B2B-marketingnieuws: B2B-uitgaven voor digitale advertenties stijgen, veranderingen in digitale betrokkenheid, LinkedIn-schrootverhalen, Google betaalt Apple $ 15 miljard

Leestijd: 4 minuten

Bron

Salesforce Digital Engagement-tactieken

Salesforce Digital Engagement-tactieken Het gebruik van digitale engagementtactieken door marketeers Uit een nieuw rapport van Salesforce blijkt dat 9 op de 10 marketingleiders van mening zijn dat hun digitale engagementstrategie volledig (48%) of enigszins (42%) is veranderd sinds vóór de pandemie. Welke tactieken gebruiken ze? Social media (91%), digitale advertenties (91%), digitale inhoud (88%), website en apps (86%), e-mail (76%) en mobiel (69%). MarketingCharts De hybride toekomst: hoe B2B-evenementen evolueren De meeste marketeers zeggen dat hybride B2B-evenementen, die zowel online als persoonlijke elementen bevatten, de komende jaren gebruikelijker zullen worden, volgens recent onderzoek van ON24. 79% van de B2B-marketeers zegt dat hybride evenementen meer data opleveren dan puur persoonlijke evenementen. MarketingProfs Uitgevers maken zich veel minder zorgen over de komende cookie-veranderingen dan merken en bureaus. Enkele maanden voorbereiding op de komende cookie-pocalyps lijken uitgevers enige rust te hebben gebracht. Ze hebben niet hetzelfde effect gehad op merken en bureaus, blijkt uit onderzoek van Digiday+. 85% van de merken maakt zich zorgen over metingen, een mening die wordt gedeeld door slechts 49% van de bureaus en 40% van de uitgevers, blijkt uit onderzoek. Digiday Instagram verwijdert opveeglinks voor verhalen en vervangt de functie door linkstickers. Als onderdeel van zijn voortdurende inspanningen om de interactie tussen verhalen te verbeteren, brengt Instagram een verandering aan in de manier waarop externe links worden gedeeld binnen Verhalenframes, met de huidige 'Swipe up'-links om volledig uit het proces te worden verwijderd en in plaats daarvan te worden vervangen door de nieuwe 'Link'-stickeroptie. Sociale media vandaag Nieuwe wetgeving inzake consumentenbescherming maakt nulpartijgegevens een vereiste voor merken Merken die ethische en transparante praktijken met betrekking tot consumentenprivacy en consumentengegevens omarmen, zullen in de toekomst in een veel gunstiger positie verkeren. En dat is waar zero-party data (ZPD) een belangrijk hulpmiddel wordt voor merken in de toekomst: het biedt essentiële personalisatie met respect voor de privacy van de consument. CPO Magazine Statistiek van marketingtransformatie LinkedIn schrapt zijn Stories-functie om aan korte video's te werken. LinkedIn heeft aangekondigd dat het zijn Stories-functie zal opschorten en zal gaan werken aan een andere manier om korte video's aan het platform toe te voegen. "Blijkbaar wil je blijvende video's maken die je professionele verhaal op een meer persoonlijke manier vertellen en die zowel je persoonlijkheid als je expertise laten zien." Liz Li, Senior Director of Product bij LinkedIn. TechCrunch Google betaalt Apple $ 15 miljard om in 2021 standaard Safari-zoekmachine te blijven Het is al lang bekend dat Google Apple elk jaar een flink bedrag betaalt om ervoor te zorgen dat het de standaardzoekmachine op iPhone, iPad en Mac blijft. Nu, een nieuw rapport van analisten van Bernstein suggereert dat de betaling van Google naar Apple $ 15 miljard kan oplopen tot in 2021, een stijging van $ 10 miljard in 2020. 9toMac US B2B Digital Advertising Market zien van Rapid Growth Vorig jaar, eMarketer schat dat de groei in de VS B2B digitale reclame zou in 2019 bijna 23% bedragen. Het blijkt dat het zelfs met maar liefst 32,5% jaar-op-jaar (joj) is gegroeid tot $ 8,68 miljard. Dit jaar schatten de schattingen de groei op 24,9%, waarbij B2B-adverteerders 10,84 miljard dollar uitgeven aan digitale advertenties. MarketingCharts TikTok test naar verluidt video's van 5 minuten Als je nog steeds gewend bent aan TikTok's langere video's van drie minuten die vorige maand voor het grote publiek zijn uitgerold, maak je dan klaar voor deze mogelijke update. Het bedrijf test naar verluidt video's van maximaal vijf minuten, volgens social media-commentator Matt Navarra. CNet Twitter publiceert nieuwe checklist voor Twitter-advertenties om uw aanpak te begeleiden Twitter heeft een nieuwe checklist van één pagina gepubliceerd met alle belangrijke overwegingen voor effectieve tweet-advertentiecampagnes, inclusief hashtag-notities, tips voor mediabijlagen en targeting-aanwijzingen. De checklist is een uitbreiding van Twitter's onlangs gepubliceerde Agency Playbook, een gids van 41 pagina's die alle aspecten van Twitter-marketing behandelt. Social media vandaag Google Page Experience Update is nu uitgerold Google heeft bevestigd dat het de uitrol van de pagina-ervaring update vandaag heeft voltooid. Dit omvat de updates van de Top Stories-carrousel bij mobiel zoeken, maar de wijzigingen in de Google Nieuws-app zullen pas over een week worden doorgevoerd, zeggen Google-vertegenwoordigers. Zoekmachine Land AAN DE LICHTERKANT: Tom Fishburne Every Brand Onion "The Brand Onion zegt vaak meer over het marketingteam dan over het merk. Ze kunnen genotzuchtig zijn, inflexibel, vol jargon, niet te onderscheiden van anderen, en ze blazen vaak de rol van het merk in het echte leven van mensen op. .” door Marketoonist Tom Fishburne — Marketoonist TOPRANK MARKETING & KLANTEN IN HET NIEUWS:

  • Entiteit — Beschrijving — Bron (klant)
  • TopRank MarketingKop — Bron

Heeft u uw eigen B2B-marketingnieuwsbericht gevonden van de afgelopen week branchenieuws? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deel te nemen aan het TopRank Marketing B2B-marketingnieuws van deze week, en we hopen dat je volgende week vrijdag terugkomt voor meer van het meest relevante B2B- en digitale marketingnieuws van de week. In de tussentijd kun je ons volgen op @toprank op Twitter of op LinkedIn of nog meer actuele updates over wat er gebeurt in de B2B-marketingwereld.

Het bericht B2B-marketingnieuws: B2B-uitgaven voor digitale advertenties stijgen, digitale betrokkenheid verandert, LinkedIn-schrootverhalen, Google betaalt Apple $ 15 miljard verscheen eerst op B2B-marketingblog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.