B2B-marketingnieuws: de grootste uitdagingen voor kopers van B2B-marketeers, de nieuwe artikelen van LinkedIn voor pagina's, Instagram krijgt montagefunctie en YouTube-updates Analytics

Leestijd: 4 minuten

Bron

2021 september 17 MarketingCharts Grafiek

2021 september 17 MarketingCharts Grafiek LinkedIn rolt artikelen uit voor pagina's Microsoft-eigendom LinkedIn (klant) heeft een nieuwe functie gelanceerd die pagina's de mogelijkheid geeft om langwerpige inhoud te delen op het professionele sociale platform, een toevoeging die wordt gecombineerd met een reeks andere nieuwe functies, waaronder een verbeterde LinkedIn Live Events-ervaring voor het creëren van robuustere virtuele evenementen, kondigde het bedrijf onlangs aan. Adweek Instagram ontwikkelt een nieuwe 'montage'-functie om verhalen om te zetten in rollen, nieuwe 'favorieten'-vermelding Instagram is eigendom van Facebook en heeft een nieuwe optie getest die bedoeld is om het voor digitale marketeers gemakkelijk te maken om bestaande Instagram Stories-inhoud om te zetten in korte reel-videoclips , inclusief automatisch gesynchroniseerde audio. Nieuwe toolopties voor het signaleren van favoriete doelgroepselecties zijn onlangs ook getest op het platform – beide veranderingen die uiteindelijk de manier waarop marketeers Instagram gebruiken zouden kunnen verbeteren. Social Media Today- studie: Podcast-advertenties stimuleren de verkoop 33 procent van de podcast-luisteraars zegt dat podcast-reclame een goede manier is voor merken om hen te bereiken, een cijfer dat oploopt tot 42 procent voor de meest frequente podcast-luisteraars, terwijl 32 procent van de podcast-luisteraars zegt dat ze hebben aankopen gedaan in de categorie technologie, volgens recent vrijgegeven onderzoeksgegevens. MediaPost YouTube voegt verkeers- en inkomstengegevens toe aan mobiele analyse Google's YouTube-platform heeft aanvullende analytische informatie uitgerold die nu kan worden gevonden met de Studio Mobile-app van YouTube, inclusief maandelijkse en transactie-inkomstenrapportage, samen met een rapport met de prestaties van verschillende verkeersbronnen, voorheen alleen beschikbaar via het desktopgebaseerde dashboard, heeft YouTube onlangs aangekondigd. Zoekmachine Journaal Reddit lanceert nieuwe updates voor zijn advertentieplatform, inclusief biedingsaanbevelingen Sociale nieuwsaggregator en discussieplatform Reddit heeft verschillende nieuwe functies toegevoegd aan zijn programma voor het maken van advertenties, omdat het meer merken wil aantrekken, waaronder verbeterde bewerkingsmogelijkheden, de toevoeging van aanbevelingen voor het bieden van advertenties, en betere functies voor het bewerken van bulkadvertenties, heeft Reddit onlangs aangekondigd. Social Media Chat-app Discord is tegenwoordig $ 15 miljard waard na nieuwe financiering Online communicatieportaal Discord heeft een groei doorgemaakt die een toenemend aantal merken heeft aangetrokken, en $ 500 miljoen aan nieuwe financiering heeft de waarde van Discord verhoogd tot ongeveer $ 15 miljard, een cijfer dat twee keer zoveel is investeerders gaven het bedrijf in 2020 een groei die meer zakelijke gebruikers en adverteerders ertoe heeft aangezet om het opkomende platform te verkennen. BNN Bloomberg Twitter breidt toegang tot professionele profielen en ticketed Spaces uit Met een uitgebreidere test voor professionele profielen voor meer merken, heeft Twitter zijn initiatief voortgezet om bedrijven meer bekendheid op het platform te bieden, een stap die nu ook meer gebruikers toegang heeft gegeven tot Twitter's Ticketed Spaces — het Clubhouse-achtige aanbod voor spraakgesprekken, kondigde het bedrijf onlangs aan. Adverteren op sociale media wordt vandaag de dag de snelst groeiende bron van inkomsten uit opgenomen muziek Tijdens de eerste helft van 2021 zagen de door advertenties ondersteunde on-demand audiostreamingdiensten de inkomsten stijgen met 54,3 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2020, een sprong waardoor het de snelste -groeiend segment van de Amerikaanse muziekindustrie, volgens recent gepubliceerde gegevens van de Recording Industry Association of America (RIAA) die van belang zijn voor digitale marketeers. MediaPost 2021 september 17 Statistieken Afbeelding LinkedIn lanceert 'donkere modus' op mobiel en desktop Verhoogde toegankelijkheid, inclusiviteit en verminderd blauw licht dat de ogen vermoeide 774 miljoen volgens de laatste openbaar gemaakte cijfers van het bedrijf. Sociale media vandaag Wat zijn de grootste uitdagingen van B2B-marketeers met kopers? 63 procent van de B2B-marketeers zei dat het begrijpen van de veranderende behoeften en eisen van kopers hun grootste uitdaging was, gevolgd door 57 procent die het vinden van de juiste tijd voor het juiste kanaal hun grootste uitdaging zag – twee van de vele statistieken die van belang zijn voor online marketeers in nieuw vrijgegeven onderzoeksgegevens. Marketinggrafieken AAN DE LICHTERKANT: 2021 17 september Marketoonist Comic Image Een luchtige blik op de "share of voice" door Marketoonist Tom Fishburne – Marketoonist Wat de Pandemic Pet Boom betekent voor marketeers – Adweek TOPRANK MARKETING & KLANTEN IN HET NIEUWS:

  • Lee Odden — Wat is trending: upgraden en verbeteren — LinkedIn (klant)
  • Lee Odden — Contentmarketing 101: wat het is en wat uw inhoud moet doen — Mark Armstrong
  • Lee Odden — 12 inzichtelijke gidsen voor het samenstellen van marketinginhoud — Marx Communications

Bent u uw eigen B2B-marketingnieuwsitem van de afgelopen week branchenieuws tegengekomen? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bedankt dat je bij ons bent gekomen om het TopRank Marketing B2B-marketingnieuws van deze week te verkennen, en we hopen dat je volgende week vrijdag weer terugkomt voor meer van het meest relevante B2B- en digitale marketingnieuws van de week. In de tussentijd kun je ons volgen op onze LinkedIn-pagina of op @toprank op Twitter voor nog actueler dagelijks nieuws.

Het bericht B2B-marketingnieuws: de grootste uitdagingen voor kopers van B2B-marketeers, de nieuwe artikelen van LinkedIn voor pagina's, Instagram krijgt montagefunctie en YouTube-updates Analytics verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank® .

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.