudden van dingen kan leiden tot hernieuwde marketingsuccessen. Door een sterke groep van 12 van de slimste B2B-marketeers in de branche te interviewen, hebben we onderzocht hoe ze nieuwe horizonten ontwikkelen en de rol en functie van B2B-marketing in 2021 opnieuw uitvinden, en geleerd wat ze in 2022 en daarna zien. We hebben het geluk dat we 12 takes hebben over een aantal belangrijke onderwerpen van enkele van de beste vakexperts in B2B-marketing, met een breed scala aan inzichten over hoe marketeers traditionele saaie tot saaie marketing kunnen doorbreken. Ons derde seizoen van de Break Free B2B Marketing-serie met video-interviews heeft ons een nieuwe groep experts, influencers en toekomstdenkers opgeleverd die de nieuwe manieren waarop ze zich hebben losgemaakt willen delen, en hoe je hetzelfde voor jezelf kunt doen, uw merk en uw bedrijf. Laten we meteen beginnen en zien hoe 12 invloedrijke stemmen in B2B-marketing zijn doorgebroken, met een breed scala aan bruikbare tactieken die u kunt implementeren in uw eigen marketinginspanningen terwijl we richting 2022 gaan. Ramon Ray van Smart Hustle Media on Small Business Success & Thinking Big Ramon Ray Oprichter, Smart Hustle Media Ramon Ray [bctt tweet=””Degenen die zo niche, smal, eerlijk, geloofwaardig en authentiek kunnen zijn voor hun publiek, zullen winnen.” — Ramon Ray @ramonray #BreakFreeB2B” username=”toprank”] Energieke keynote spreker, ondernemer en bestsellerauteur Ramon Ray verkende de nieuwe marketingwereld van de haves en have-nots, en hoe we succesvolle verschuivingen kunnen maken naar zorgvuldig threaden de B2B-marketingnaald. Ramon wees er ook op dat het feit dat er geen ruimte is voor fouten in het nieuwe marketingtijdperk waarin we ons bevinden, niet betekent dat we bang moeten zijn, vooral niet als we wendbaar en creatief wendbaar kunnen zijn. “Ik denk dat het belangrijkste wat kleine bedrijven kunnen doen, is wendbaar zijn”, drong Ramon aan. Ramon onderzocht een fascinerende reeks onderwerpen over hoe kleine en grote bedrijven samen groot kunnen denken en hoe B2B-beïnvloeders een gezicht, stem, geloofwaardigheid en warmte kunnen geven aan grote merken. Bekijk, luister of lees Ramon’s volledige interview door onze volledige blogpost ” Breek gratis B2B-marketing: Ramon Ray van Smart Hustle Media on Small Business Success & Thinking Big ” te lezen. Minda Harts van The Memo over moedige gesprekken Minda Harts CEO en oprichter, The Memo Minda Harts [bctt tweet=””We moeten bereid zijn om die moedige gesprekken te voeren en moedige luisteraars te zijn. Als we eenmaal wat tijd hebben gehad om bij onszelf te zitten en onszelf te onderwijzen, dan denk ik dat we onszelf toestaan om los te breken.” — Minda Harts @MindaHarts” username=”toprank”] “Ik denk dat we, om los te komen, bij onszelf moeten beginnen”, zei Minda in haar aflevering van Break Free B2B Marketing. “We moeten bereid zijn om die moedige gesprekken te voeren en we moeten bereid zijn om moedige luisteraars te zijn, en als we eenmaal wat tijd hebben gehad om bij onszelf te zitten en onszelf te onderwijzen, dan denk ik dat we onszelf toestaan om los te breken,” Minda toegevoegd. Bekijk Minda’s volledige interview en bezoek onze volledige blogpost ” Breek gratis B2B-marketing: Minda Harts of The Memo on Having Courageous Conversations “. Keith Townsend van The CTO Advisor over het brengen van waarde door wrijving Keith Townsend medeoprichter, The CTO Advisory Keith Townsend [bctt tweet=””Ik ben ervan overtuigd dat wrijving aan het eind van de dag waarde toevoegt. Wanneer – u niet noodzakelijkerwijs injecteert – wrijving, maar wrijving niet vermijdt, levert dit meestal een behoorlijk goede waarde op. ” — Keith Townsend @CTOAdvisor” username=”toprank”] “Een van de moeilijkste dingen als leider in mijn eigen organisatie – wat me hielp om los te komen, is wanneer ik bereid ben om de moeilijke gesprekken te voeren,” vertelde Keith ons in zijn fascinerende aflevering. “De dingen die we zeggen zijn moeilijke gesprekken, omdat we bang zijn voor de uitkomst – ik ben er een groot voorstander van dat wrijving uiteindelijk waarde toevoegt. Wanneer – je injecteert niet noodzakelijk – wrijving, maar wrijving niet vermijdt, levert het meestal een behoorlijk goede waarde op. “Als ik bereid ben om een van mijn medewerkers of een van mijn medewerkers te vertellen dat: ‘Weet je wat, het stuk werk dat je me hebt gebracht gewoon niet aan onze standaard voldoet.’ Geen van hen gaat gewoon weg en brengt me geen herzien stuk werk terug. Ze komen meestal terug met werk dat indruk op me maakt. Omdat we ze met een reden in dienst nemen en ze met een reden inhuren.” “Om op te vallen, ga die moeilijke gesprekken niet uit de weg.” Bekijk het volledige interview van Keith in ” Break Free B2B Marketing: Keith Townsend van The CTO Advisor on Bringing Value Through Friction ” Dez Blanchfield van Sociaal over deelname aan het gesprek Dez Blanchfield Oprichter, Sociaall Inc. Dez Blanchfield [bctt tweet=””Als je een bank bent, wees dan een bank, concentreer je erop de beste bank te zijn die je kunt en zoek naar dingen die je gaan storen. Maar probeer geen telefoonmaatschappij te zijn.” — Dez Blanchfield @dez_blanchfield” username=”toprank”] “Mijn enige vraag is dat mensen deelnemen aan het gesprek. Dat is alles wat ik wil dat mensen doen. Ik denk dat als er één zin zou zijn dat als ik zou worden begraven en in het graf zou worden gelegd, op mijn grafsteen zou staan: ‘Doe gewoon mee met het gesprek. Als en wanneer het je uitkomt'”, deelde Dez met ons in zijn inzichtelijke aflevering. “Het advies dat ik mensen de afgelopen drie tot vijf jaar heb gegeven, is dat het een tijd was waarin je het allemaal zelf kon doen. Als je een luchtvaartmaatschappij was, of een bank, of als je in de gezondheidszorg of in de management, als je een telco bent, was er een tijd dat je alles kon doen, je eigen telefoonsystemen kon runnen, je eigen technologie kon runnen, je eigen e-mailservers kon stapelen, je eigen domeinnaamservers. Maar de complexiteit is zo geweldig nu en de snelheid waarmee we moeten bewegen, is zo snel en zo kort, en je weet dat de vraag naar kortere time-to-market is, “voegde Dez eraan toe. “Het advies dat ik mensen nu geef is: vind de beste partnerkeuze. In elk van de segmenten moet je problemen kunnen aanpakken. Dus als je een bank bent, wees dan een bank, focus je erop de beste bank te zijn , dat kan, en zoek naar dingen die u zullen storen. Maar probeer geen telefoonmaatschappij te zijn. Beheer geen eigen telefooncentrale, voer geen spraaksystemen uit. Als u een website heeft, doe dat dan niet. word geen hostingbedrijf. Verspil geen tijd aan het runnen van webservices”, legt Dez uit. Bekijk, luister of lees het volledige interview van Dez door onze volledige blogpost ” Break Free B2B Marketing: Dez Blanchfield of Sociaall on Joining the Conversation ” te lezen. Tamara McCleary van Thulium over visies op de toekomst en geen kwaad doen Tamara McCleary CEO, Thulium Tamara McClary [bctt tweet=””Wees zachtaardig en aardig voor jezelf, want alle stress en druk waar je nu onder staat – je bent niet de enige. Het is een nieuwe wereld voor ons allemaal, waar het paradigma is verschoven.” — @TamaraMcCleary” username=”toprank”] “Het is momenteel moeilijk voor B2B-leiders en ik heb een hart voor B2B-leiders. Ik heb een groot hart voor B2B-marketingleiderschap, omdat marketingbudgetten worden weggehackt – met COVID was 2020 een enorme schok, we hadden niet eens die live-evenementen meer – denk aan alle marketingdollars die rondgingen grote evenementen’, deelde Tamara met onze president en mede-oprichter Susan Misukanis in haar verstrekkende aflevering. “Het is altijd moeilijk geweest voor de B2B-onderneming — of je nu in marketing, verkoop, IT of HR zat — het maakt niet uit. Wat je hebt opgedragen is: ‘Schiet op en transformeer jezelf digitaal om de toekomst aan te kunnen’, maar je hebt beperkte middelen om dat te doen, en oh, trouwens, blijf alles doen wat je al deed, binnen het budget.’ “Wees zachtaardig en aardig voor jezelf, want alle stress en druk die je nu hebt — je bent niet de enige. Het is een nieuwe wereld voor ons allemaal, waar het paradigma is verschoven, en hoewel je rekening moet houden met deze specifieke wijk waarin je je bevindt, moet je niet bijziend worden en je gedachten alleen op dit kwartaal concentreren. Je bent het jezelf absoluut verschuldigd – je bent het waard – om te kunnen denken: ‘Wat moet ik doen om te leren hoe ik voorop kan blijven lopen in deze technologisch geavanceerde wereld?’ Waar in de zeer nabije toekomst merken niet de relatie met de klant zullen bezitten, zullen platforms dat wel worden.” “Hoe creëren we een ecosysteem van partners met platforms die er zijn – of dat nu de Googles, de Amazons of de Microsofts van de wereld zijn – hoe creëren we partnerschappen zodat onze producten en diensten worden aangeboden via die intermediaire digitale assistenten die zullen worden de primaire persoon die functioneert en alle informatie geeft?Je digitale assistent – je kleine Echo of elk ander apparaat dat je zou willen gebruiken, zal zeer binnenkort geavanceerder worden, en dat zal zijn wat je klant – je mens – is gaan voor informatie en om al zijn alledaagse taken uit te voeren.” “Als je geen relaties hebt met de platforms die deze digitale assistent-apparaten huisvesten, ben je weg.” Bekijk de volledige aflevering van Tamara, ” Breek gratis B2B-marketing: Tamara McCleary van Thulium over visies op de toekomst en geen kwaad doen.” Nicole Brady van SAHM Recensies over het belang van empathie bij het bereiken van uw niche Nicole Brady- uitgever, SAHM-recensies Nicole Brady [bctt tweet=””Ontdek wat jou anders maakt en waarom mensen met je willen praten, en maak daar gebruik van. Deel die details en creëer inhoud rond die details.” — Nicole Brady @SahmReviews” username=”toprank”] “Denk buiten de gebaande paden – als je ziet dat je concurrenten iets doen, doe het dan niet – doe iets anders”, suggereerde Nicole als uitgangspunt in haar energieke en inzichtelijke aflevering. “Je moet echt naam maken – wat het ook is – of het nu gaat om het delen van je gebreken, het maken van interviews, het vragen om echte feedback van de mensen die je consumenten zijn, of het nu op B2B- of B2C-basis is – de mensen die uw product of dienst gebruiken en met hen praten om erachter te komen waarom ze met u te maken hebben en waarom ze uw product kopen of uw dienst gebruiken in plaats van die van iemand anders.” “Ontdek wat jou anders maakt en wat mensen wil om met u te praten en er vervolgens gebruik van te maken. Deel die details en creëer inhoud rond die details. Naarmate meer en meer mensen op sociale media zitten, kunnen ze die kant-en-klare milieu-dingen vinden die ervoor zorgen dat u tikt — dat je misschien niet wist – ze laten zien, dat is de manier om het te doen. Bekijk, luister of lees Nicole’s volledige interview door onze volledige blogpost te lezen ” Breek gratis B2B-marketing: Nicole Brady van SAHM Reviews over het belang van empathie bij het bereiken van uw niche .” Eric Vanderburg van TCDI over het veranderende landschap van cyberbeveiliging Eric Vanderburg Vice President van Cybersecurity, TCDI Eric Vanderburg [bctt tweet=””Stop met kijken naar beveiliging als iets dat je tegenhoudt, of als deze grote kostenfactor, en begin ernaar te kijken als iets dat je zal bevrijden.” — Eric Vanberburg @vtamethodman” username=”toprank”] “Stop met kijken naar beveiliging als iets dat je tegenhoudt, of als deze grote kostenfactor, en begin ernaar te kijken als iets dat je zal bevrijden. Als je het hebt over losbreken, worden veel bedrijven nu tegengehouden uit angst’, drong Eric in zijn aflevering aan bij onze lezers. “Ze mogen die markt niet betreden of zaken doen in deze ruimte, of ze verzamelen deze privé-informatie misschien niet, omdat ze bang zijn dat het kan worden blootgesteld – dat ze zichzelf kunnen onderwerpen aan extra aansprakelijkheid, en al deze andere angsten – eerder dan hiernaar te kijken en te zeggen: ‘Oké, ik wil dit bedrijf doen.’” “Natuurlijk heeft het een prijs, toch — ik moet op zoveel verschillende manieren investeren, en veiligheid is een andere manier om te investeren. Investeer daarin en het stelt me nu in staat om met vertrouwen vooruit te gaan, in plaats van mijn verdediging te versterken en alleen te doen waar ik me prettig bij voel.” Bekijk alle afleveringen van Eric in ” Breek Free B2B Marketing: Eric Vanderburg van TCDI over het veranderende cyberbeveiligingslandschap “. Sarah Barnes-Humphrey van Shipz en de kunst van consistente verandering Sarah Barnes-Humphrey CEO, SHIPZ Sarah Barnes-Humphrey [bctt tweet=””Ik wil ervoor zorgen dat supply chain-leiders en marketingleiders tijd voor zichzelf nemen en ervoor zorgen dat ze niet alleen hun teams checken, maar ook elkaar en zichzelf.” @bevictoryus” username=”toprank”] “Leun in je teams en laat ze echt schitteren vanuit een social media perspectief. Ik zeg dat vanuit een LinkedIn-perspectief, omdat ik denk dat we meer stemmen nodig hebben op een platform als LinkedIn – interactie, gedachten delen en teams echt ondersteunen, en die gedachten kunnen delen, “vertelde Sarah in haar Break Free B2B Marketing-aflevering. “Ik denk ook dat teams op dit moment veel dingen afhandelen – er komen veel dingen op hen af – ze verwerken veel emoties als het om hun teams gaat. Ik wil ervoor zorgen dat supply chain-leiders en marketingleiders tijd voor zichzelf nemen en ervoor zorgen dat ze niet alleen hun teams checken, maar ook elkaar en zichzelf.” Bekijk, luister of lees Sarah’s volledige interview door onze volledige blogpost ” Break Free B2B Marketing: Sarah Barnes-Humphrey of Shipz and The Art of Consistent Change ” te lezen. Liam McIvor Martin van Time Doctor over de revolutionaire kracht van werken op afstand Liam McIvor Martin Mede-oprichter, Time Doctor Liam McIvor Martin [bctt tweet=””Mijn schatting is dat nadat COVID voorbij is, we waarschijnlijk zullen stijgen naar ongeveer 50% van de Amerikaanse beroepsbevolking die op afstand werkt.” — Liam McIvor Martin @vtamethodman” username=”toprank”] Als het gaat om werken op afstand en hybride werk, heeft Liam zowel jarenlange ervaring uit de eerste hand als veel nuttig en tijdig advies. “Doe het. Probeer het. Pre-COVID zou ik tegen iedereen hebben gezegd: ‘Hé, weet je wat – waarom maak je niet een paar mensen op afstand?’ Of waarom maak je geen afdelingsafstandsbediening? Dat kun je nu niet doen – je moet er volledig in springen. Als je nog niet op afstand bent, ga je dat waarschijnlijk niet doen, vanwege de lange tijd dat we al in COVID zijn – maar fundamenteel, meet je statistieken, creëer zeer duidelijke documentatie van al je processen en communiceer effectief met je team,” vertelde Liam in zijn aflevering. “Als je die drie dingen kunt doen, en mensen continu statistieken aan je kunnen rapporteren, ongeacht of je een tool als Time Doctor gebruikt of zelfs als je een Excel-spreadsheet gebruikt – door die statistieken te definiëren en te zeggen: ‘Ik heb X aantal leads vandaag, en dit ligt op schema voor mijn Q3-doel.’ Dat wordt geweldig – je gaat het beter doen dan 90 procent van de mensen.” “Zelfs als je ervoor kiest om terug te gaan naar een kantoor, zullen de dingen die je hebt gedaan je bedrijf fundamenteel sneller laten draaien.” Bekijk het volledige interview van Liam, ” Breek gratis B2B-marketing: Liam McIvor Martin van Time Doctor over de revolutionaire kracht van werken op afstand .” Oliver Christie over het leven beter maken met AI Oliver Christie Chief Artificial Intelligence Officer, PertexaHealthTech Oliver Christie [bctt tweet=””Ik denk dat de volgende grote sprong zal zijn dat onze producten en diensten veel meer zullen reageren op wie we zijn.” — Oliver Christie @OliverChristie” username=”toprank”] “Ik denk dat het gaat om het stellen van een grote vraag, en sommige ervan zijn behoorlijk uitdagend – waar zou je bedrijf of branche naartoe kunnen als je een schone lei hebt? We hebben die grote vraag nodig. We hebben leiderschap nodig om de kunstmatige intelligentie (AI), de tools en de gegevens te krijgen – dat is allemaal secundair – maar wat is die grote vraag? Ik denk dat dat het beste is dat een leider kan vragen,” legde Oliver uit en ging verder in zijn diepgaande Break Free B2B Marketing-interview. Luister naar Oliver’s complete aflevering, ” Breek Free B2B Marketing: Oliver Christie over Making Life Better With AI .” Tim Crawford van AVOA over The New Normal Tim Crawford CIO Strategisch adviseur, AVOA Tim Crawford [bctt tweet=””Het belangrijkste is om uw klant en hun klant te begrijpen. Als u eenmaal die tweede graad van scheiding begrijpt – niet alleen de eerste graad – plaatst u zich echt in een gedifferentieerde positie.” — Tim Crawford @tcrawford” username=”toprank”] “Het belangrijkste is dat u uw klant en hun klant begrijpt. Als je eenmaal die tweede graad van scheiding begrijpt – niet alleen de eerste graad – dan kom je echt in een gedifferentieerde positie’, legde Tim uit in zijn krachtige aflevering. “Begrijp wat er in uw stuurhut zit en wat niet, maar vergeet nooit, maar dan ook nooit, er altijd naar te kijken vanuit de lens van de klant. Bekijk het niet alleen vanuit je lens van ‘Hé, dit is wat we doen. Dit is wat we verkopen. Ons product kan X voor je doen.’ Dat is een slechte plek om te beginnen.” “Een betere plek om te beginnen, en een plek waar ik als klant naar op zoek ben, is: ‘Voor wie ben je in de relatie?’ Als je me begint te begrijpen en hebt laten zien dat je een beetje huiswerk hebt gedaan, zal dat mijn muur een beetje naar beneden halen en vertrouwen opbouwen.’ “Het opbouwen van dat vertrouwen in die relaties is de sleutel tot succes in de toekomst. Authenticiteit, ervaring – voeg het toe aan de lijst. ” Bekijk, luister of lees het volledige interview van Tim door onze volledige blogpost ” Break Free B2B Marketing: Tim Crawford van AVOA on The New Normal ” te lezen. Kevin L. Jackson van GC GlobalNet over de toekomst van cloudcomputing Kevin Jackson CEO, GC GlobalNet Kevin L Jackson [bctt tweet=””Je bent actief in een wereldwijde en onderling verbonden branche. Realiseer je dat je het meest bijdraagt aan je branche wanneer je dat wereldwijde netwerk opbouwt en eraan bijdraagt.” — Kevin Jackson @Kevin_Jackson” username=”toprank”] “U opereert in een wereldwijde en onderling verbonden industrie. Realiseer je dat je het meest bijdraagt aan je branche wanneer je dat wereldwijde netwerk opbouwt en eraan bijdraagt,’ merkte Kevin op in zijn inzichtelijke en onderhoudende aflevering. “Je komt echt los door samenwerking en open dialoog met je collega’s en partners.” Lees meer van Kevin en bekijk zijn volledige interview in ” Breek Free B2B Marketing: Kevin Jackson of GC GlobalNet on Cloud Computing ““. Opstijgen van traditionele B2B-marketing via GIPHY Succesvolle B2B-marketing in 2021 volgt zelden de manier waarop het altijd is gedaan, zoals alle 12 afleveringen van ons seizoen drie benadrukken. B2B-marketeers die zich losmaken, gaan een stap verder om nieuwe grenzen te ontdekken en onvergetelijke en inspirerende ervaringen te creëren. We hopen dat je de tactieken en inzichten van Kevin, Tim, Oliver, Liam, Sarah, Eric, Nicole, Tamara, Dez, Keith, Minda en Ramon nuttig zult vinden bij het plannen van je eigen aankomende B2B-marketinginspanningen. Bekijk voor nog meer inzicht van toonaangevende B2B-marketeers ook onze Inside B2B Influence-serie van video-interviews en podcasts , waaronder de nieuwste met Justin Levy van Demandbase (klant), in ” Inside B2B Influence: Justin Levy van Demandbase on Optimizing B2B-marketing met invloed .” Het maken van bekroonde B2B-marketing met een bekwame mix van invloed kost veel tijd en moeite, en daarom kiezen veel bedrijven ervoor om samen te werken met een topbureau voor digitale marketing zoals TopRank Marketing. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoe we u kunnen helpen, zoals we hebben gedaan voor bedrijven variërend van LinkedIn, Dell en 3M tot Adobe, Oracle, monday.com en anderen.

De post Break Free B2B Marketing Seizoen 3 Wrap Up: New Horizons ontwikkelen met 12 Industry Influencers verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.