Websites + marketing: verbeterde e-mailmarketingfuncties voor uw bedrijf

Leestijd: 3 minuten

Bron

Persoon zittend op de vloer werken met laptop

E-mail is nu zo gewoon dat het een impactvol platform kan zijn voor eigenaren van kleine bedrijven om klanten te werven en te behouden. Als het gaat om het laten groeien van uw bedrijf, hebben eigenaren van kleine bedrijven verbeterde e-mailmarketingfuncties nodig om klanten op de hoogte te stellen van hun huidige producten en diensten, spannende nieuwe aanbiedingen of om hen op de hoogte te houden van aankomende nieuwe producten. Geen enkel online marketingplan is 100% compleet zonder.

Het maken en analyseren van campagnes kan echter ontmoedigend en tijdrovend zijn voor eigenaren van kleine bedrijven. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat Websites + Marketing nu verschillende verbeteringen biedt aan de e-mailmarketingmogelijkheden, waardoor het voor eigenaren van kleine bedrijven gemakkelijker en sneller wordt om contact te leggen met hun klanten.

Ondernemers en eigenaren van kleine bedrijven kunnen nu eenvoudig effectieve en opvallende inhoud maken met behulp van GoDaddy's uitgebreide sjabloon- en themabibliotheek, door sjablonen en thema's te importeren die ze al hebben gemaakt met onze Content Creator, of door hun eigen sjabloon aan te passen en te bouwen aan hun behoeften.

Kom in contact met uw klanten met behulp van verbeterde e-mailmarketingfuncties

Websites + Marketing maakt het gemakkelijk om klanten te bereiken met professioneel ontworpen, effectieve e-mailmarketingcampagnes.

Voordat we aan de slag gaan, heb je een Websites + Marketing– account nodig. Zodra u helemaal klaar bent, of als u al een account heeft, logt u in en selecteert u uw Websites + Marketing-site.

Selecteer vanuit uw dashboard Marketing > E-mailmarketing of selecteer Verbindingen > Alle verbindingen . Hier kunt u eerst klanten, abonnees of leden importeren die u al heeft, of direct een nieuwe campagne aanmaken.

Begin helemaal opnieuw en bouw uw eigen sjabloon, of gebruik een van onze voorgestelde sjablonen, afhankelijk van het doel van de e-mail of e-mailcampagne.

Pas uw e-mailinhoud aan

Nadat u uw eerste sjabloon hebt gekozen, kunt u het ontwerp naar wens aanpassen.

U kunt de thema's van de sjabloon aanpassen aan uw merkimago en campagnedoel met behulp van onze bibliotheek met aanbevolen sjablonen. U kunt ook het kleurenschema, de lettergrootte en de letterkleur binnen een specifieke sjabloon aanpassen aan uw behoeften.

Voor uw gemak kunt u deze gewijzigde sjablonen opslaan voor toekomstig gebruik door op de prompt te klikken. Deze functie zorgt ervoor dat elke toekomstige campagne uw merk onder de aandacht brengt door een nieuw thema te maken om de wijzigingen die u heeft aangebracht op te slaan.

Elk van onze vooraf gebouwde sjablonen legt een sterke basis waarop u kunt voortbouwen. Voeg uw merklogo en afbeeldingen toe om uw producten of diensten onder de aandacht te brengen om uw boodschap te versterken.

Er kunnen bijvoorbeeld afbeeldingen bovenaan, in het midden of zelfs onderaan de e-mail worden toegevoegd om aan het doel van de e-mail te voldoen. Tekst en afbeeldingen kunnen naast elkaar worden opgemaakt.

Je kunt eenvoudig je eigen afbeelding importeren, kiezen uit onze uitgebreide bibliotheek met afbeeldingen of een afbeelding kiezen die je al hebt gemaakt met Content Creator . De call-to-action-knop kan worden gewijzigd om het doel van de e-mails weer te geven, en e-mails kunnen indien nodig zelfs in twee secties worden verdeeld.

Ten slotte kunt u de juiste onderwerpregel toevoegen en ervoor zorgen dat uw klanten deze campagne op sociale media kunnen delen om het woord nog meer bekendheid te geven.

Kies wanneer en waarheen u wilt verzenden

Zodra uw e-mail is samengesteld, kunt u deze naar al uw abonnees verzenden of naar specifieke personen uit uw lijst verzenden. Van daaruit kunt u nu verzenden of later verzenden, afhankelijk van de aard van de e-mail en het gewenste resultaat.

Deze nieuwe en verbeterde e-mailmarketingfuncties zijn nu beschikbaar voor alle Websites + Marketing- klanten in alle markten.

Het bericht Websites + marketing: verbeterde e-mailmarketingfuncties voor uw bedrijf verscheen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.