De 6 goedkoopste manieren om een pakket te verzenden met USPS

Leestijd: 6 minuten

Bron

Verzendkosten zijn een last voor elk bedrijf dat moeilijk te omzeilen is. En nog erger: naarmate uw winkel groeit, zult u er waarschijnlijk steeds meer aan uitgeven! Uiteindelijk kom je tot twee opties: blijf een arm en een been besteden aan verzending, of bedenk een strategie om de verzendkosten laag te houden.

Gelukkig hoef je niet overgeleverd te zijn aan je vervoerder, als je weet hoe je slim moet verzenden! In deze blogpost zullen we u door enkele strategieën leiden om de verzendkosten te verlagen met een van onze populairste vervoerders, USPS. Lees verder om de goedkoopste manieren te vinden om dat werk te verzenden, ongeacht wat u verkoopt.

Tips van e-commerce-experts voor eigenaren van kleine bedrijven en aspirant-ondernemers.
Abonneren
Vul een geldig e-mailadres in
Ik stem ermee in om de Ecwid-nieuwsbrief te ontvangen. Ik kan me op elk moment uitschrijven.

Gebruik lichtere verpakkingen bij verzending met eersteklas post

De verzendkosten zijn niet alleen afhankelijk van de bestemming van het pakket, maar ook van het gewicht. Dat weet je misschien al. Maar wist u dat vervoerders in sommige gevallen het gewicht van een pakket naar boven afronden?

Bij het zoeken naar de goedkoopste verzendmethode kiezen verkopers vaak First-Class Mail via USPS voor lichtgewicht zendingen. Deze optie heeft verschillende prijsklassen voor pakketten van meer dan 4 oz, 8 oz of 12 oz. Het gewicht wordt naar boven afgerond op de eerstvolgende hoogste rang. Dus als uw pakket 5 oz. is, wordt het verzonden voor de prijs van 8 oz. perceel.

Gebruik een lichte verpakking om te besparen op verzending met First-Class Mail via USPS. Bijvoorbeeld poly-mailers in plaats van dozen:

Afbeelding: Amazon

Als u breekbare producten verkoopt, gebruik dan gewatteerde verzendrollen:

Afbeelding: Amazon

Met deze tip kunt u wat zuurverdiende centen besparen op elke zending. Het verschil lijkt misschien niet significant, maar als je tegen een fatsoenlijke clip verkoopt, loopt het allemaal heel snel op. Gelooft u ons niet? Bereken uw maandelijkse verzendkosten. Neem nu 25 cent korting op elke zending en probeer het opnieuw.

Gebruik gratis verzendbenodigdheden

Wanneer u met USPS verzendt, kunt ugratis verzendbenodigdheden inslaan om geld te besparen op verpakking.

Naast dozen, enveloppen en zakjes kun je ook andere handige dingen bestellen zoals "Fragile" labels . Plak er een op je pakket om de kans te vergroten dat het intact bij een klant terechtkomt, waardoor restitutie voor kapotte artikelen wordt voorkomen.

Als u uw eigen verpakkingsmateriaal gebruikt, kunt u gratis etiketten bestellen om uw pakketten te markeren. Als u bijvoorbeeld met Priority Mail verzendt, gebruikt u een speciaal label om postwerkers te helpen uw pakket als urgent te identificeren.

Gebruik regionale tariefvakken A en B voor zware artikelen

Als u een dicht pakket over een korte afstand moet verzenden, kunt u besparen met het regionale tarief van USPS Priority Mail. Zo zijn de tarieven van het pakket gebaseerd op de afgelegde afstand. Opmerking: deze methode vereist het gebruik van verpakkingen met het USPS-merk (vakken A en B).

Met Box A kunt u maximaal 15 pond verzenden voor binnenlandse bestellingen en maximaal 10 pond voor internationale bestellingen.

Met Box B kunt u maximaal 20 pond verzenden voor zowel binnenlandse als internationale bestellingen. Beide dozen zijn er in verschillende maten, dus je hebt verschillende opties om uit te kiezen.

Deze optie kan de goedkoopste manier zijn om een zwaar maar klein pakket te verzenden. Denk bijvoorbeeld aan dumbbells. Hoe zwaarder je pakket, hoe meer je bespaart.

Bekijk deze video voor meer tips over verzending met regionale tariefvakken A en B:

Verzenddozen met forfaitaire enveloppen

Een vast tarief is een vast betalingstarief (zoals in, een tarief dat hetzelfde blijft, ongeacht wat u verzendt). Het is goed om kosten te besparen zoals het is, en soms kan het de absoluut goedkoopste manier zijn om een pakket te verzenden, maar we hebben meer trucs in petto dan alleen dat.

Wat als u een extra beschermlaag voor uw pakket nodig heeft, maar wilt besparen op verzendkosten? Hier is een hack voor u: verpak uw product in een doos en stop de doos in een forfaitaire envelop (probeer een gewatteerde envelop voor nog meer bescherming!)

U kunt uw eigen box gebruiken of een gratis box bestellen bij USPS. Verbouwereerd? Probeer een Small Flat Rate Box uit . Het past precies in de meeste USPS flat rate enveloppen:

Afbeelding: video door Lindey Glenn

Het is duidelijk dat deze tip niet voor elk product werkt, maar als je artikel in een doos en een envelop past, kun je het forfaitair verzenden en wat geld besparen. Zoals het spreekwoord zegt: als het past, wordt het verzonden!

Gebruik gewatteerde forfaitaire enveloppen

USPS biedt veel forfaitaire pakketten aan, van kleine enveloppen tot grote dozen. Maar de Priority Mail Padded Flat Rate Envelope heeft echt onze aandacht getrokken. Het is bekleed met bubbelvulling en dik genoeg om je product te beschermen, wat het ook is (nou ja, redelijkerwijs gesproken).

Dat betekent dat je relatief grote artikelen met gewatteerde enveloppen kunt verzenden, zolang ze maar passen. Dit kan een goede optie zijn voor dingen als kleding, boeken of houten kunstwerken.

Deze video laat zien hoe gewatteerde enveloppen flexibel genoeg zijn voor grotere producten:

Meer informatie: 6 dingen die u kunt verzenden met USPS gewatteerde enveloppen om geld te besparen

Koop afgeprijsde verzendlabels via Ecwid

Tips en trucs om te besparen op verbruiksartikelen en het optimaliseren van verpakkingen zijn geweldig. Maar wat als u in totaal minder zou kunnen betalen om te verzenden dan door naar uw plaatselijke postkantoor te gaan?

Als u een Ecwid-winkel heeft, kunt u verzendlabels met korting rechtstreeks in uw configuratiescherm kopen. Deze bieden de goedkoopste verzendkosten – lager dan de winkeltarieven op het postkantoor!

Door uw eigen labels te printen bespaart u niet alleen op verzendkosten, maar bespaart u ook tijd. Koop een label, print het uit, plak het op je pakket en geef het af bij je plaatselijke postkantoor, je hoeft niet in de rij te staan. U kunt zelfs overslaan om naar een postkantoor te gaan (en brandstofbesparing aan uw lijst toevoegen) – vraag gewoon een ophaalservice aan huis aan en een postbode zal uw pakket op hun normale route ophalen.

Internationale verzendkosten zijn meestal het hoogst, maar met Ecwid wordt internationale verzending betaalbare verzending, omdat u ook afgeprijsde labels voor internationale zendingen kunt kopen.

Hier leest u hoe u afgeprijsde verzendlabels kunt kopen met Ecwid.

Meer informatie: Druk verdisconteerde verzendlabels thuis af met Ecwid

Begin met besparen op verzending

We hopen dat deze tips voor goedkope verzending tot nu toe nuttig zijn geweest – onthoud: ze werken mogelijk niet voor elke situatie of locatie. We presenteren u een aantal opties, zodat u kunt bepalen welke het beste voor u werken.

Als u op zoek bent naar meer bronnen voor het optimaliseren van uw verzending, heeft de Ecwid Blog tal van artikelen, video's en podcasts over het onderwerp. Bijvoorbeeld:

  • 6 gratis verzendstrategieën en hun alternatieven
  • Video: Top 4 strategieën voor verzendkosten
  • Podcast: Strategieën voor verzending en orderbeheer voor e-commerce

Heeft u nog andere tips of trucs voor de goedkoopste verzending voor een klein bedrijf? Deel ze met collega-verkopers in de reacties. En gelukkige verzending!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.