Linkbuilding door middel van creatieve en slimme outreach – Ben je een linkbuilder of digitale PR-professional, of begin je net?

Leestijd: < 1 minuut

Bron

Ben je een linkbuilder of digitale PR-professional, of begin je net? Deze aflevering van de Search Engine Journal Show is voor jou. Krijg inzichten over slim linken, het uitvoeren van zeer gerichte linkoutreach en linkstatistieken van niemand minder dan Bibi the Link Builder. Bibi Raven praat met Loren Baker, de oprichter van Search Engine Journal, over het koppelen van formulieren, schrijvers versus automatisering, en ook het trainen van teams en individuen om linkbuilding te ‘schalen’. Je zult ook Hilda the Hen ontmoeten. “Bij linkbuilding moet je je ego aan de deur laten.” – Bibi Raven “De tijd nemen om te vragen […]

Het bericht Linkbuilding door middel van creatieve en slimme outreach [Podcast] verscheen eerst op Search Engine Journal .

Dit bericht is gepost in seo. Bookmark de link.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.