Begrijpen wat webhosting is en hoe u de beste provider kiest

Bron

Begrijpen wat webhosting is en hoe u de beste provider_coverfoto kiest

Tegenwoordig is een website een prominent hulpmiddel geworden om verbinding te maken met de wereld. Of u nu een website wilt bouwen om uw gedachten te delen, mensen bewust te maken van uw bedrijf, diensten/producten te verkopen of om andere redenen – er zijn geen grenzen aan wat u kunt doen.

Met een website zijn er enorm veel mogelijkheden voor u beschikbaar. Maar uw website zal alleen werken zoals u wilt als u deze host bij een betrouwbare webhostingprovider .

Helaas is het kiezen van een betrouwbare webhost niet zo eenvoudig als het lijkt. Er zijn tal van redenen voor hetzelfde als een groot aantal keuzes.

Op de markt kun je gemakkelijk duizenden hostingproviders vinden die beweren de beste hostingdiensten aan te bieden.

Te veel keuzes kunnen het moeilijk maken om de juiste te kiezen. Het bericht van vandaag helpt u te begrijpen wat webhosting is en helpt u bij het kiezen van de BESTE hostingprovider voor uw website.

Wat is webhosting?

Webhosting is een service waarmee mensen en bedrijven hun website toegankelijk kunnen maken op het world wide web. Terwijl een webhosting-PROVIDER een bedrijf of entiteit is die verantwoordelijk is voor het aanbieden van de technologieën en diensten die nodig zijn om uw webpagina of website op internet te bekijken.

Elke website wordt gehost of opgeslagen op een unieke computer die bekend staat als "Server". Om uw site te bekijken, moet uw publiek het webadres van uw site in hun browser typen. Vervolgens maken hun computers verbinding met uw server en is uw website voor hen toegankelijk via browsers.

Bij de meeste hostingproviders moet u een domein bezitten om bij hen te kunnen hosten. Als u geen domein heeft, kunnen zij u helpen er een te kopen. Soms hebben providers speciale deals waarbij u kortingen kunt krijgen op hostingdiensten EN domeinnamen.

Hoe u de beste hostingprovider kiest?

Een vraag die bijna alle potentiële webmasters zichzelf stellen is: welke hosting moet ik gebruiken? Het kiezen van de JUISTE hostingprovider geeft je gemoedsrust en uitstekende service. Het kiezen van een slechte hostingprovider levert u echter alleen maar hoofdpijn en problemen op. Daarom is het van cruciaal belang dat u uitgebreid onderzoek doet, al uw vereisten in overweging neemt en daadwerkelijk weet wat een geweldige hostingprovider u kan bieden.

Hieronder hebben we de enige tips verzameld die je nodig hebt om de beste hostingprovider voor je website te kiezen.

Bekijk uw hostingvereisten

SEO Hacker-startpagina

Voordat je een hostingprovider vindt, is het belangrijk dat je goed nadenkt over de vereisten die je nodig hebt. Als u de vereisten kent die u nodig hebt, kunt u uw keuzes voor een select groepje uitdunnen. Als u niet weet waar u moet beginnen, kunnen de volgende vragen u helpen bij het bepalen van uw vereisten.

  • Wat voor soort site maak je?
  • Heeft u ondersteuning nodig voor een bepaald script? Bijvoorbeeld PHP.
  • Verwacht volume webverkeer?

Voor de SEO Hacker-website hebben we meer geavanceerde vereisten, aangezien we blogberichten hebben die al meer dan tien jaar live zijn en er enorme bronnen zijn die moeten worden geladen om onze website soepel te laten werken. Daarom hebben we al onze eigen dedicated server voor deze website.

Voor beginners is de meest aanbevolen route echter om te beginnen met een goed gedeeld hostingplan in plaats van een dedicated serverplan. Dit komt omdat een gedeeld hostingplan betaalbaarder en gebruiksvriendelijker is en geschikt is voor nieuwe webmasters. Als u dit weet, kunt u uw keuzes nog meer verminderen.

Zodra u uw vereisten gereed heeft, is het tijd voor u om meer technische hostingfactoren te overwegen.

Betrouwbaarheid van servers (uptimescores )

Als u eenmaal weet wat uw vereisten zijn, zou uw volgende stap het onderzoeken van de betrouwbaarheid van servers moeten zijn.

Het is cruciaal dat je een hostingprovider kiest die 24/7 actief is. Een bezoeker kan immers vanuit tijdzones over de hele wereld naar uw site komen. Onthoud dat niets belangrijker is dan het kiezen van een hosting die zowel qua netwerkverbindingen als servers stabiel is.

Het hebben van een uptime score van 99,9% wordt tegenwoordig als normaal beschouwd. Alles daaronder is onaanvaardbaar, zelfs als u uw site op een gedeeld hostingaccount hebt ingesteld. Premium-accounts claimen 99,99% uptime te bieden.

Er zijn verschillende manieren om de uptime van een hostingprovider te controleren. De eenvoudigste is echter het gebruik van uptime-bewakingstools zoals Uptime Robot , Pingdom , enz.

Ken uw upgrade-opties

Zoals ik hierboven heb vermeld, is shared hosting een goede plek om te beginnen, omdat het goedkoop is en bijna aan alle vereisten van beginners voldoet. U moet echter rekening houden met de groei van uw website. Na verloop van tijd zal het meer serverbronnen nodig hebben, zoals schijfruimte, bandbreedte, e-mailopslag, enz.

Bij gebrek aan voldoende serverbronnen, kan uw website te maken krijgen met problemen zoals langzaam laden, frequente uitvaltijden, enz.

Om die reden moet u op zoek gaan naar een webhostingprovider die upgrade-opties biedt. Hoewel je misschien begint met een basis shared hostingplan, kan een hostingprovider die ook VPS en dedicated hostingdiensten aanbiedt je helpen om de overstap naar een nieuwe server gemakkelijk te maken, aangezien je site een robuustere hostingomgeving nodig heeft.

Beveiligingsfuncties voor hosting

Aangezien u uw website aan uw hostingprovider toevertrouwt, moet u ervoor zorgen dat deze voldoende beveiligingsmaatregelen heeft genomen om uw website te beschermen, zelfs wanneer zich onvoorziene problemen voordoen. Beveiligingsfuncties en maatregelen zijn iets waar u rekening mee moet houden, omdat het erg belangrijk is voor het bestaan van uw website op het world wide web

Aarzel niet om uw provider te vragen of ze hun servers controleren op onverwachte activiteiten en of ze maatregelen hebben genomen waardoor uw site nog steeds live kan zijn als er zich onvoorziene problemen voordoen.

Laadsnelheid:

SEO Hacker Desktop laadsnelheid

Als u op zoek bent naar weergave op de eerste pagina met zoekresultaten, moet uw website snel laden, vooral als u voor Google wilt ranken, aangezien hoge laadsnelheid een onderdeel is van de rangschikkingsfactor van hun pagina-ervaring. Verduidelijk dus altijd met de hostingprovider hoe hun diensten ervoor zorgen dat uw site sneller laadt. Dit zal u op de lange termijn helpen, aangezien hoge laadsnelheden de factor kunnen zijn die bepaalt of gebruikers op uw site blijven of vertrekken.

Belangrijkste afhaalmaaltijden

Als u uw website echt wilt laten slagen, moet u investeren in een betrouwbare webhostingprovider. Gebruik dus de bovenstaande kennis om de BEST mogelijke hostingprovider voor u te kiezen.

En jij dan? Hoe heb je je hostingprovider gekozen? Laat het me weten in de reacties hieronder!

Het bericht Begrijpen wat webhosting is en hoe u de beste provider kiest verscheen eerst op SEO Services Agency in Manilla, Filippijnen .

Dit bericht is gepost in seo. Bookmark de link.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.