Voorbij zijn de dagen van het nauwgezet maskeren van de omtrek van uw afbeelding met de focus van een chirurg. De nieuwste functie van Godaddy Studio helpt bij het onmiddellijk verwijderen van afbeeldingsachtergronden door het centrale onderwerp in uw foto te detecteren en uit de achtergrond te verwijderen

Leestijd: 5 minuten

Bron

Afbeeldingsachtergronden verwijderen met GoDaddy Studio

Voorbij zijn de dagen van het nauwgezet maskeren van de omtrek van uw afbeelding met de focus van een chirurg. De nieuwste functie van Godaddy Studio helpt bij het onmiddellijk verwijderen van afbeeldingsachtergronden door het centrale onderwerp in uw foto te detecteren en uit de achtergrond te verwijderen.

Net als bij toverslag kun je de app gebruiken om dit karwei voor je af te handelen in ongeveer dezelfde tijd die nodig is om “abracadabra!” Lees verder om te zien hoe het uw bedrijf ten goede kan komen met slechts een druk op een paar knoppen.

6 redenen waarom je achtergrondafbeeldingen zou moeten verwijderen

Afgezien van de pure tovenarij ervan, zijn er een paar redenen waarom de functie voor het verwijderen van afbeeldingsachtergronden een game-changer is voor alledaagse ondernemers. Laten we ze hieronder bekijken.

1. Helpt uw product op te vallen

Bovenaan de lijst staat de kracht om uw producten te laten opvallen. Als je dingen online verkoopt, kun je binnen enkele minuten gemakkelijk rommelige of saaie achtergronden van productfoto’s verwijderen.

Meestal is het verwijderen van afbeeldingsachtergronden een pijnlijk tijdrovend proces dat intense concentratie vereist, maar GoDaddy Studio helpt om tijd te besparen.

Het is uiteindelijk de extra stap waard, want het maakt uw koopwaar onmisbaar. Onthoud dat de objecten die u in uw virtuele showroom aan de wereld presenteert, de onverdeelde aandacht van uw doelgroep zullen trekken.

2. Houdt uw esthetiek consistent

Als je een minimalist bent of dingen graag klassiek houdt, dan is het behouden van een heldere witte achtergrond zo gemakkelijk als mogelijk. Op deze manier kunt u in slechts enkele minuten uw volledige online catalogus samenstellen.

Als je nog een stap verder gaat, kun je met een of twee extra tikken op het kleurenpalet je achtergrond in elke denkbare tint inkleuren, voor een professionele studiolook en feel.

Voorbeelden van productlanceringen in GoDaddy Studio

3. Stelt je in staat om creatief aan de slag te gaan met je merkidentiteit

Natuurlijk is het maar één manier om dingen minimaal te houden. Nu je product eruit is geknipt, heb je duizenden manieren om het in een context te plaatsen door dingen toe te voegen zoals:

 • texturen
 • Verlopen
 • Patronen
 • Vormen
 • Illustraties

Geef uw productafbeeldingen wat persoonlijkheid en visueel genot. Het gebruik van afbeeldingen en kleuren in lijn met uw merkidentiteit helpt uw aanbod onderscheidend te houden. Dit zal ook helpen om in de hoofden van uw publiek een verbinding te smeden tussen uw producten en uw persona.

4. Bevordert een handige en gebruiksvriendelijke ervaring

In combinatie met Pages is het snel en eenvoudig om opvallende productcarrousels te maken voor Facebook en Instagram. Hierdoor kunnen potentiële klanten gemakkelijk door een selectie van uw aanbevolen items vegen.

Items uitlichten in GoDaddy Studio

Met uw uitgesneden productafbeeldingen die zijn opgeslagen als PNG’s in uw fotomap, is het gemakkelijk om ze opnieuw te gebruiken in verschillende visuele contexten. Probeer ze te gebruiken voor uw:

 • Online winkel
 • Nieuwsbrief
 • Blogpost
 • Betaalde advertentie
 • Sociale promotie

En hoewel de functie om afbeeldingsachtergronden te verwijderen momenteel alleen beschikbaar is in de mobiele versie van GoDaddy Studio, kun je je uitgesneden PNG’s nog steeds opslaan in je GoDaddy-fotobibliotheek. Zo kun je eraan werken in de webapp of de uitgesneden afbeeldingen op je website gebruiken.

5. Markeer de mensen in je team

Niet alleen levenloze objecten verdienen hier vermelding. Mensen kunnen ook worden weergegeven als uw product of u helpen uw waren te laten zien door middel van zaken als:

 • Fitness
 • Modelleren (denk aan mode, sieraden, beauty)
 • Persoonlijk bloggen

Jezelf en je team op de voorgrond plaatsen is ook belangrijk voor:

 • Het gedeelte ‘Over’ van uw website
 • Profielfoto’s
 • Regelmatige verschijningen op sociale media als het (de) gezicht(en) achter het merk

De mogelijkheid om afbeeldingsachtergronden te verwijderen werkt even goed op de menselijke vorm. U kunt de tool gebruiken om uw uitgesneden figuur op elke denkbare (of denkbeeldige) achtergrond te plaatsen.

6. Maak trendy collages

Door afbeeldingen en afbeeldingen in een collagestijl te combineren, worden uw portretten ook gedenkwaardiger en unieker. Het gebruik van de tool “Achtergrond verwijderen” geeft je een enorm scala aan trendy ontwerptoepassingen om te verkennen, waardoor je een aantal coole ideeën voor het maken van inhoud kunt openen.

5-sterren recensiecollage

Daarnaast zijn beeldcollages al geruime tijd een populaire trend. Het potentieel voor artistieke expressie is eindeloos en kan je echt helpen om opvallende sociale inhoud te produceren in veel minder tijd dan je zou denken.

De functie voor het verwijderen van de achtergrondafbeelding gebruiken voor verkooppromo's

Belangrijkste leerpunten

Houd er rekening mee dat alle ontwerpen die u in dit artikel ziet, beschikbaar zijn als sjablonen die u in de app kunt bewerken. U hoeft alleen maar uw eigen uitgesneden afbeeldingen in te voeren en de tekst, kleuren of afbeeldingen te wijzigen.

Natuurlijk, hoe meer je het gebruikt, hoe coolere ideeën je waarschijnlijk zult ontdekken.

Als een samenvatting, hier zijn een paar voorbeelden van manieren waarop het uw bedrijf een boost kan geven.

 • Bespaart u uren tijd: de mogelijkheid om eenvoudig afbeeldingsachtergronden te verwijderen via GoDaddy Studio elimineert het vervelende werk van het handmatig maskeren van uw afbeeldingen.
 • Bespaart u geld: als u een ontwerper heeft betaald om dit soort dingen voor u te doen, bespaart u stapels geld.
 • Voorkomt dat u middelmatig bent: het verwijderen van afbeeldingsachtergronden voor uw productfoto’s biedt een professionelere of creatievere esthetiek.

Waag de sprong met deze nieuwe functie en speel met deze magische onzichtbare schaar.

Collage nieuwe stijl met GoDaddy Studio

Probeer het nu (gratis) uit op GoDaddy Studio en verwijder het gedoe van het verwijderen van achtergronden. Zie hoe leuk ontwerpen kan zijn als het zo eenvoudig is.

Alle afbeeldingen zijn beschikbaar als sjablonen in GoDaddy Studio .

Het bericht Achtergronden van afbeeldingen in een oogwenk verwijderen met GoDaddy Studio verscheen eerst op GoDaddy Blog .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.