B2B-marketingnieuws: waarom B2B-marketeers gedijen op LinkedIn, meer adverteerders die merkwaarden toepassen, Reddit Talk wordt uitgerold en advertentiemarkt groeit met 43%

Leestijd: 4 minuten

Bron

20 augustus 2021 MotionCue-kaart

20 augustus 2021 MotionCue-kaart Waarom B2B-marketeers bouwen op LinkedIn [Infographic] 96 procent van de B2B-marketeers distribueert inhoud op LinkedIn (klant), die de 774 miljoen leden heeft overschreden, inclusief de aanwezigheid van 97 procent van alle Fortune 500-bedrijven – twee van de talrijke statistieken die interessant zijn voor digitale marketeers in nieuw uitgebrachte infographic-gegevens. Sociale media vandaag CMO-CIO-relatie moet worden aangescherpt om prestaties te verbeteren: rapport van de CMO Council Slechts 23 procent van de bedrijven beoordeelt hun CMO-CIO-werkrelaties als zeer effectief, terwijl 60 procent van de CMO's die een zeer effectieve relatie met IT hebben, zegt dat ze gebruik maken van multi- strategische jaarplanning, volgens recent gepubliceerde onderzoeksgegevens die van belang zijn voor online marketeers. MediaPost De meeste marketeers zeggen dat ze niet het maximale uit hun marketingautomatiseringstools halen. Waarom? 39 procent van de marketeers ziet een gebrek aan training en middelen als de grootste uitdaging om marketingautomatiseringstools volledig te benutten, gevolgd door 32 procent die een gebrek aan managementmiddelen als de grootste barrière beschouwt, volgens nieuw vrijgegeven rapportgegevens. MarketingCharts YouTube reviseert zoekresultaten Google's YouTube is begonnen met een mobiele test waarin Google-zoekresultaten zijn opgenomen om de traditionele SERP's met alleen video's van YouTube te vergroten, in een beweging die uiteindelijk voor alle gebruikers kan worden uitgerold, terwijl ook verschillende andere nieuwe YouTube-zoekgerelateerde updates worden geïmplementeerd, YouTube onlangs aangekondigd. Search Engine Journal Twitter kondigt komende DM-verbeteringen aan, waaronder delen van meerdere DM's en bijgewerkte navigatie Twitter heeft de mogelijkheid uitgerold om een privébericht te delen met meerdere Twitter-gebruikers, samen met wijzigingen in de opmaak van directe berichten op het platform, beide onderdeel van verschillende aanvullende nieuwe gerelateerde functies, heeft Twitter onlangs aangekondigd. Sociale media Vandaag de dag past 82% van de adverteerders merkwaarden toe op beslissingen over media-uitgaven, blijkt uit onderzoek In het afgelopen jaar is er een toename van 20 procent van adverteerders die merkwaarden toepassen op media-uitgaven, terwijl ongeveer 59 procent van de adverteerders zegt dat ze een media-uitgaven zullen downgraden. partner vanwege vertrouwensfactoren – twee van de verschillende statistieken die van belang zijn voor digitale marketing in onlangs vrijgegeven rapportgegevens. Marketing duik 2021 27 augustus Statistieken Afbeelding Advertentiemarkt groeit met 43 procent in juli, kleinere categorieën overtreffen top 10 indexgegevens voor het bijhouden van advertenties die van belang zijn voor online marketeers. MediaPost LinkedIn publiceert nieuwe gids voor effectieve merkopbouw op het platform B2B-marketeers die publiceren op LinkedIn (klant) hebben nieuwe gegevens gekregen over het meest effectieve gebruik van het Microsoft-platform voor merkopbouwende initiatieven, met de lancering van een nieuw merk strategiegids, maakte het bedrijf onlangs bekend. Social Media Reddit onthult vandaag zijn Clubhouse-kloon, Reddit Talk Social-nieuwsaggregator en discussieplatform Reddit heeft zijn op audio-oproep gebaseerde communicatie-app gelanceerd die functies biedt die vergelijkbaar zijn met Clubhouse, een beweging die marketeers nieuwe opties geeft om het platform te gebruiken, heeft Reddit onlangs aangekondigd. TechCrunch 2021-enquête onthult hoe marketeers profiteren van video 28 procent van de marketeers zegt dat het opbouwen van merkbekendheid de belangrijkste doelstelling is als het gaat om het gebruik van digitale video, gevolgd door 24 procent die het uitleggen van producten het belangrijkste doel vindt, en 18 procent die overweegt om te verhogen verkoop en verkeer als leidende doelstellingen, volgens onlangs vrijgegeven onderzoeksgegevens. Business 2-gemeenschap AAN DE LICHTERKANT: 2021 27 augustus Marketoonist Comic Een luchtige blik op de "deze bijeenkomst had een e-mail kunnen zijn" door marketeer Tom Fishburne – Marketoonist Elke dag ongewenste e-mails verwijderen voor de rest van het leven Handiger dan twee keer klikken om je voor altijd af te melden – The Hard Times TOPRANK MARKETING & KLANTEN IN HET NIEUWS:

  • LinkedIn Learning Solutions — Bedrijven openen hun deuren weer. Hoe vinden medewerkers het om terug te gaan? — LinkedIn (klant)
  • TopRank Marketing — Top 70 blogs en websites voor influencermarketing — Feedspot

Heeft u uw eigen B2B-marketingnieuwsbericht gevonden van de afgelopen week branchenieuws? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deel te nemen aan het TopRank Marketing B2B-marketingnieuws van deze week, en we hopen dat je volgende week vrijdag terugkomt voor meer van het meest relevante B2B- en digitale marketingnieuws van de week. In de tussentijd kun je ons volgen op @toprank op Twitter voor nog actueler dagelijks nieuws.

Het bericht B2B-marketingnieuws: waarom B2B-marketeers gedijen op LinkedIn, meer adverteerders die merkwaarden toepassen, Reddit Talk wordt uitgerold en advertentiemarkt groeit 43% verscheen eerst op B2B-marketingblog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.