We hebben de Hub van GoDaddy Pro gebouwd om workflows te stroomlijnen en tijd te besparen bij taken die normaal gesproken een werkdag opslokken

Leestijd: 3 minuten

Bron

Facturering Hub-updates augustus 2021

We hebben de Hub van GoDaddy Pro gebouwd om workflows te stroomlijnen en tijd te besparen bij taken die normaal gesproken een werkdag opslokken.

Maar we zijn nog niet klaar.

Hub-updates van augustus 2021

U kunt onze voortgang hier volgen, aangezien we regelmatig onze updates voor dit platform publiceren, op maat gemaakt voor webontwerpers en -ontwikkelaars.

Facturering & betalingen

De facturerings- en betalingsfunctie van de Hub is net gelanceerd voor een beperkt aantal Hub-gebruikers, met plannen voor een volledige uitrol binnenkort. Om toegang te krijgen tot de functie (indien beschikbaar), gaat u naar de linkerzijbalk en klikt u vervolgens op Facturering .

U moet zich aanmelden voor GoDaddy Payments en een snel en eenvoudig installatieproces volgen. Eenmaal voltooid, zijn er twee manieren om facturen te verzenden:

  • Maak een factuur aan in The Hub, die deze automatisch naar je klant mailt.
  • Gebruik The Hub om een betaallink te genereren, die je naar je klant kunt sturen.

Deze nieuwe functie bespaart u tijd en geld. Het is niet langer nodig om meerdere tools en apps te kopen en het hele factureringsproces duurt slechts enkele seconden. U krijgt één locatie in The Hub waar u oude, openstaande en achterstallige facturen en betalingen kunt bekijken, evenals terugbetalingen en kwitanties.

Je ontvangt meldingen in The Hub als betalingen zijn ontvangen, te laat zijn of worden geweigerd. De Hub stuurt klanten automatisch een e-mail over te late betalingen.

Facturering Hub-updates augustus 2021 Facturering is een grote release in onze hub-updates van augustus 2021. Plug-in en themabeheer

Installeer, verwijder en update enkele of meerdere plug-ins en thema’s rechtstreeks vanuit The Hub. U kunt plug-ins en thema’s toevoegen via verschillende methoden, waaronder de WordPress-repository, online opslag en handmatig geüploade .ZIP-bestanden.

Augustus 2021 Hub Hupdates Beheer Het is nu gemakkelijker om plug-ins en thema’s bij te werken, dankzij onze Hub-updates van augustus 2021. Nieuwe onboarding-ervaring

We hebben een introductie-ervaring voor nieuwe Hub-gebruikers gelanceerd die je door enkele van de belangrijkste gebieden van The Hub leidt om sneller aan de slag te gaan en je bedrijf meer tijd te besparen.

Augustus 2021 Hub-updates Onboarding Een nieuwe onboarding-ervaring maakt deel uit van onze Hub-updates van augustus 2021.

De post Hub-updates van augustus 2021: changelog en releases verschenen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.