B2B-marketingnieuws: nieuw onderzoek naar B2B-intentiegegevens, meer marketeers die digitale strategie veranderen en nieuwe videovergaderingen en profielbeoordelingen van LinkedIn

Leestijd: 4 minuten

Bron

20 augustus 2021 Intensiveren Grafiek

20 augustus 2021 Intensiveren Grafiek Bijna de helft van de B2B-organisaties zegt dat het moeilijker wordt om deals te sluiten Het afronden van B2B-deals is moeilijker geworden sinds het begin van de pandemie, waarbij ongeveer 46 procent van de B2B-organisaties aanhaalt dat koopbeslissingen worden opgeschort als de belangrijkste oorzaak, terwijl 43 procent zei dat hun organisatie beschouwde herprioritering van kopers als de belangrijkste reden, gevolgd door bezuinigen, volgens recent gepubliceerde onderzoeksgegevens. MarketingCharts Marketing's tech-tonic shift: 90% heeft hun digitale strategieën veranderd [Salesforce-onderzoek] 66 procent van de marketingleiders verwacht een omzetgroei in de komende 12 tot 18 maanden, waarbij het grootste deel van het B2B-marketingbudget wordt besteed aan advertenties, tools en technologie , accountgebaseerde marketing (ABM), inhoud en personeel, volgens onlangs vrijgegeven onderzoeksgegevens die van belang zijn voor digitale marketeers. MediaPost LinkedIn voegt beoordelingen en recensies toe aan gebruikersprofielen LinkedIn, eigendom van Microsoft, is begonnen met het aanbieden van zowel beoordelingen als beoordelingen aan gebruikersprofielen, met een nieuw serviceprofielelement dat nu een reeks eerdere klantrecensies en beoordelingsfuncties kan bevatten, en gebruikers die in eerste instantie 20 beoordelingen ontvangen uitnodigingscredits, kondigde LinkedIn (klant) onlangs aan. Marketeers van zoekmachinejournalen schieten tekort in waargenomen waarde, blijkt uit onderzoek Marketeers zien hun afdeling als zesde komen als het gaat om het ervaren van een gebrek aan respect binnen hun organisatie, achter verkoop, productie, operaties, human resources en boekhouding, volgens onlangs -onderzoeksgegevens vrijgegeven. MediaPost TikTok kondigt nieuwe partnerschappen aan met Vimeo en Canva om contentcreatie te stroomlijnen Kort sociaal videoplatform TikTok heeft een nieuwe integratie uitgebracht voor zijn TikTok Ad Manager die de opties voor het bouwen van advertenties uitbreidt om gemakkelijker content van creatieplatforms Canva en Vimeo op te nemen, het bedrijf heeft onlangs aangekondigd. Sociale media vandaag Google verwijdert het type rijke resultaten uit de prestatierapporten Google heeft de meer generieke vorm van de zoekweergavegegevens voor rijke resultaten verwijderd uit de Search Console-programmeer-API – waarmee een stap wordt voltooid die voor het eerst in mei werd genoemd, aangezien de zoekgigant is overgestapt op het aanbieden van meer verfijnde en minder algemene breakout-gegevens, heeft Google onlangs aangekondigd. SEO-rondetafelgesprek 2021 20 augustus Statistieken Afbeelding Twitter test een nieuwe optie waarmee je specifieke volgers uit je publiek kunt verwijderen Twitter is begonnen met het testen van een methode waarmee gebruikers ongewenste volgers minder opvallend van het publiek van een account kunnen verwijderen – een alternatief voor een brute force blocking-aanpak die digitale marketeers een subtielere oplossing, kondigde het bedrijf onlangs aan. Sociale media LinkedIn lanceert vandaag native videovergaderingen LinkedIn heeft nieuwe opties uitgebracht voor gebruikers om één-op-één videovergaderingen rechtstreeks binnen zijn platform te houden, gebruikmakend van de Azure Communication Services-technologie van moederbedrijf Microsoft om een hele reeks krachtige videoconferentiefuncties te bieden, met extra functionaliteit zoals schermdeling en virtuele achtergronden gepland voor toekomstige updates, kondigde het bedrijf onlangs aan. Search Engine Journal SMT Expert Series: Keren Baruch bespreekt contenttrends van LinkedIn en tools voor makers [Interview] Social Media Today interviewde onlangs Keren Baruch van LinkedIn, die een scala aan inzichten bood in de Creator Mode en andere recente LinkedIn-tools voor het maken van content (client) die interessant zijn voor digitale marketeers. Sociale media vandaag De grootste voordelen van intentiegegevens voor B2B-marketeers [Enquête] 64 procent van de B2B-marketeers zegt dat digitale reclame de best presterende use case is voor intentiegegevens, gevolgd door 44 procent die zei dat uitbreiding van het klantaccount het meest impactvolle gebruik was, en hetzelfde percentage dat opmerkte dat accountidentificatie het beste gebruiksscenario was – een van de vele statistieken die van belang zijn voor online marketeers in onlangs vrijgegeven onderzoeksresultaten met intentiegegevens. MarketingProfs AAN DE LICHTERE KANT: 2021 20 augustus Marketoonist Comic Een luchtige kijk op de "merkmoeheid en merkconsistentie" door Marketoonist Tom Fishburne – Marketoonist De Netflix-ervaring is de nieuwe B2B-standaard – Forbes TOPRANK MARKETING & KLANTEN IN HET NIEUWS:

  • Lane R. Ellis / TopRank Marketing — 5 beste klantenserviceartikelen van de week 8-16-2021 — Shep Hyken
  • Lane R. Ellis – 10 manieren om uw marketing en merkopbouw op te voeren door de beste beschikbare tools te gebruiken – Trends in kleine bedrijven
  • Lee Odden — Q4 PPC-planning: MKB B2B-tactieken — Clix

Heeft u uw eigen B2B-marketingnieuwsbericht gevonden van de afgelopen week branchenieuws? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bedankt dat je bij ons bent gekomen voor het TopRank Marketing B2B-marketingnieuws van deze week, en we hopen dat je volgende week vrijdag weer terugkomt voor meer van het meest relevante B2B- en digitale marketingnieuws van de week. In de tussentijd kun je ons volgen op @toprank op Twitter voor nog actueler dagelijks nieuws.

Het bericht B2B-marketingnieuws: nieuw onderzoek naar B2B-intentiegegevens, meer marketeers die digitale strategie veranderen en de nieuwe videovergaderingen en profielbeoordelingen van LinkedIn verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.