Websites + Marketing: Plan uw marketingcampagne van tevoren met GoDaddy's nieuwe Marketing Planner

Bron

schrijven in een kalender

Social media is een van de belangrijkste tools in de toolbox van een kleine ondernemer. In deze tijd is het belangrijk om voortdurend in contact te blijven met uw klantenbestand met tijdige en relevante berichten, zodat u uw bedrijf continu kunt laten groeien.

Het kan echter moeilijk en tijdrovend zijn om elke aanstaande vakantie of gelegenheid bij te houden terwijl u uw bedrijf runt. Regelmatig posten op sociale media kan overweldigend en tijdrovend zijn voor eigenaren van kleine bedrijven, vooral wanneer uw passie bij uw kleine bedrijf ligt en geen deskundige digitale marketeer wordt.

Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat Websites + Marketing nu ondernemers waarschuwt voor aankomende feestdagen en gelegenheden met de Marketing Planner. Het biedt relevante inhoudsuggesties, samen met aantrekkelijke sjablonen die bij die evenementen passen. Het biedt u ook een kalenderweergave, zodat u posts op sociale media tot vier weken vooruit kunt maken en plannen. GoDaddy-klanten kunnen nu meer verkeer naar hun sites leiden met deze nieuwe mogelijkheid om berichten te plannen, plannen en volgen – allemaal vanaf het sociale dashboard.

Koppel uw social media-accounts aan het Websites + Marketing Dashboard

Voordat we aan de slag gaan, heb je een Websites + Marketing- account nodig. Log vervolgens in op uw GoDaddy-account en selecteer uw Websites + Marketing-site. Synchroniseer al uw sociale media-accounts waarnaar u wilt posten vanaf het dashboard. Zodra uw accounts zijn gesynchroniseerd, selecteert u Marketing > Marketingplanner.

Websites + Marketingplanner-weergave

Ontvang meldingen over aankomende feestdagen, gelegenheden en trending topics

Nadat u uw account heeft gekoppeld, kunt u door de feed bladeren voor aankomende feestdagen en gelegenheden. De feed toont u aankomende evenementen voor een tijdlijn van vier weken.

Vaderdag sjablonen marketingplanner

Heeft u een spannende gelegenheid die u zal helpen uw bedrijf te promoten? Je bent gedekt met de Marketing Planner! Onze nieuwe plannerfunctie biedt u ook relevante inhoud en sjablonen, gebaseerd op de nieuwste ontwerptrends en berichten die andere bedrijven plaatsen, ter inspiratie, zodat u het juiste bericht voor uw bedrijf kunt maken. U kunt de sjabloon aanpassen aan uw zakelijke behoeften.

Plan je post maximaal vier weken van tevoren

Bekijk geplande berichten in marketingplanner

We weten dat het lastig kan zijn om elke dag in te loggen om te posten of bij te houden wat je gepland hebt om te posten. Met onze nieuwe functionaliteit kunt u niet alleen uw berichten plannen op uw sociale media-accounts, maar ook bijhouden welke berichten zijn gepland en wanneer. Op die manier kunt u er gemakkelijk voor zorgen dat u in één oogopslag tijdige en relevante inhoud levert.

Gerelateerd: Vooruit plannen — Hoe u inhoudskalenders maakt en waarom u deze nodig heeft Volg uw resultaten

Deze functionaliteit wordt ook gesynchroniseerd met het dashboard voor sociale berichten in Websites + Marketing, waardoor u eenvoudig de betrokkenheidsstatistieken voor elk van uw berichten kunt bijhouden

Het bericht Websites + Marketing: Plan uw marketingcampagne van tevoren met GoDaddy's nieuwe Marketing Planner verscheen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.