Off-page SEO-strategieën om het verkeer te stimuleren Iedereen wil bovenaan de zoekresultaten verschijnen. Om dat te bereiken, hebt u echter volledige SEO-strategieën nodig en niet slechts een enkel aspect van SEO. In principe zijn er drie soorten SEO, waaronder technische SEO, on-page SEO en off-page SEO

Bron

Off-page SEO-strategieën

Iedereen wil bovenaan de zoekresultaten verschijnen. Om dat te bereiken, hebt u echter volledige SEO-strategieën nodig en niet slechts een enkel aspect van SEO. In principe zijn er drie soorten SEO, waaronder technische SEO, on-page SEO en off-page SEO.
HTML verplaatsen naar WordPress Hub Aanmelden

Technische SEO

Technische SEO-strategieën verwijzen naar het werk (in de meeste gevallen eenmalig) met betrekking tot domein en hosting. Het omvat het installeren van HTTPS voor uw domein, de algehele laadtijd van de website, de juiste aangepaste 404-fout, domeinregistratie-extensie, enz.

SEO op de pagina

Dit omvat de dingen die u binnen uw website uitvoert, zoals beschrijving, titel, keyword stuffing, inhoud, interne links, afbeelding, enz. Met andere woorden, on-page SEO- strategieën omvatten de dingen die u doet om een website zoekmachinevriendelijk te maken.

Dus, wat is off-page SEO?

Off-page SEO omvat activiteit die u buiten de website uitvoert en die bepaalt waar u scoort op de resultatenpagina’s van zoekmachines (SERP’s). Het optimaliseren van uw website voor externe SEO-rangschikkingsfactoren zal de betrouwbaarheid, relevantie en domeinautoriteit helpen vergroten.

Off-site SEO, ook bekend als off-site SEO, geeft zoekmachines een idee van hoe internetgebruikers en digitale entiteiten de algemene kenmerken van uw website lezen. Om een beter idee te krijgen van off-page SEO, laten we eens kijken waarom het belangrijk is.

Waarom zijn off-page SEO-activiteiten belangrijk?

Kwalitatieve backlinks vormen een cruciaal onderdeel van off-page SEO-technieken. Als het goed wordt gedaan, kan backlinking helpen bij het bouwen van een betrouwbare website. In het ideale geval zal het hebben van meer kwalitatieve backlinks die naar uw website verwijzen, uw positie in zoekmachines zoals Google en Bing helpen verbeteren.

Het is echter belangrijk om te begrijpen dat Google een hekel heeft aan spam. Volgens de Google Spam-update negeert Google links die spam lijken of die de algemene voorwaarden van Google schenden.

Als dat het geval is, moet u zich bij het verkrijgen van backlinks altijd richten op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Om een beter begrip te krijgen van off-page SEO, vindt u hier onze checklist voor off-page SEO-strategieën voor 2021.

Off-page SEO-strategieën voor 2021

De Domain Authority (DA) van uw site bepaalt hoe uw website binnen de SERP’s wordt gerangschikt, en het verbeteren van uw off-page SEO-prestaties is het beste voor uw DA. Laten we zonder verder oponthoud kijken naar de beste off-page SEO-strategieën die u kunt toepassen om ervoor te zorgen dat uw website zijn domeinautoriteit verbetert en op SERP’s scoort.

Creëer waardevolle backlinks

Linkbuilding is een populaire marketingtechniek in de digitale wereld. Linkbuilding heeft zelfs bijgedragen aan de opkomst van black hat SEO. U moet echter voorzichtig zijn als het gaat om linkbuilding om ervoor te zorgen dat u het goed doet; anders kan het in strijd zijn met uw ranking.

Bij linkbuilding gaat het om kwaliteit, niet om kwantiteit. Voorbij zijn de dagen dat een website hoger kon scoren in Google, alleen maar omdat deze meer backlinks heeft. Google houdt rekening met de kwaliteit van uw link om te bepalen waar deze op SERP’s moet worden gerangschikt.

Dat betekent dat uw website meer kans heeft om op pagina één van Google te komen als u linkt naar een site met een hoger domein dan wanneer u een link krijgt naar een site met een lagere domeinautoriteit. Naast de kwaliteit van de link, kijkt Google ook naar de relevantie van de link.

Een geweldige benadering van linkbuilding is het vinden van verbroken links, ook wel bekend als de strategie voor het bouwen van gebroken links. Het gaat om het vinden van verbroken links en contact opnemen met de eigenaar van de website, en aanbieden om de verbroken link te vervangen door een link naar vergelijkbare inhoud. Het resultaat? Verminderd aantal omleidingen en 404-pagina’s, wat leidt tot een betere gebruikerservaring .

Veel redenen kunnen leiden tot verbroken links, waaronder typefouten, verknoeide site-assets tijdens de migratie en het verlopen van de webhosting.

Profiteer van de kracht van sociale media

Google houdt mogelijk rekening met sociale signalen bij het rangschikken van een pagina. Social media platforms zoals Twitter, Facebook, Instagram en Google+ spelen een cruciale rol in de digitale ruimte. In feite gebruiken de meeste merken deze platforms om hun producten te promoten en te promoten.

Likes en shares doen wonderen in de sociale ruimte.

Het is wat uw bedrijf bekend maakt bij een breder publiek. U moet echter nieuwe, relevante en boeiende inhoud met uw publiek delen om deze te bereiken. Zo win je niet alleen fans maar ook abonnees en leads.

Hier is een cruciaal ding om te onthouden bij het activeren op sociale media:

Houd rekening met uw online reputatie: u mag merkvermeldingen op sociale platforms niet negeren, omdat dit een kostbaar bezit is voor uw bedrijf. Bovendien beschouwt het Google-zoekalgoritme merkvermeldingen als links, dus geef ze de aandacht die ze verdienen. Het vinden van een effectieve en betrouwbare monitoringtool om te zien wie er op sociale media over uw merk praat en wat ze zeggen, zal van pas komen.

Gastpost

Gastposten is een andere krachtige off-page SEO-strategie, en om goede redenen. Ze bevatten:

Wanneer u een gast op een andere website plaatst, krijgt u de mogelijkheid om terug te linken naar uw website. Wanneer uw naam en merk op een andere website voorkomen, zal dit de reputatie van uw site een boost geven.

Voor betere resultaten bij het plaatsen van berichten als gast, zoekt u naar sites die ideaal zijn voor het plaatsen van gasten – in de meeste gevallen sites die precies in uw niche of gerelateerde niche passen.

Influencer-marketing

Een andere manier om uw online reputatie op te bouwen, is door relaties aan te gaan met influencers en andere gerenommeerde merken en hen te vragen uw inhoud te delen of uw merk te promoten.

Online influencers hebben in de loop van de tijd een solide reputatie opgebouwd en hebben een enorme aanhang op sociale mediaplatforms. Wanneer een influencer uw product of inhoud vermeldt, zult u veel verkeer op uw site ervaren, meer merkvermeldingen krijgen en de domeinautoriteit van uw merk verbeteren. Dit heeft een positief effect op uw SEO, wat beter is voor uw bedrijf.

Deelbare inhoud maken

Inhoud is koning, maar geweldige inhoud zal altijd winnen. Daarom moet u alleen goed onderbouwde, frisse en unieke inhoud op uw website plaatsen. Mensen zullen dergelijke inhoud nuttig vinden en zijn meer geneigd om deze met andere gebruikers te delen in tegenstelling tot dubbele en niet-informatieve inhoud.

Daarnaast is het creëren van deelbare content een slimme manier om meer natuurlijke backlinks naar je website of blog te genereren.

Blogcommentaar

Blogcommentaar is een andere geweldige off-site SEO-strategie. Het kan meer organisch verkeer naar uw site leiden en uw positie op de resultatenpagina’s van zoekmachines verhogen als het goed wordt gedaan.

Met blogcommentaar kunt u uw mening uiten over een bepaald onderwerp dat op een andere website is gepubliceerd nadat u het hebt gelezen. Het kan een gezond gesprek openen tussen de website-eigenaar of blogger en de lezer.

Hoewel veel artikelen precies uitleggen hoe je moet reageren op blogs, is een belangrijk ding om te onthouden nooit spam tijdens het reageren. In dat opzicht moet u eerst de website zoeken waarop u kunt reageren en vervolgens uw mening kenbaar maken aan de blogger of website-eigenaar.

Als u uw merk moet vermelden, doe dit dan in de hoofdtekst van de nuttige tips en zorg ervoor dat het relevant is voor het onderwerp in kwestie. Met andere woorden, gebruik uw commentaarhandtekening niet; anders ziet u er spamachtig uit. Een ander belangrijk ding om te onthouden is dat blogcommentaar meestal No Follow is en dat slechts een paar sites Do-Follow-links zullen bieden.

Forumbericht

Veel merken gebruiken forumberichten om hun websites te promoten. Sites zoals Reddit, Quora en Yahoo zijn enkele van de meest nuttige forums waar mensen antwoorden op hun vragen vinden. Het biedt een geweldige kans om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en te chatten over onderwerpen die u interesseren.

Net als bij blogcommentaar kun je je merk vermelden, maar je moet het niet rechtstreeks doen. De beste aanpak is om nuttige informatie over het specifieke onderwerp te geven en, indien nodig, uw merk op natuurlijke wijze tussen de regels te noemen.

Meer specifiek moet je het juiste woord, de juiste stijl en de juiste toon leren om te gebruiken bij het posten op deze Q&A-platforms om er het maximale uit te halen. Zorg er als vuistregel voor dat uw bijdrage nuttig, relevant en transparant is. Als je eenmaal de truc kent, kan forumposting helpen meer organisch verkeer te genereren en conversies te verhogen.

Werk aan je merkimago

Een andere geweldige off-page SEO-strategie is om uw merk te laten opvallen tussen de rest. Uniek zijn is immers aantrekkelijker dan meer van hetzelfde zien. Het idee hier is om een merk op te bouwen dat een blijvende herinnering aan uw klanten zal achterlaten.

Het hebben van een uniek merk garandeert dat je meer aandacht krijgt als je iets online plaatst. De vangst is om ervoor te zorgen dat wat u plaatst anders of beter is dan wat er al is en om manieren te vinden om vragen van klanten vanuit alle hoeken te beantwoorden.

Denk na over hoe u zich kunt onderscheiden van uw concurrentie, origineel kunt zijn en berichten en inhoud kunt leveren die resoneren met uw lezers. Dat is waar het om draait bij het opbouwen van een sprankelend merkimago, en het is een geweldige off-page SEO-praktijk.

Vertrouwen op te bouwen

Vertrouwen is een zeer belangrijk onderdeel van off-site SEO-strategieën. Het is niet eenvoudig om mensen te winnen op sociale media of uw verkeer om te zetten in klanten zonder vertrouwen. Als zodanig moet u transparantie waarderen om merkvertrouwen op te bouwen.

In plaats van pakkende koppen met inhoud van lage kwaliteit te gebruiken, maakt u informatieve en nuttige inhoud die het organische verkeer kan stimuleren.

Zoekmachines zoals Google gebruiken Domain Authority (DA) en Page Authority (PA) om uw website te beoordelen en te beslissen waar u wilt ranken in de zoekresultaten; dus, je zou dat moeten controleren.

Een ander belangrijk punt om te overwegen is de Secure Sockets Layer (SSL), een koppeling die ervoor zorgt dat de gegevens die tussen de webserver en de browser gaan, veilig zijn. Gebruikers zullen uw site meer vertrouwen wanneer ze ontdekken dat hun privégegevens zijn beveiligd, waaronder gebruikersnamen, wachtwoorden, creditcardnummers en andere gevoelige informatie.

Het verkrijgen van bedrijfsreviews is een van de manieren om te bouwen en te controleren of uw gebruikers uw merk vertrouwen. U kunt uw klanten bijvoorbeeld een bijdrage laten achterlaten in het beoordelingsgedeelte. Vergeet niet om hen te laten weten waarom hun mening ertoe doet en dat u deze openbaar publiceert. Probeer zoveel mogelijk van deze beoordelingen te krijgen om een beter beeld te krijgen van het vertrouwen van uw gebruiker.

Daar blijft het echter niet bij. Neem de tijd om uw beoordelingsgedeelte te controleren, geef snel antwoord op de gestelde vraag en laat opmerkingen achter. Op deze manier zullen uw gebruikers zien dat u uw klanten waardeert en meer met u in contact komt.

Lokale vermelding is nog steeds een ding

Lokale vermeldingen of directoryvermeldingen zijn een geweldige off-page SEO-strategie. Lokale vermeldingen kunnen de reputatie en rankings verbeteren als u het goed doet, vooral in gelokaliseerde zoekresultaten. In ruil daarvoor kan dit leiden tot hogere inkomsten.

Gelokaliseerde zoekresultaten omvatten resultaten waarbij het IP-adres van de gebruiker bepalend is voor de geleverde resultaten en waarbij de gebruiker een locatie heeft opgenomen als onderdeel van zijn zoekopdracht.

Hoewel lokale vermeldingen meestal gratis zijn, kunnen ze zeer effectief zijn. Vermelding in lokale mappen zal de bekendheid en het verkeer voor uw bedrijf vergroten en een backlink-mogelijkheid bieden vanaf een site met een hoge DA. Enkele van de bekende mappen zijn:

Zorg er bij het indienen van een lokale vermelding voor dat u identieke informatie voor elke vermelding verstrekt om te profiteren van deze off-site SEO-techniek. Uw bedrijfsnaam, contactnummer en adres moeten in alle vermeldingen identiek zijn. Vermijd fouten zoals spelfouten of afkortingen, aangezien deze Google in verwarring kunnen brengen en uw vermeldingen kunnen beïnvloeden.

Klaar om uw off-page SEO-strategie te starten?

Dat is het. Dit zijn enkele van de beste off-page SEO-technieken die u op uw website kunt implementeren. Als ze correct worden uitgevoerd, kunnen deze technieken helpen om meer organisch verkeer te genereren en uw inkomsten te verhogen.

Het bericht Off-page SEO-strategieën om het verkeer te stimuleren verscheen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.