Modern Millionaire Review – Hoe online leads genereren?

Bron

Covid-pandemie en de lockdowns hebben geleid tot een hausse in online zaken. Het eCommerce-aandeel van de detailhandel ging van 14% naar 17% in het jaar 2020. En het zal de komende maanden blijven groeien.

Bedrijven hebben het belang van online aanwezigheid ingezien. Steeds meer bedrijven richten zich op het internet. En er is één vaardigheid waar steeds meer vraag naar wordt. En dat is leadgeneratie.

Modern Millionaires is een online trainingsprogramma dat leert hoe je dat kunt doen.

Leads zijn de levensader van elk bedrijf dat wil groeien. Het internet biedt de meest kosteneffectieve methoden om leads te genereren. Maar je moet goed zijn in online marketing om te profiteren. SEO of PPC-beheer is niet gemakkelijk te leren. De meeste bedrijven gaan naar SEO- of PPC-bureaus om online marketingkanalen te beheren.

Dit is waar de "moderne miljonairs" binnenkomen.

Wat zijn moderne miljonairs:

Modern Millionaires is gebaseerd op lead flipping. Het leert je hoe je leads genereert tegen de laagst mogelijke prijs. En verkoop ze aan bedrijven tegen de best mogelijke prijs. Dit is het beste gebruik van je vaardigheden, omdat het je de overhand geeft. U hoeft geen SEO- of PPC-klanten te vinden en vervolgens talloze uren te verspillen aan het beantwoorden van hun e-mails en berichten. U kunt zich concentreren op één niche en de leads aan bedrijven verkopen.

Wat haal je uit de cursus?

Je krijgt praktische en duidelijke video's die je alles leren. De cursus behandelt alles, van niche tot het genereren van verkeer en leidt tot automatisering.

De Modern Millionaire-recensie zal het hebben over de 4 hoofdmodules. Laten we eens kijken:

Module 1: basisprincipes van leadgeneratie:

De eerste module van de cursus Moderne miljonair leert je de basis. Het richt zich op de voorbereidingen voor het starten van een bedrijf. Het is een must voor degenen die nog niet eerder een bedrijf hebben opgezet.

Het meest cruciale in module 1 is de richtlijn bij het selecteren van uw niche. De module biedt u een lijst met meer dan 100 potentiële niches waaruit u kunt kiezen. Het kiezen van de niche kan behoorlijk uitdagend zijn. Je moet uitzoeken in welke markt de meeste mensen geïnteresseerd zijn en vervolgens de bedrijven vinden die geïnteresseerd zijn in de specifieke leads.

Zodra je een niche hebt gekozen, kun je beginnen met het onderzoek. U zult de demografie van de markt moeten doorzoeken. U moet weten waar de vraag naar is of de pijnpunten van de klant. Denk na over de mogelijke hindernissen, zodat je de antwoorden kunt vinden in je coachingsessies.

Het laatste deel van module 1 gaat over het opzetten van een lead agency. Het behandelt de technische aspecten van het opzetten van een website en de juridische aspecten van het opzetten van een bedrijf.

Module 2: opzetten van het verkoopsysteem

Module 2 gaat meteen ter zake. Het leert je hoe je potentiële klanten kunt vinden. De module leert je twee verschillende methoden.

De eerste is het gebruik van koude e-mails. Je leert hoe je koude e-mails kunt gebruiken om potentiële klanten te bereiken. Je leert over de tools en technieken die je kunt gebruiken om maximale respons te krijgen.

De tweede is het gebruik van LinkedIn. LinkedIn is ongetwijfeld het beste platform om zakelijke professionals te vinden en te contacteren.

Deze module richt zich op sales omdat het essentieel is om potentiële klanten te hebben voordat er leads worden gegenereerd.

Module 3: het genereren van de leads:

Na het opzetten van het bedrijf en het sluiten van uw deal met potentiële kopers, is het nu tijd om leads te genereren. Hoe meer doelbezoekers u op uw website kunt krijgen, hoe meer leads u zult hebben.

In deze module leert u hoe u uw bestemmingspagina kunt optimaliseren voor conversie.

U krijgt ook een korte samenvatting van SEO. Maar gelukkig is de cursus niet afhankelijk van SEO-verkeer, omdat het maanden of jaren kan duren om de resultaten te krijgen.

De daadwerkelijke platforms die ze gebruiken zijn Google- en Facebook-advertenties. U leert hoe u het beste rendement op advertentie-uitgaven kunt behalen.

Module 4: automatisering:

De laatste module in de cursus Moderne miljonair is de automatisering van uw bedrijf. Automatisering heeft alles te maken met het creëren van systemen en het delegeren van taken, zodat u niet alles alleen hoeft te doen.

In deze laatste module wordt uitgebreid ingegaan op automatisering en het recruitmentproces. Je leert hoe je projectmanagementtools gebruikt. Er zijn ook enkele eigen tools. Al deze tools en trucs kunnen u tijd besparen en het gemakkelijk maken om het hele proces te automatiseren. Automatisering is zeer de moeite waard omdat het u veel tijd en moeite bespaart. U kunt deze tijd gebruiken om een ander bedrijf te starten of om te reizen of tijd door te brengen met uw gezin.

Dat is niet alles.

Je krijgt ook toegang tot een community van ondernemers die op de een of andere manier dezelfde methode gebruiken.

Ledengemeenschap van moderne miljonairs:

Via de Facebookgroep kun je in contact komen met coaches en andere studenten. Alle mensen in deze groep hebben hetzelfde doel, maar verschillende manieren om daar te komen. Je krijgt een dagelijkse dosis inspiratie en ideeën door simpelweg naar hun berichten te kijken. De community-omgeving moedigt je aan om stappen te zetten in de richting van je doel.

Coachinggesprekken & Workshops:

De cursus Modern Millionaire biedt wekelijkse een-op-een mentorgesprekken met gekwalificeerde coaches. Het is een van de meest waardevolle onderdelen van het systeem. Hoe goed je ook bent, je hebt op veel gebieden hulp nodig. U kunt uw vragen stellen om eventuele uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd aan te pakken.

Ook organiseren ze Zoom-groepsbijeenkomsten waarin de leden samenkomen. Je kunt de coaches horen praten met andere succesvolle studenten en veel leren.

De kosten voor de cursus De Moderne Miljonair:

De cursus is niet goedkoop. U kunt een idee krijgen van de cursus door een kleine toegangsprijs van $ 30 te betalen. Maar de volledige training, seminars, eigen tools en toegang tot alle hoofdfuncties kunnen tot $ 5000 kosten. Dit klinkt misschien veel, maar met deze cursus verkoopt u geen oude wijn in een nieuwe fles. Het is een regelmatig bijgewerkte cursus die je een zeer actuele vaardigheid leert. Privé counseling sessies kunnen meer kosten dan dit.

Wie zit er achter het Modern Millionaires-programma?

Het programma Modern Millionaires is gemaakt door Chance Anthony en zijn partner Abdul Samad. Ze hebben dezelfde methode gebruikt om hun bedrijf op te zetten en te laten groeien. En nu helpen ze een geselecteerde groep studenten hoe dat te doen.

BBB rating van de moderne miljonairs:

Het moderne miljonairbedrijf heeft een BBB-score van 4,8 uit 5. Dat betekent een bevredigend percentage van 96%, wat uitstekend is. Het heeft ook een aantal fantastische recensies op platforms zoals Trustpilot of YouTube.

Dit is slechts een overzicht van de cursus. Je zult nog veel meer leren als je je aanmeldt voor het programma.

Het enige wat ik niet leuk vind aan de cursus zijn de kosten. Vergeet niet dat u ook in PPC-advertenties moet investeren. Veel mensen kunnen dit soort geld niet uitgeven.

Heb je erover nagedacht om een bedrijf voor het genereren van leads te starten? Beschik jij over de vaardigheden die zouden helpen bij het beheer van dit type bedrijf? Hoe zien uw financiën er op dit moment uit? Je kunt misschien klein beginnen en je omhoog werken, zolang de zaken financieel beheersbaar zijn.

Wat is de reden dat je in de eerste plaats zo'n bedrijf wilt beginnen? Is het omdat er meer geld lijkt te zijn in online bedrijven dan fysieke winkels? Wat de antwoorden ook zijn, de cursus Moderne miljonairs kan je van begin tot eind helpen.

De post Modern Millionaire Review – Hoe online leads genereren? verscheen eerst op HubsAdda .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.