Deel je ervaring en word uitgelicht op de GoDaddy Pro-blog

Leestijd: 4 minuten

Bron

Een groot deel van GoDaddy Pro is het delen van kennis met collega's. We willen je graag uitnodigen om op onze blog te verschijnen door te schrijven over wat je als professional hebt geleerd. Dat kan betekenen dat je moet benadrukken wie je bent en wat je doet. Of misschien heb je technische kennis om te delen met collega's om hen te helpen een level omhoog te gaan.

Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen (en de daarmee gepaard gaande bekendheid wilt krijgen), kunt u als volgt aan de slag gaan:

  • Vertel ons over jezelf door deze korte enquête in te vullen
  • Meld je aan voor GoDaddy Pro (het is gratis) en bekijk The Hub
  • Word lid van de GoDaddy Pro-community en voer een discussie

Wanneer je onze blog bezoekt, zie je vaak berichten die zijn geschreven door GoDaddy Pro-leden. We publiceren ook regelmatig verhalen van leden , die een kijkje in hun bedrijf en persoonlijkheden bieden.

Krijg uitgelicht op blog GoDaddy Pro-leden worden regelmatig vermeld op onze blog en delen hun ervaring en kennis.

Hier zijn enkele van de dingen die we behandelen …

Hoe ze begonnen zijn

Soms is er een aha! moment waarop iemand besluit dat het tijd is om het heft in eigen handen te nemen. We vroegen onze leden of ze dit hebben ervaren en hoe dit heeft bijgedragen aan wat ze vandaag de dag doen.

Tot dat moment had ik alleen aan persoonlijke projecten gewerkt, maar had ik genoeg kennis opgedaan in het bouwen en optimaliseren van websites dat ik besloot mijn diensten aan te bieden. Dus ja… ik had geen mooie diploma's of technische banen bij grote bedrijven. Gewoon een passie voor webontwikkeling die me naar plaatsen bracht waar ik nooit van had gedroomd.

—Daymon Hoag, Buckeye Web Development, LLC

Dus ik heb alles geleerd wat ik kon. Meestal door mezelf les te geven – en zo heb ik webdesign, grafisch ontwerp en ten minste 80% van mijn vaardigheden geleerd.

—Miranda Gilbert, Girl Geek Communications Hoe ze de dingen tegenwoordig runnen

Onze leden zijn uniek als werkende professionals, met verschillende voorkeuren als het gaat om de soorten klanten en projecten die ze tegenkomen. Ze bespraken ook die, de banen die ze meestal afwijzen en hoe ze het algehele succes meten.

Het is belangrijk voor mij dat ik mijn bedrijf groter maak, mezelf meer beschikbaar maak en meer mensen bereik, maar het zal nooit in een alarmerend tempo gebeuren waardoor ik, mijn expertise of mijn tijd in de aandacht voor detail van elk cliënt uit de vergelijking worden verwijderd.

—Thea Howell, de conciërge van de kunstenaar

Ik begeleid ze door best practices. Ik heb bijvoorbeeld een klant geholpen erachter te komen hoe ze inhoud voor hun bestuurderspagina konden schrijven. Door een heen-en-weergesprek te lopen, wordt het voor de cliënt meer herkenbaar en gemakkelijker te volgen.
—Phillip Levine, webadviseurs in Zuid-Florida Waarom GoDaddy Pro goed bij je past

Wanneer u een bedrijf helemaal opnieuw opbouwt, is het logisch om kieskeurig te zijn over de platforms en systemen die u installeert. Met trots delen we waarom onze leden GoDaddy Pro en The Hub kiezen om hun bedrijf te beheren.

Het beheren van zoveel verschillende taken, klanten, websites, het behalen van de beloofde doorlooptijd was onmogelijk en zeker niet winstgevend. GoDaddy Pro heeft mijn bedrijf op zoveel niveaus verhoogd dat ik het zeker zou aanraden aan iedereen die als freelance ontwerper begint of een eigen bureau begint. Het veranderde het spel voor mijn bedrijf.

— Shereitta Myrick, Assured Purpose Digital Creative Agency, LLC

De tools en middelen van Godaddy Pro stellen ons in staat om meer waarde te bieden aan klanten en expertise te bieden aan klanten die geen eigen marketingteam hebben.
— Ryon Gross, Lokale Sprong Marketing

Wat voor advies zouden ze geven?

Het is altijd leuk om te leren van iemand die er is geweest, hun successen te dupliceren en eventuele valkuilen te vermijden die ze tegenkwamen. Onze leden gaven allerlei goed advies, soms op plaatsen die je nooit zou verwachten.

Elk uur van je leven is waardevol, maak er optimaal gebruik van. En zelfs als je het gevoel hebt dat je oud bent, onthoud altijd dat er geen beter moment is om te beginnen dan nu. Of het nu de goede of de slechte tijden zijn, dit is de enige tijd die we hebben.

— Emaad Paracha, Abstracte Hub

Wees niet zoals ik, wees zoals jij en doe wat je ziel vraagt. Als je er geld mee kunt verdienen, des te beter. Zo niet, dan zijn hobby's ook geweldig. Verlies niet uit het oog wat jou een goed gevoel geeft.

—Terra Walker, TerraWalker.co

Uitgelicht worden op onze blog is niet het enige voordeel

Als GoDaddy Pro-lid kun je op onze blog worden vermeld, maar dat is maar een heel klein deel van de algemene voordelen. Leden krijgen ook korting op alle GoDaddy-producten en -services, mogelijkheden om inkomsten te delen en de steun van een gelijkgestemde community.

GoDaddy Pro-lidmaatschap omvat toegang tot The Hub , een platform voor het beheren van meerdere websites en andere aspecten van een digitaal bedrijf. Onze leden die het gebruiken, rapporteren een besparing van gemiddeld drie maanden voor elke klantwebsite die ze beheren.

Begin je dag terug te nemen

We hebben de Hub door GoDaddy Pro gebouwd om je tijd te besparen. Veel tijd. Onze leden melden dat ze gemiddeld drie uur per maand besparen voor elke klantwebsite die ze onderhouden. Ben je klaar om dat soort tijd terug te nemen?

Gratis inschrijven

Het bericht Deel je ervaring en word uitgelicht op de GoDaddy Pro-blog verscheen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.