Hubtricks: krijg automatische website-back-ups van The Hub door GoDaddy Pro (en slaap beter)

Leestijd: 4 minuten

Bron

Alleen al de gedachte kan ervoor zorgen dat je zwetend en in paniek wakker wordt: er gaat iets kapot op de website van je klant, maar als je een back-up gaat herstellen… die is er niet. Maar goed dat je die site door GoDaddy Pro aan The Hub hebt toegevoegd – je krijgt automatische website-back-ups.

Met The Hub van GoDaddy Pro krijg je gratis maandelijkse back-ups. Het upgraden van sites naar Premium-abonnementen geeft je meer opties. Bij alle abonnementen is het downloaden en herstellen van back-ups eenvoudig.

Opmerking: Premium-functies zijn gratis voor sites die worden gehost op Managed WordPress van GoDaddy Pro . Als je veel klanten helpt, bekijk dan Managed WordPress Pro .

Krijg automatische website-back-ups voor een site die u aan The Hub hebt toegevoegd

Zodra u een site aan The Hub heeft toegevoegd, kunt u met slechts een paar klikken automatische back-ups van uw website krijgen. Ga om te beginnen naar de linkerzijbalk en klik vervolgens op Sites . Selecteer uw website, klik op het menu met drie stippen en selecteer vervolgens Back-ups activeren .

Als je een gratis abonnement hebt, worden er elke maand automatische back-ups uitgevoerd. Als u een upgrade naar een Premium-abonnement hebt uitgevoerd, worden automatische back-ups standaard ingesteld op dagelijks, maar u kunt ze zo vaak als elke zes uur instellen.

Automatische websiteback-ups krijgen Start Met de Hub van GoDaddy Pro is het supereenvoudig om automatische back-ups van websites te krijgen. Pas de instellingen voor back-ups aan

Als uw website een Premium-abonnement heeft, kunt u de back-upinstellingen aanpassen aan uw workflow. Ga naar de linkerzijbalk en klik vervolgens op Sites . Selecteer uw website, klik op het menu met drie stippen en selecteer vervolgens Back- ups bekijken .

Ga terug naar het menu met drie stippen en selecteer vervolgens Instellingen . Vanaf hier kunt u uw back-ups verfijnen op drie gebieden:

  • Back-upschematijd — Weet precies wanneer het gebeurt door de frequentie van back-ups en de starttijd in te stellen.
  • Inhoud opnemen/uitsluiten — Bespaar tijd en ruimte door de database of bestanden uit te sluiten, of pas andere items aan om op te nemen of uit te sluiten.
  • Back-upopslagregio — Als het een probleem is waar de datum wordt opgeslagen, kies dan of back-ups in Noord-Amerika of Europa moeten staan.

Krijg automatische websiteback-ups Maak automatische back-ups van websites met The Hub en stem ze vervolgens af op uw workflow. Maak handmatig een back-up van een website

Laten we zeggen dat u zojuist een grote ontwerp- of ontwikkelingshindernis hebt overwonnen. Weten dat er een back-up van is, zou grote stress verlichten. Haal diep adem, ga naar de linkerzijbalk en klik vervolgens op Sites . Selecteer uw website, klik op het menu met drie stippen en selecteer vervolgens Back- ups bekijken .

Klik op de geruststellende gele knop met het label Nu back-up maken en laat de back-up voltooien.

Handleiding voor automatische websiteback-ups Hoewel je met The Hub automatische back-ups van websites krijgt, is het toch fijn om het soms handmatig af te handelen. Herstel en download automatische back-ups

Zodra u automatische websiteback-ups heeft, kunt u deze gemakkelijk herstellen of de gegevens downloaden. Ga naar de linkerzijbalk en klik vervolgens op Sites . Selecteer uw website, klik op het menu met drie stippen en selecteer vervolgens Back- ups bekijken . Vanaf hier kunt u:

  • Herstellen — Noteer de datum en tijd van de back-up die uw site zal overschrijven, selecteer of u bestanden wilt herstellen of Database herstellen en klik vervolgens op Herstellen .
  • Back-up downloaden — Selecteer of u alles wilt downloaden, Bestanden downloaden of Database downloaden en klik vervolgens op Download starten .

Krijg automatische back-ups van websites terugzetten Wanneer u automatische website-back-ups van The Hub krijgt, is herstellen snel en eenvoudig. Krijg automatische website-back-ups en krijg veel tijd terug

We hebben de Hub door GoDaddy Pro gebouwd om je tijd te besparen. Veel tijd. Onze leden melden dat ze gemiddeld drie uur per maand besparen voor elke klantwebsite die ze onderhouden. Ben je klaar om dat soort tijd terug te nemen?

Gratis inschrijven

Het bericht Hubtricks: krijg automatische websiteback-ups van The Hub door GoDaddy Pro (en slaap beter) verscheen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.