E-mailsjablonen: inchecken

Bron

Heb je ooit gehad dat een klant met wie je werkte plotseling stopte met communiceren, waardoor hun project in het ongewisse bleef? Of moest u ze regelmatig controleren om ervoor te zorgen dat u ze op het goede spoor hield om ervoor te zorgen dat hun project werd voltooid?

Hoewel je klanten niet constant lastig wilt vallen en het gevoel hebt dat je ze irriteert, is het goed om af en toe in te checken.

Gebruik deze gratis e-mailsjablonen om in te checken bij klanten

Door in te checken bij klanten, laat het zien dat je ze niet bent vergeten, en het kan ook dienen als een herinnering om ze op het goede spoor te houden. Met deze e-mailsjablonen kunt u bij klanten inchecken om de relatie te blijven opbouwen en onderhouden.

E-mailsjabloon voor algemeen inchecken

Hoi,

Ik hoop dat het goed met je gaat. Ik wilde even inchecken om te zien hoe uw nieuwe website het doet. Ik ben altijd blij om eventuele vragen of zorgen die u heeft te beantwoorden.

Als u inhoud wilt bijwerken, wijzigingen wilt aanbrengen of zelfs een onderhoudsplan wilt aanschaffen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Het beste,

E-mailsjabloon wanneer een project is vastgelopen

Hoi,

Ik hoop dat het goed met je gaat. Het is alweer een tijdje geleden dat we voor het laatst contact hebben gehad over uw project. Ik wilde gewoon inchecken en kijken of ik iets kon doen om de zaken weer op de rails te krijgen.

Ik weet dat het druk kan worden en het toewijzen van tijd stressvol kan zijn.

Echter, ik ben hier om te helpen op welke manier ik kan! Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact met mij opnemen en kunnen we een plan opstellen om uw project weer op de rails te krijgen!

Ik hoop snel van je te horen.

Het beste,

E-mailsjabloon voor het controleren van abonnementsupgrades

Hoi,

Ik wilde even inchecken om te zien of er een goed moment was om een tijd in te plannen om je wensen verder te bespreken en in de plannen en pakketten die we aanbieden te duiken.

Ik weet dat het kiezen voor het upgraden van services ontmoedigend kan lijken, maar ik wil u geruststellen dat door die volgende stap te zetten, we u kunnen helpen om op te vallen bij klanten. Laat het me weten op een tijdstip dat voor u werkt. Ik kijk ernaar uit om snel van je te horen.

Het beste

Pro-tips

Om klanten eraan te herinneren inhoud door te sturen, gebruikt u deze e-mailsjablonen voor het verkrijgen van inhoud om u tijd te besparen.

Bij het inchecken bij klanten voel je vrij om persoonlijk te worden of een beetje humor toe te voegen. Aan het eind van de dag kan het toevoegen van een beetje vriendelijke of persoonlijke elementen een grote bijdrage leveren om ervoor te zorgen dat projecten binnen de gestelde tijdlijnen worden voltooid en iedereen tevreden blijft.

Met de Hub van GoDaddy Pro kun je klantprojecten volgen en inchecken

De Hub van GoDaddy Pro kan klanten helpen op het goede spoor te blijven. U kunt taken voor uzelf instellen of taken delegeren aan uw klanten en de voortgang bijhouden. Het is handig om bij klanten in te checken en ervoor te zorgen dat projecten op schema blijven.

de Hub-projecten

Meld u vandaag gratis aan en plotseling is er meer tijd in uw dag om u te concentreren op wat het belangrijkst is. Vergeet het jongleren met administratieve taken. Win uw tijd terug en gebruik deze om klanten het gevoel te geven dat ze het middelpunt van uw universum zijn.

Het bericht verscheen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.