Persoonlijk en hybride leren: B2B-marketingconferenties in de herfst om uw strategie te verbeteren en te informeren

Bron

B2B-marketingconferentiebezoekers en sprekers op het podiumbeeld.

B2B-marketingconferentiebezoekers en sprekers op het podiumbeeld. Wat zijn enkele van de beste B2B-marketingconferenties in de herfst die zowel persoonlijk als hybride zullen plaatsvinden? Naarmate we dichter bij 2022 komen, zijn er meer fysieke marketingevenementen beschikbaar dan vorig jaar, hoewel de meeste ofwel een hybride online optie bieden of nog steeds volledig digitale ervaringen zijn. Om u te helpen bij het uitzoeken van de beschikbare B2B-marketingconferentieopties die dit najaar tot het einde van het jaar beschikbaar zijn, hebben we onze nieuwste lijst met de beste B2B-marketingevenementen samengesteld om uw bedrijfsstrategie te verbeteren en te informeren. Marketingconferenties bieden ongetwijfeld een schat aan voordelen voor marketeers die op zoek zijn naar nieuwe kennis, netwerkmogelijkheden en het nieuwste brancheonderzoek en inzicht om de naamsbekendheid te vergroten, maar het kan een uitdaging zijn om evenementen te vinden die aansluiten bij uw zakelijke en B2B-marketingbehoeften. In de afgelopen tien jaar is het aantal conferenties enorm gestegen, waardoor het moeilijker dan ooit is om de conferenties aan te scherpen die het beste kunnen helpen bij het opbouwen van uw bedrijf, het vergroten van uw netwerkmogelijkheden en het bieden van de meest relevante nieuwe brancheopleiding van topsprekers, vooral in de wereld van B2B-marketing. Voor het najaar van 2021 hebben we evenementen verzameld die de nadruk leggen op B2B-marketing in al zijn facetten en presenteren we ze hier graag in chronologische volgorde. Alle evenementen zijn virtueel, tenzij anders aangegeven. [bctt tweet=""We hebben allemaal dezelfde rechthoek op het zoomscherm." — Vanessa Colella van @Citi" username="toprank"] Laten we achterover leunen en ons verdiepen in onze verzameling van de beste B2B-marketinggerelateerde conferenties en evenementen die plaatsvinden in de aanloop naar 2022. Herfst B2B-marketingconferenties om te verbeteren en te informeren Your Strategy SEPTEMBER Marketing Artificial Intelligence Conference — #MAICON21 Wanneer: 13-14 september 2021 Waar: Virtueel Thema: Marketing Artificial Intelligence Over: Volledig virtueel voor 2021, de Marketing Artificial Intelligence Conference (MAICON) richt zich op het succesvolle gebruik van AI in marketing, met een line-up van aan te kondigen topsprekers, in de lijn van de keynotes van vorig jaar van Microsoft en Salesforce. SaaStr Annual 2021 — #SaaStr Wanneer: 27-29 september 2021 Waar: Hybrid virtual en San Francisco, CA Thema: Software as a Service (SaaS) Over: SaaStr Annual 2021 biedt een cloudgericht zakelijk evenement dat B2B-oprichters, executives samenbrengt en investeerders voor de grootste niet-leverancier SaaS-conferentie, inclusief sprekers zoals de presentatoren van vorig jaar van Adobe, Slack, Google Cloud en Intuit. Voor dit jaar prijst het evenement "100% gevaccineerd, buiten / open lucht", met meer dan 500 netwerksessies. Content Marketing World — #CMWorld Wanneer: 28 september – 1 oktober 2021 Waar: Cleveland, OH. en virtueel Thema: Content Marketing Over: Het thema voor de Content Marketing World-conferentie van 2021 is verbindingen, en het geplande hybride evenement is bedoeld om het beste in contentmarketing te verkennen om uw bedrijf te laten groeien en uw publiek te inspireren, met topsprekers, waaronder The Tilt-oprichter Joe Pulizzi, MarketingProfs chief content officer Ann Handley, en onze eigen CEO en mede-oprichter Lee Odden, die zullen presenteren " Hoe B2B-contentmarketeers kunnen domineren in zoeken: wees het beste antwoord ." OKTOBER Forbes Under 30 Summit — #ForbesUnder30 Wanneer: 11-12 oktober 2021 Thema: Jonge leiders Over: De volledig virtuele 2021 Forbes Under 30 Summit richt zich op jonge leiders, waarbij topleiders onder de 30, oprichters en makers op het gebied van technologie, financiën, filantropie en andere gebieden, met een line-up van sprekers die worden aangekondigd vergelijkbaar met eerdere sprekers, waaronder Nobelprijswinnaar Malala Yousafzai. Strategische marketing van Reuters Events 2021 — #ReutersEvents Wanneer: 12-14 oktober 2021 Thema: Marketing Over: virtueel evenement Strategische marketing van Reuters Events 2021 onderzoekt de stap verder dan marketing en de toekomst van relaties tussen consumentenmerken, met een scala aan strategische marketingsprekers, waaronder Microsoft CMO Chris Capossela, Mastercard Chief Marketing and Communication Officer Raja Rajamannar en anderen. INBOUND 2021 — #INBOUND2021 Wanneer: 12-14 oktober 2021 Thema: Marketing & Sales Over: INBOUND presenteert een digitale ervaring voor 2021, met enkele van de grootste namen en knapste koppen in sales en marketing en andere sectoren, en biedt sprekers van bedrijven waaronder HubSpot-oprichters Brian Halligan en Dharmest Shah, Intuit CEO Sasan Goodarzi, Adobe CPO Scott Belsky, samen met spreker Oprah Winfrey. MarketingProfs B2B Forum — #MPB2B Wanneer: 13-14 oktober 2021 Thema: B2B Marketing & Sales Over: MarketingProfs B2B Forum biedt een volledig digitale ervaring voor 2021 en biedt meer dan 35 sessies en toonaangevende sprekers, waaronder B2B-technologiemarketingconsultant Pam Didner, Ann Handley, Chief Content Officer van MarketingProf, en onze CEO en mede-oprichter Lee Odden, die " The State of B2B Influencer Marketing " zullen presenteren. Advertising Week New York — #AWNewYork Wanneer: 18-21 oktober 2021 Waar: New York City en virtueel Thema: Marketing & Sales Over: Voor 2021 zal een hybride Advertising Week New York-evenement dienen als een wereldwijde bijeenkomst van marketing, reclame en technologie en merkprofessionals, met belangrijke sprekers, waaronder Amazon Vice President of Global Brand and Marketing Claudine Cheever, IBM Watson Advertising, hoofd productmarketing Lauren Lee en anderen. The Influencer Marketing Show — #IMSLONDON21 Wanneer: 21 oktober 2021 Waar: Londen, VK. en virtueel Thema: Influencer Marketing Over: The Influencer Marketing Show, een persoonlijk evenement in Londen, biedt merken, bureaus, contentmakers en technologieplatforms een volledige dag over educatie en strategie op het gebied van influencermarketing, met aan te kondigen topsprekers. NOVEMBER AI Summit Silicon Valley — #AISummit Wanneer: 2-4 november 2021 Waar: Santa Clara, CA. Thema: Artificial Intelligence (AI) Over: De 2021-versie van AI Summit Silicon Valley wordt naar verwachting persoonlijk gepresenteerd en presenteert alles wat met kunstmatige intelligentie te maken heeft voor zakelijke marketeers, en bevat toonaangevende sprekers van AT&T, Xerox, HPE, IBM Services, Microsoft, Google en meer. B2B Marketing virtuele ABM-conferentie — #B2BMarketingABM Wanneer: 2-4 november 2021 Waar: Londen, VK en virtueel Thema: Account-Based Marketing (ABM) in B2B-marketing Over: De hybride 2021 B2B Marketing ABM-conferentie is gericht op een diepgaande duik in de wereld van ABM voor B2B-marketeers, met vier contentstreams en drie dagen on-tap leren, en sprekers van bedrijven als Autodesk, Dow Jones, Ericsson en Panasonic. DECEMBER / TBD / On-Demand / 2022 AdExchanger Industry Preview — #IP2021 Wanneer: On-Demand Thema: MarTech Over: Voor 2021 AdExchanger's Industry Preview is in podcastvorm, een jaarlijks wereldwijd forum voor marketingtechnologie, gericht op wat te verwachten in MarTech dit jaar, met aanbevolen sprekers van Axios, IBM, Amazon en anderen. The ABM Innovation Summit — #ABMSummit Wanneer: TBD, 2021 Thema: Account-Based Marketing (ABM) Over: De ABM Innovation Summit verkent de rol van account-based marketing in B2B-marketing en sales, met het oog op de toekomst. Op het evenement van vorig jaar waren topsprekers te zien van onder meer SAP, Salesforce en Uberflip. B2B Marketing Expo — #B2BMarketingExpoUSA Wanneer: 6-7 april 2022 Waar: Los Angeles, CA. Thema: B2B Marketing Over: Een van Europa's beste marketingevenementen brengt zijn B2B Marketing Expo in 2022 naar Californië, met naar verwachting meer dan 200 sessies, brancheonderscheidingen en keynotes van topsprekers van de American Marketing Association, EMRG en anderen. Social Media Marketing World — #SMMW22 Wanneer: 14-16 maart 2022 Waar: San Diego, CA. Thema: Social Media Over: Social Media Marketing World heeft zijn evenement in 2021 en planning voor een persoonlijke conferentie in 2022 uitgesteld, met een diepe duik in social media marketing gericht op nieuwe ideeën en hoogwaardige netwerkmogelijkheden, inclusief toppresentatoren. Pubcon — #Pubcon Wanneer: TBD Thema: Search & Social Over: Pubcon, nu in zijn 21e jaar, verkent zoek- en sociale marketing met een breed scala aan onderwerptracks, vaak inclusief een pre-conferentie trainingsdag. SearchLove 2021 — #SearchLove Wanneer: 25-24 maart 2022 Waar: San Diego, CA. en virtueel Thema: Search Marketing Over: SearchLove biedt een meerdaags evenement gericht op zoekmarketing voor interne en bureau-zoekmachine-optimizers, bedrijfseigenaren, marketingmanagers en meer, met topsprekers, waaronder Moz' Britney Muller en The Nature Conservancy's Lindsay Mineo. Digital Sales & Marketing World 2021 — #DSMW2021 Wanneer: 5-6 oktober 2021 Waar: Hartford, CT. en virtueel Thema: Marketing & Sales Over: Digital Sales & Marketing World biedt een focus op het afstemmen van verkoop, marketing en leiderschap voor digitaal succes, en beschikt over topsprekers, waaronder Vidyard vice-president marketing Tyler Lessard en StoryBrand CEO Donald Miller. DigiMarCon Midwest — #DigiMarCon Wanneer: 9-10 juni 2022 Waar: Chicago, IL. en virtueel Thema: Marketing & Sales Over: De persoonlijke of online digitale marketingconferentie DigiMarCon Midwest biedt nu opkomende strategieën, de nieuwste innovatieve technologieën en best practices om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen, met top sprekers bekend te maken. — #EISConf Wanneer: 21-22 juni 2022 Waar: Las Vegas, NV. en virtueel thema: E-mailmarketing Over: Zoals de naam al aangeeft, richt de Email Innovations Summit zich op de e-mailaspecten van marketing, waarbij de nieuwste trends op het gebied van e-mailmarketing worden besproken en worden topsprekers van toonaangevende bedrijven aangekondigd. B2B Sales en Marketing Exchange — #B2BSMX Wanneer: TBD Thema: Marketing & Sales Over: B2B Sales en Marketing Exchange brengt opinieleiders samen op het gebied van ABM, inkomstenmarketing en het genereren van vraag, inclusief een scala aan topsprekers. Mis nooit meer een kans met inzichten over marketingevenementen in 2022 via GIPHY We hopen dat je een aantal nieuwe en nuttige virtuele en hybride B2B-evenementen hebt gevonden om dit najaar bij te wonen op onze lijst, en dat de kennis van netwerken en de industrie die je opdoet tijdens deze conferenties of de vele andere die beschikbaar zijn, je zullen helpen nieuwe niveaus van B2B-marketingsucces behalen in 2022 en daarna. Bij TopRank Marketing hebben we in een aantal artikelen de kracht van evenementen voor B2B-marketeers onderzocht, vooral degenen die influencer-marketing gebruiken , en hier zijn er een aantal om u te helpen het meeste uit uw B2B-marketingevenementen voor 2021 te halen:

  • De BIGLIST van 50 top B2B-marketingconferenties in 2021
  • Hoe B2B Influencer Marketing merken een ideaal alternatief biedt voor persoonlijke evenementen
  • Goudkoorts voor contentmarketing: hoe je contentgoud kunt vinden op evenementen in de marketingindustrie
  • Leren verandert levens: Topinzichten van #MPB2B & 5 tips voor geweldige marketingevenementen
  • 12 handige tips voor effectief gebruik van sociale media op evenementen

Het bericht Persoonlijk en hybride leren: B2B-marketingconferenties in de herfst om uw strategie te verbeteren en te informeren verscheen eerst op B2B-marketingblog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.