Tips van Google om het beste uit het winkelseizoen voor de feestdagen 2021 te halen

Leestijd: 3 minuten

Bron

kerstcadeautjes inpakken

Laten we, voordat we vooruitkijken naar dit kerstinkopenseizoen, even terugblikken op 2020, en wat een jaar het was. Te midden van alle uitdagingen kwamen nieuwe kansen en ongekende groei voor e-commerce. Opkomende gegevens bieden inzicht in veranderend consumentengedrag en de positieve impact ervan op e-commerce.

De pandemie heeft zeker geleid tot een verschuiving naar meer online winkelen. In feite overtrof de online verkoop in het vroege voorjaar van vorig jaar de verkoop tijdens de feestdagen van 2019 met 7% . Aanvullend onderzoek toont aan dat e-commerce groeit op hyperdrive, met 10 jaar groei in slechts drie maanden .

Er is meer goed nieuws voor online retailers: 39% van de consumenten zegt nu meer online te kopen dan een jaar geleden. En 81% van de consumenten in onderzochte landen over de hele wereld zegt dat ze tijdens COVID-19 online nieuwe merken hebben ontdekt.

Het is duidelijk dat 2021 een jaar met pieken in de vraag zal blijven, waardoor het een kritieke tijd is om in contact te komen met je shoppers. Daarom is het belangrijker dan ooit dat uw bedrijf deze feestdagen online vindbaar is met hulp van GoDaddy en Google.

Maak je klaar om meer shoppers online te bereiken

Google-advertentie van keramische platen

Mensen winkelen meer dan een miljard keer per dag op Google en zoeken naar producten zoals die van u. Mis de kans niet om in contact te komen met klanten waar en wanneer ze hun vakantieaankopen willen doen.

Met GoDaddy's nieuwe Google-kanaal kun je eenvoudig je producten gratis toevoegen aan Google en ze promoten met een slimme Shopping-campagne om verkeer naar je GoDaddy online winkel te leiden.

Drie manieren waarop Google je kan helpen je voor te bereiden op piekmomenten

Gebruik deze drie gratis Google-tools om meer inzicht te krijgen in de huidige mentaliteit van de consument terwijl shoppers zich voorbereiden op de feestdagen van 2021.

1. Ontdek waar de wereld naar zoekt met Google Trends

ontdek wat de wereld zoekt

Met Google Trends kun je bijna realtime zien waar mensen naar zoeken – of juist niet – zoeken op Google Zoeken, YouTube, Google Shopping en Google Afbeeldingen. U kunt vaststellen waar er een groeiende belangstelling is voor producten en zoektermen om u te begeleiden bij het selecteren van de producten die u wilt promoten. Neem nieuwe informatie over waar uw doelmarkt naar op zoek is en neem deze onderwerpen op in uw SEO- en contentmarketingstrategie.

2. Ontdek waar shoppers naar op zoek zijn

De meeste shoppers doen tegenwoordig meer onderzoek voordat ze iets kopen.

Shopping Insights geeft u informatie over waar mensen naar zoeken op Google, gerelateerd aan producten en merken.

Het is een gids vol artikelen, gegevens en inzichten die u kunnen helpen bij het navigeren door drie cruciale stappen in het winkeltraject van vandaag: inspiratie, onderzoek en aankoop.

3. Evalueer uw winkelwebsite met Grow My Store

Naarmate mensen meer tijd online doorbrengen, hebben ze hogere verwachtingen van e-commerce websites en apps. Met Grow My Store kunt u de klantervaring op uw site analyseren en praktische tips opdoen voor verbetering. U kunt ook zien hoe uw site presteert ten opzichte van retailers in dezelfde branche en inzicht krijgen in markt- en consumententrends om nieuwe klanten te bereiken.

Nu de feestdagen eraan komen, moet je ervoor zorgen dat je je online bedrijf op de juiste plek positioneert met de hulp van GoDaddy en Google.

Het bericht Tips van Google om het beste uit het winkelseizoen voor de feestdagen van 2021 te halen, verscheen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.