Inside B2B-invloed: Sarita Rao van AT&T over groeiende B2B Executive-invloed met sociale media

Groeiende B2B
Leestijd: 15 minuten

Bron

Sarita Rao AT&T

Sarita Rao AT&T Inside B2B Influence is een podcast- en videoserie die een kijkje neemt achter de schermen van B2B-marketing en inzichten belicht met topmanagers over marketing voor B2B-bedrijven. We doen ons best hier bij TopRank Marketing Blog om de praktijk van groeiende invloed binnen en buiten B2B-merken naar een hoger plan te tillen om thought leadership te stimuleren, vraag te creëren en inkomsten te vergroten. Aflevering 16 van Inside B2B Influenc e bevat een discussie met Sarita Rao ( @saritasayso ), die President, Integrated en Partner Solutions is bij AT&T. Sarita droeg vorig jaar haar expertise bij aan het State of B2B Influencer Marketing Report en sindsdien heb ik haar op de voet gevolgd (en geleerd) op LinkedIn en Twitter. Voor elke senior executive die zich afvraagt hoe ze sociale netwerken het beste kunnen gebruiken om beter in contact te komen met hun personeel en bedrijfsmedewerkers, klanten, prospects en de industrie in het algemeen, is Sarita een goed voorbeeld van wat je zou moeten doen . Hoewel het merk waarvoor ze werkt en het niveau van senioriteit dat ze heeft bereikt, een bepaald niveau van algemene zakelijke invloed geeft, krijgt Sarita nog meer invloed op de onderwerpen waar ze dagelijks het meest om geeft. Ze is een levend voorbeeld van hoe je thought leadership en invloed kunt opbouwen rond de dingen waar ze een passie voor heeft en waarmee ze zich bezighoudt via sociale inhoud. Om meer te weten te komen over hoe een senior executive bij een Fortune 11-bedrijf zo effectief kan zijn op sociale kanalen, nodigde ik Sarita uit voor de Inside B2B Influence-show . We spraken over een reeks onderwerpen, van de waarde die senior executives toevoegen aan hun teams, klanten en het bedrijf wanneer ze actief zijn op sociale kanalen tot slim advies voor opkomende vrouwelijke bedrijfsleiders. Hoogtepunten van deze aflevering van Inside B2B Influence with Sarita zijn onder meer:

  • Wat heeft Sarita het beste voorbereid op haar huidige leiderschapsrol?
  • Hoe de betrokkenheid van sociale media haar carrière heeft beïnvloed
  • Advies voor B2B-managers om online socialer te worden
  • Advies voor vrouwen die streven naar senior managementfuncties in het bedrijfsleven
  • Inzichten in samenwerkingstools en technologie voor interactie met huidige en potentiële klanten
  • Tips om de band met medewerkers menselijker te maken
  • Hoe Sarita helpt bij het herdefiniëren van de klantervaring bij AT&T
  • Een voorbeeld van hoe echte menselijke gesprekken en interacties eruitzien in de zakenwereld van vandaag
  • Het belang voor de moderne sales- of marketingleiders van vandaag om actief te zijn op sociale kanalen

Je kunt aflevering 16 (How B2B Executives Can Grow Influence with Social Media) van de Inside B2B Influence-podcast hier beluisteren: Bekijk hier de volledige video van mijn interview met Sarita : Transcript – Inside B2B Influence Episode 15: B2B-marketing optimaliseren met invloed Je hebt een ongelooflijke carrière gehad bij AT&T. Wat heeft u in het bijzonder voorbereid op uw huidige rol als President, Integrated en Partner Solutions? Sarita: Weet je eerlijk gezegd, ik denk dat ik van deze baan hou. Het is als een opeenstapeling van alle dingen die ik heb gedaan. Dus ik ben al 30 jaar bij AT&T verdomme. Bedankt dat je dat niet vermeldde, ik deed het gewoon. Maar ik werk al meer dan 30 jaar bij het bedrijf en ik heb alles gehad, van verkoop tot programmabeheer tot marketing. En als ik denk aan mijn laatste baan in marketing, heb ik er echt van geleerd om de complexiteit weg te halen uit wat we doen in een technologische omgeving. Het kan nogal ingewikkeld zijn.

Ik denk dat dingen complex zijn als we ze ingewikkeld maken. Er zijn eenvoudige manieren om zo ongeveer alles te benaderen. @saritasayso

Mijn team heeft zowel directe als indirecte verkoop en we nemen een aantal van onze diensten met meer toegevoegde waarde en helpen onze klanten echt door de complexiteit van netwerktransformatie heen. Dus ik zal je vertellen dat het een verzameling van alles is. Het heeft me geleerd hoe belangrijk het is om iets groots te nemen en het begrijpelijk te maken. En ik denk dat dat net zo belangrijk is, of je het nu doet in marketing of in sales. Ik zou echt zeggen dat in deze baan, waar ik daadwerkelijk de groothandel heb helpen lanceren, dus ik heb ook dat segment, het voelt alsof ik thuiskom bij een goede groep bedrijfsburgers en we de mogelijkheid hebben om de naald te verplaatsen. Het is dus echt een verzameling van meerdere dingen. Je bent behoorlijk actief op sociale netwerken zoals LinkedIn en je bent een zakelijke influencer geworden met duizenden volgers. Heb je het gevoel dat publiekelijk actief zijn op sociale netwerken en in de branche een rol heeft gespeeld in je loopbaanontwikkeling, hetzij in termen van zichtbaarheid, netwerken of kennis? Sarita: Juist. Ik waardeer het compliment, ik ben niet zeker van het influencer-gedeelte. Ik doe aan social media om een aantal verschillende redenen: Ten eerste is het om mijn team te verbinden, toch? Tijdens mijn hele carrière AT&T, of we nu samen in een direct team zitten, of deel uitmaken van het grotere AT&T-ecosysteem, verbonden blijven is erg belangrijk voor mij. Ik denk dat dat op veel verschillende manieren helpt. Ik zou je willen zeggen dat consistentie voor sociale media belangrijk is, maar als ik denk aan wat ik vandaag doe, aangezien ik zowel indirecte als directe verkoop heb, is het ook een geweldige manier om contact te maken met mijn klantenbestand, zodat ze kunnen zien wat we’ weer aan. Ik zie dus meerdere voordelen van sociaal.

Social Media is een geweldige manier om het werk dat uw team doet, en eerlijk gezegd, onze volgende generatie leiders, te versterken. @saritasayso

Tijdens deze pandemie, kan ik je vertellen, heb ik Twitter meer gebruikt om contact te houden met het team, omdat we ook ver van elkaar verwijderd waren. Ik maak een grapje dat we niet sociaal afstandelijk waren, we zijn fysiek afstandelijk. Ik vond dingen als Twitter een snelle manier om contact te maken met het team, omdat je die ganggesprekken niet meer voerde, enzovoort. Dus ik heb waarschijnlijk mijn spel een beetje opgevoerd in sociaal voor Twitter, maar elk van de platforms heeft, je weet beter dan wie dan ook, een ander doel en een andere reden. Hoewel het aantal bedrijfsleiders dat actief is op sociale kanalen is gegroeid, voelt niet iedereen zich op zijn gemak met ‘buiten zijn’. Welk advies kun je geven aan business- en salesmanagers die actiever willen zijn op sociale netwerken? Sarita: Ten eerste denk ik dat je een aangeboren verlangen moet hebben, toch? Want dan zul je consistent zijn en met passie praten over dingen waarin je geïnteresseerd bent. Ik denk niet dat je sociaal kunt zijn en er robotachtig over kunt doen. Het moet de authentieke jij zijn. Maar u moet ook onthouden dat elk van deze platforms voor iets anders is bedoeld. Ik doe niet aan Facebook. Facebook is toch heel persoonlijk? Ik doe geen zakelijke inhoud op Facebook. Blijf ik in contact met enkele vrienden via Facebook? Ja. LinkedIn is een andere ervaring, Twitter is anders, enzovoort. Dus er zijn verschillende manieren waarop ik denk dat je, als leider of in die zakenwereld, moet nadenken over wat je wilt zijn en hoe je daar op sociaal gebied wilt zijn. En dan zijn er voor mij een aantal verschillende manieren waarop je je merk kunt opbouwen, want dat is in feite wat je doet op sociale media. Eerst en vooral: persoonlijk en professioneel, ze gaan hand in hand. Het kan moeilijk zijn om uw persoonlijke leven van uw professionele leven te scheiden, maar zorg ervoor dat de inhoud die u daar plaatst, uw beste zelf vertegenwoordigt. Nogmaals, ik ga terug naar, onthoud waar het platform voor is, ik denk dat dat belangrijk is.

Je moet praten om gehoord te worden. @saritasayso #executiveinfluence

Je moet spreken om gehoord te worden, toch? Uiteindelijk zullen sociale media je een platform bieden om je ideeën te delen en contact te maken met anderen. Het is ook een fantastische manier om op temperatuur te komen, toch? Enkele van de onderzoeken die u kunt doen over wat mensen buiten uw wereld denken, vooral in een omgeving waar we allemaal een beetje van elkaar zijn afgezonderd. Ik gebruik graag enkele van de verschillende sociale peilingen, enzovoort, terwijl we nadenken over “hoe ga je weer aan het werk?” Het is een leuke manier om een deel van het denken te versterken.

Het is belangrijk om altijd jezelf te zijn, authentiek te zijn en niet robotachtig te zijn. @saritasayso #executiveinfluence

Het is belangrijk om altijd jezelf te zijn, authentiek te zijn en niet robotachtig te zijn. Ik denk dat dat heel belangrijk is. Bepaal de juiste platformen. Bij welke voel je je het meest op je gemak? Wat je op Twitter kunt doen, is heel anders dan wat je op LinkedIn kunt doen. Zorg ervoor dat u investeert in de platforms die de door u gewenste boodschap kunnen overbrengen. Ik hou van het gebruik van hashtags, maar laten we ervoor zorgen dat ze relevant zijn. Laten we gewoon geen hashtags en emoji’s gebruiken om hashtags en emoji’s te gebruiken, maar ervoor zorgen dat ze echt relevant zijn. De reden waarom je een hashtag gebruikt, is om verbinding te maken in dat gesprek. Het is niet alleen om een hashtag te plaatsen. Dus laten we ervoor zorgen dat je de juiste hashtag gebruikt.

Ze zeggen dat content koning is, maar context is net zo belangrijk. @saritasayso #executiveinfluence

Ze zeggen dat content koning is, maar context is net zo belangrijk. Er is heel veel inhoud, maar niet alles wordt geconsumeerd. Zorg er dus voor dat je ook in de juiste context zit. Ik denk dat dit enkele van de dingen zijn die ik mensen zou aanraden om naar te kijken. Een van de dingen die ik het geluk had te leren toen ik aan mijn sociale reis begon, was dat sociale media echt een combinatie zijn van kunst en wetenschap. Succes hangt dus echt af van de toewijding die u eraan wilt geven. Maar welke toezeggingen je ook hebt gedaan, zorg ervoor dat je er consequent in bent. Dat is een van de adviezen die ik zou hebben. Volgens gegevens die door LinkedIn zijn gerapporteerd , is 60% van de marketingprofessionals vrouw, evenals 52% van de CMO’s. Welk advies kun je, als succesvolle vrouw met een achtergrond in sales- en marketingleiderschap, delen met andere vrouwen in het bedrijfsleven die jouw niveau van succes nastreven? Sarita: Grote aantallen trouwens, die kende ik niet. Het is een grote vooruitgang en ja, er is altijd ruimte voor meer groei, maar dat is een fantastische richting. Het was heel opwindend om op sociale media veel veranderingen en bewegingen te zien van een aantal echt sterke marketingleiders, dus dat was opwindend. Ik denk vanuit een adviesperspectief, in de eerste plaats zou ik zeggen: denk ruim. Beperk je denken niet. Denk breed, stel die vragen. Wat voor mij echt dat element van nooit eindigende nieuwsgierigheid is.

Nieuwsgierigheid is net zo belangrijk. Omdat je gewoon nooit weet wat je gaat ontdekken en wanneer je die vragen stelt. @saritasayso #executiveinfluence

Ik ging graag de marketing in. Ik heb trouwens een boekhoudkundige opleiding. Dus ik herinner me toen ze me vroegen of ik naar marketing wilde kijken, ik heb zoiets van, ik heb een boekhoudkundig diploma. En waar ik mezelf voor openstelde, is dat ik altijd vragen moest stellen omdat ik het antwoord niet wist. En zelfs als ik het antwoord weet, of ik denk het antwoord te weten, heb ik nog meer geleerd. Dus voor mij is nieuwsgierigheid net zo belangrijk. Omdat je gewoon nooit weet wat je gaat ontdekken en als je die vragen stelt, kunnen mensen over dat antwoord nadenken. En daar leren ze soms ook wat van. Er is altijd een goed gesprek te voeren daar. En wees dan wendbaar. Mensen zien agile als een proceswoord. Behendig zijn is voor mij het feit dat je constant klaar bent om te bewegen, snelle en gemakkelijke bewegingen te maken. Het hoeven niet deze enorme, massale verschuivingen te zijn. Soms wachten we om deze grote, enorme verschuivingen te maken. Soms zijn het gewoon tweaks en aanpassingen onderweg. Het gaat echt om breed denken, die oneindige nieuwsgierigheid hebben en dan wendbaar zijn. Ik denk dat dit de drie punten zijn die ik zou geven, niet alleen in de marketingwereld, maar in een carrière in het algemeen. Nu we uit COVID beginnen te komen, welke unieke tools of initiatieven gebruikt u om te communiceren met huidige en potentiële klanten? Sarita: Allemaal, toch? Alles van waar we nu mee bezig zijn, of het nu Zoom of WebEx of Microsoft Teams is, kies degene die u het meest op uw gemak voelt voor die afspraken. Ik zal het je vertellen met die gesprekken, want ik hoef niet in het vliegtuig te stappen en mijn bagage in te pakken, mijn bagage uit te pakken, al die andere leuke dingen te doen. Ik zie nu echt meer klanten, wat fantastisch is. Ik heb net een wereldwijd team opgehaald, ze zijn in 26 verschillende landen en ik heb ze allemaal eerder ontmoet, in plaats van op een vliegtuig te stappen om ze allemaal te gaan bekijken. We hebben verschillende creatieve dingen gevonden om te gaan doen. Ook met onze klanten doen we dit. We hebben een adviesraad en als we onze klanten ontmoeten, zijn we de hele dag bij elkaar en ze geven ons inzichten en we laten ze zien waar we naar gaan kijken. Ze geven ons hun feedback, zodat we onze productportfolio een beetje kunnen vormgeven met hun inzichten. Maar ‘s avonds doen we nog steeds het sociale uur, toch? Iets wat we zouden hebben gedaan als we allemaal persoonlijk waren. Dat heeft iets heel lonends. We lieten een beroemde chef-kok een klantendiner doen. Ongeveer 20 klanten waren op dit. En we werden bij hen thuis uitgenodigd. Dat zou niet eerder zijn gebeurd. Dus werden we bij hen thuis uitgenodigd en zij namen hun familie mee op reis, wat nogmaals, we zouden die kans niet eerder hebben gehad. Dus ja, geloof me, ik mis en hunker naar persoonlijke ontmoetingen. Tijdens deze kleine pauze die we hadden vlak voor de Delta-variant, waren we terug in ons briefingcentrum en het was absoluut spannend om een van onze partners te ontmoeten. We waren face-to-face en we namen de foto‘s en deden die dingen. En we hebben veel van onze gesprekken gevorderd. Het was dus een ander gesprek dan sommige andere ervaringen, maar ik zal je zeggen, ze hebben allebei hun charme.

Ik zie het als een opwindende kans vanuit een hybride werkperspectief. Ik denk dat klanten veel opener zijn. Ze wachten niet tot we in het vliegtuig stappen om hen te bezoeken. En ik denk het team ook. @saritasayso

Dus ik zie het als een opwindende kans vanuit een hybride werkperspectief. Ik denk dat klanten veel opener zijn. Ze wachten niet tot we in het vliegtuig stappen om hen te bezoeken. En ik denk het team ook. Denk aan alles wat onze teams hebben doorgemaakt, ieder van ons als mensen, veel mensen die hun kinderen thuisonderwijs geven. Om te weten dat we een omgeving zouden kunnen bouwen waarin ze dat nog steeds kunnen doen en nog steeds erg aanwezig zijn op het werk en zich echt op hun gemak voelen… Ik bedoel, als er nu een hond blaft in een van onze achtergronden, zouden we niet zeggen dat video, toch en opnieuw beginnen? Dit zijn wij, toch? En ik denk dat dat iets heel charmants heeft. Alle relaties hebben een emotionele component, of ze nu met experts uit de sector of uw eigen teams zijn. Voor velen vinden die relaties plaats via online vergaderingen. Hoe maken jij en je teams digitaal menselijker? Sarita: Absoluut. Ik heb om half vijf ‘s ochtends een kaasproeverij gedaan omdat dat in Azië goed werkte. Rechts. Het was een geweldige manier om een band met het team op te bouwen. Kaas om 5:30 in de ochtend niet zo veel. Als je erover nadenkt, hebben we tijdens de eerste paar maanden van de pandemie allemaal onze thuiskantoorruimte gebouwd en geprobeerd de plek te vinden waar we allemaal thuis konden zijn. We hebben onze camera’s geüpgraded, we hebben de microfoons uitgezocht, we hebben gitaren en ukeleles op de achtergrond gehangen. We zijn begonnen met het personaliseren van de ruimte, toch? Er is een geweldige Twitter-handle genaamd room rater ( @ratemyskyperoom ) waar ze de kamers beoordelen, enzovoort. Ik denk dat we ons daar allemaal bewust van zijn geworden. Ik denk dat een van de best verkochte boeken op Amazon tijdens de eerste maand van de pandemie was, ik herinner me de naam van het boek niet, maar over het lezen en bekijken van de titels van de boeken op de boekenplanken van mensen. Dus we hebben dat element en dan zijn veel mensen er ook in geslaagd om leraren voor hun kinderen te worden en veel nieuwe huisdieren geadopteerd en velen hebben gewoon meer tijd met hun gezin doorgebracht en we hebben elkaar bij ons thuis uitgenodigd. We hebben mensen laten reageren op de ruimte waarin we ons bevinden. Tijdens de pandemie reisde ik tussen Dallas en waar mijn familie in Chicago woont. Mensen wisten waar ik was door simpelweg naar mijn achtergrond te kijken. Het werd dus allemaal persoonlijk. Maar als ik denk aan wat ik mijn team in de eerste plaats heb aangemoedigd om te doen, vroeg ik hen om grenzen te stellen. Het is heel gemakkelijk om uur na uur na uur voor deze machines te staan. Ik vraag ze altijd wanneer ze een beetje vanuit huis werken om even de tijd te nemen om de verbinding te verbreken. En als je de verbinding niet kunt verbreken, neem dan dat moment om te gaan wandelen, misschien terwijl je aan het bellen bent. Dat is goed. Misschien nemen we zelfs even de tijd om de camera uit te zetten, zodat je die tijd hebt. Grenzen stellen is een soort belangrijke leidraad geweest voor mijn team. Sommige onderdelen van de organisatie deden “vrijdag geen vergadering”. Je zag eigenlijk veel mensen op sociale media praten over het doen van een no meeting op vrijdag. Ik zal je vertellen dat toen ik in een meer klantgerichte organisatie kwam, ik denk dat we video misschien kunnen verlichten, want uiteindelijk, als je klant vrijdag beschikbaar is, zouden we vrijdag beschikbaar moeten zijn. Het bedrijf stopt niet. Dus ik denk dat geen vergadering op vrijdag iets is met nuances.

Ik denk dat je een stressloze toon moet zetten. Als iemands kind in een kamer komt of, of een hond blaft, weet je, zie ik als een goed teken dat ik minder mensen heb die zich daarvoor verontschuldigen. @saritasayso

Ik denk dat je een stressloze toon moet zetten. Als iemands kind in een kamer komt of, of een hond blaft, weet je, zie ik als een goed teken dat ik minder mensen heb die zich daarvoor verontschuldigen. Ze weten nu dat het goed is. Ik denk dat dat heel belangrijk is om die stressloze toon te zetten en op vakantie te gaan. Je moet nog steeds op vakantie, toch? Zelfs als we in de wereld van lockdown zouden zijn waar je niet zoveel zou kunnen reizen, is slechts een dag weg, twee dagen weg nog steeds erg belangrijk. Zoek iets, om te gaan doen en je gedachten af te leiden van het werk. Voor mij was het ook heel belangrijk om verbonden te blijven met collega’s, familie en vrienden. Ik liep altijd graag langs iemands kantoor. Ik was net met iemand aan het praten eerder vandaag en hij zei: “je zou altijd je kantoor uitlopen, je zou een vraag stellen”. Hij zegt: “Daar voel ik me een beetje los van”. Ik heb zoiets van, er zijn nog steeds manieren om dat te doen. Ik deed dit vroeger ook al toen ik voor het eerst bij het bedrijf begon. Toen we voor het eerst naar een volledige thuisomgeving gingen, zou ik howdy-oproepen doen, waarbij ik gewoon de telefoon zou pakken en iemand zou bellen om hallo te zeggen. Ik denk dat mensen dat leuk vinden. Iets anders, ik heb tijdens de pandemie zoveel stationairs doorgemaakt, veel handgeschreven notities. Ik denk dat het iets speciaals is om die te krijgen. Die kunst zijn we kwijt. Soms was het ook fijn om die handgeschreven aantekeningen te krijgen. Het was een andere manier waarop ik probeerde verbonden te blijven. Klantervaring is een focus en belangrijkste onderscheidende factor voor de meeste B2B-bedrijven. Hoe herdefinieert u de klantervaring bij ATA&T om vertrouwen op te bouwen en relaties te verdiepen? Sarita: Ik zou je vertellen dat toen de pandemie voor het eerst begon, kleine bedrijven het echt moeilijk hadden. En ga verder met de open en gesloten omgevingen. Een van de beste voorbeelden die ik heb van hoe we sociale media voor onze klanten hebben gebruikt, zijn onze inspanningen met kleine bedrijven. Terwijl ze een aantal van hun uitdagingen doormaakten, hebben we ons bedrijf bekeken om te zeggen: wat kunnen we doen om te helpen? Er is een bureau binnen AT&T als onderdeel van onze Warner-mediafamilie, Fullscreen, en dat was in een rustige periode. Dus de medewerkers daar kwamen bij elkaar en bouwden het social media playbook. U laat dit professionele bureau dus een draaiboek maken over hoe u uw sociale media-omgeving instelt wanneer mensen niet naar uw winkel kunnen komen om uw producten en diensten te zien. Ze hebben ons dit laten zien en dit is prachtig. Het is een hoge prijs voor een klein bedrijf om dat advies te krijgen. Het gaat niet alleen om het openen van Instagram en wallah, je bent er. Hier zit een wetenschap achter, zoals we eerder hebben besproken. Dus namen we dat draaiboek en boden het aan onze klanten aan, zonder enige kosten aan de gemeenschap. En dat was gewoon een fantastisch hulpmiddel. En we gebruikten sociale media om dat draaiboek bij duizenden en duizenden klanten te krijgen. Dat is een manier. We hadden ook verschillende klanten die in verschillende webinar-ervaringen met elkaar in contact kwamen, zodat ze van elkaar konden leren. Ik denk dat dat een paar van de belangrijkste manieren waren. We hebben zeker gebruik gemaakt van onze digitale ruimte. We hebben binnen onze zakelijke omgeving van AT&T speciaal een ruimte gecreëerd voor kleine bedrijven. We hebben een handboek gemaakt over hoe u een virtueel bedrijf opbouwt. Hoe breng je je fysieke naar je virtuele bedrijf enzovoort en deel je dat ook. Dus wat we probeerden te doen, was een aantal dingen te nemen waar grotere bedrijven gemakkelijker toegang toe hebben en die beschikbaar te stellen aan kleinere bedrijven.

Een van mijn favoriete zinnen uit de pandemie, ik herinner me dat een teamlid zei: “Sarita, we zitten hier samen in”. Ik herinner me dat ik dat hoorde en ik heb zoiets van, je hebt helemaal gelijk. We zitten hier samen in. @saritasayso

Een van mijn favoriete zinnen uit de pandemie, ik herinner me dat een teamlid zei: “Sarita, we zitten hier samen in”. Ik herinner me dat ik dat hoorde en ik heb zoiets van, je hebt helemaal gelijk. We zitten hier samen in. En toen hoorde ik die zin keer op keer, en ik heb zoiets van, wauw, hebben we het van hen gehoord of hebben ze het van ons gehoord? Maar het mooie was dat iedereen het omarmde. Dus het is een van mijn favoriete zinnen, we zitten hier samen in. In het State of B2B Influencer Marketing Report deelde je een quote over het belang van authenticiteit en dat mensen van nature andere mensen meer vertrouwen dan merken. U zei ook: “Werken met geloofwaardige B2B-beïnvloeders kan helpen merkautoriteit op te bouwen door middel van echte, menselijke gesprekken en interacties.” Kun je een voorbeeld geven van hoe “echte, menselijke gesprekken en interacties” eruit zien? Sarita: We hebben Barbara Corcoran erbij gehaald om ons te helpen. Ze heeft een reeks webinars gedaan , we doen ze nog steeds en ik moedig mensen aan om ze te gaan bekijken. Echter kun je het niet krijgen. Barbara bracht ook haar vrienden mee, zoals Rachel Ray. Dus iemand die zowel inspirerend als ambitieus is, toch. Als je iemand hebt die daarheen gaat om dat bedrijf te starten, hebben ze deze individuen die bedrijven zien laten groeien. Wat ik zo leuk vond aan Barbara, is dat we altijd een Q en een sectie aanboden en het was als, “nou, ik denk erover om hiermee te beginnen”. En ze zei net, je bent te laat. Je bent te laat als je nu niet begint. Dus ze was ook directief en motiverend. We hebben gezien hoe Barbara door haar werk zoveel succesvolle bedrijven heeft opgebouwd. Dus ik denk dat het een heel herkenbaar verhaal was en het was, nogmaals, iemand die iets vereenvoudigde dat nogal complex was. Ze bracht emotie. Mensen zeggen dat dit niet emotioneel is. Het is emotioneel. Dus bracht ze er emotie in en ze bracht een gevoel van urgentie waar urgentie nodig was. En dit was niet iets waar we onze klanten voor in rekening brachten. Dit ging over ons bijdragen aan de ..

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.